Aalborg Dyrehospital A/S Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Se mer

Företagsinformation

1. Veterinär

Informationen kommer från olika externa källor

Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Aalborgs Bedste dyrlæge

Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange.

Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og de ville have omkring 1100.- pr. killing.
Dyrlægerne her kunne i midlertid klare det for 1100.- cirka for begge killinger.

Udover det så har jeg haft min kat dernede for at blive steriliseret og øremærket.
Her har jeg igen sammenlignet prisen, og de er lidt billigere end de andre dyrlæger. Selve "operationen" gik forholdsvis hurtigtig, og katten er i dag ved godt mod.
Det er meget profesionelle folk der er ansat dernede og dyrlægen udviser empati både for dyr og for ejer.

De er mit go-to!

6 augusti 2025

Kære Lærke.
Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de søde ord. Det betyder meget for os. Med venlig hilsen Mette Rønn-Landbo😻

Varm anbefaling af Aalborg Dyrehospital

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌
Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰.
Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empatiske og dygtige ansatte, så man altid føler sig i trygge hænder, når man kommer. Vi er kommet der igennem mere end 20 år med alle vores katte og er meget tilfredse med den behandling vi har fået igennem tiden👌

9 juni 2026

Taak søde Randi. I er altid velkomne. KH Mette😻

God behandling,

Aalborg Dyrehospital får mine varmeste anbefalinger. Magnus fik god behandling, jeg blev tydeligt informeret, og stemningen på klinikken er rolig og professionel.

Tak for en rigtig god oplevelse.

26 januari 2026

Hej Ole.
Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de pæne ord. Det er så skønt at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan kun anbefale Aalborg…

Vi kan kun anbefale Aalborg Dyrehospital! Vores hund blev tilset og diagnosticeret af Berit, og hun var helt enorm god til at forklare både procedure, resultater og mulige behandlinger. Hele personalet var rigtig venlige og serviceminded.
Top anbefalinger her fra!

20 januari 2026

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Bo. Tusinde tak for din fine bedømmelse og de pæne ord.
Det er altid rart at få respons på det vi gør.
Mange hilsner fra os på Aalborg Dyrehospital. Mette.

Virkelig et sødt personale

Virkelig et sødt personale. Lyttende, tilstede, nærværende og dygtige.

6 januari 2026

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Annette. Tusinde tak for den fine bedømmelse og de positive ord. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Vi ved, at det var en svær dag for jer. Mvh. os alle på Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse for hund og ejer

Dygtige, venlige, god humor, hjælpsomme, god service og vigtigst gode til og ved dyrene.

5 januari 2026

Hej Marianne.
Tak for din fine bedømmelse og positive ord. Det er altid skønt at få respons på det vi gør.
Hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid professionel og omsorgsfuld…

Altid professionel og omsorgsfuld behandling af dyr og ejer, hos Aalborg dyrehospital. 🙏🏻❤️🐾

19 december 2025

Hej Lene.
Tusinde tak for de søde ord og den flotte bedømmelse. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. Mange hilsner fra alle os på Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oplevelse i forbindelse med sterilisering af hund

Vi har haft den fineste oplevelse med Aalborg Dyrehospital i forbindelse med sterilisering af vores hund. Kontakten til dem har været professionel; omsorgsfuld og med fokus på at klæde mig bedst muligt på, til den forestående operation. Modtagelsen, både da vi afleverede -og efterfølgende hentede Lakrids, var varm og tryg. Både for hund og mennesker. Og selve operationen er gået så fint. Blev kontaktet af dem dagen efter for at følge op på hvordan Lakrids, vores hund, havde det. Hun heler så fint op og der har ingen komplikationer været.

18 december 2025

Kære Ina.
Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de søde ord. Det varmer at få respons på det vi gør. Vi ønsker dig og dine en god Jul og et Godt Nytår. Mvh. alle os på Aalborg Dyrehospital. Mette🐶

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De var meget grundige og tog sig tid…

De var meget grundige og tog sig tid til at hjælpe min hund og mig

9 december 2025

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Gitte. Tak for den fine bedømmelse og de positive bemærkninger. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Magen til elendig service

Magen til elendig service, kommer med syg hund, der skal have behandling for hageorm, dyrelæge nægter behandling før nye afføringsprøver, selv om hunden allerede er testet positiv, få så i dag en regning på 2500kr for prøver det burde man måske have informeret sine kunder om inden.

12 december 2025

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at situationen kan have været frustrerende. På Aalborg Dyrehospital er vi imidlertid forpligtet til at overholde gældende lovgivning og faglige retningslinjer i forbindelse med diagnostik og ordinering af receptpligtig medicin, herunder behandling mod indvoldsparasitter som hageorm.

Selvom der tidligere foreligger et positivt prøvesvar, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med supplerende eller opdaterede afføringsprøver for at sikre korrekt behandling, korrekt dosering og dokumentation i overensstemmelse med myndighedskrav. Dette er en del af vores ansvar som dyrlæger og har til formål at sikre både dyrevelfærd og patientsikkerhed.

Der har allerede været uddybende dialog mellem dig og vores kollegaer, hvor baggrunden for både undersøgelsen og de tilhørende omkostninger er blevet gennemgået. Vi beklager naturligvis, hvis forventningerne til forløbet og prisen ikke har været tilstrækkeligt afstemt på forhånd, og vi tager den feedback med os i vores løbende arbejde med kommunikation og gennemsigtighed.

Med venlig hilsen
Aalborg Dyrehospital

Hund erkrankt im Urlaub

Unserem Hund ging es sehr schlecht und wir waren besorgt. Aber man hat uns sehr professionell betreut. Nicht nur auf medizinischer Weise sondern auch von der menschlichen Seite. Ein sehr liebevoller Umgang mit dem Tier. Und uns hat man trotz Sprachbarrieren sehr geduldig die Diagnose erklärt und wie es weiter geht.

10 november 2025

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Vielen Dank für die lieben Worte und die tolle Bewertung. Es ist immer wunderbar, Rückmeldung zu unserer Arbeit zu bekommen. Ich hoffe, dass es Merlin gut geht – und sonst kannst du dich jederzeit gerne bei mir melden.
Mit freundlichen Grüßen
Mette Rønn-Landbo.😊

Love this clinic

Michael, Elaine, Dolly , Louise and the entire team at the clinic are the reason Griffin is alive and so happy!

9 november 2025

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Thank you. It is always a pleasure to have you visiting us. Best regards from all of us. Mette

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der bedste sted at komme.

Det er det bedste sted at komme altid søde og i mødekommen.

31 oktober 2025

Hej Vibeke.
Tusinde tak for den fine bedømmelse og de søde ord. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital. 🐶😻

Behandler dyrene med omhu

Behandler dyrene med omhu
Er søde og venlige
Omhyggelige med oplysninger om dyrene

16 oktober 2025

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Inge. Tusinde tak for de søde ord og den fine bedømmelse. Med venlig hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital. Mette😻

Professionelle mennesker

Professionelle mennesker. Styr på behandlinger. Opdaterede og uddannede. Nyt udstyr. Empati og omsorg for dyr og for de menneskelige følelser der er forbundet med at elske sit dyr.

20 oktober 2025

Tak søde Anette.
Det er så dejligt at få respons på det vi gør.
Mange hilsner fra os alle på Aalborg Dyrehospital. Mette

En uforglemmelig oplevelse ❤️❤️❤️

Jeg har ALDRIG oplevet så god behandling og tilgang!!! 😍 Jeg kom med en kanin i meget kritisk tilstand, og jeg havde været hos en anden dyrlæge i Vodskov dagen før. Det viste sig, at der var mange ting, den anden dyrlæge slet ikke havde undersøgt, og min kanin ville være død, hvis jeg ikke var kommet til Aalborg Dyrehospital. 🙏

De lavede røntgenbilleder, ultralyd og målte alt, hvad de kunne, for at hjælpe ham, de har udstyr til det hele🙏 De tog ham meget seriøst og beholdt ham hele dagen. Jeg afleverede ham i næsten døende tilstand, og han kom hjem glad og som en helt anden. Han har det meget bedre nu, og jeg skal selvfølgelig fortsætte med behandlingen hjemme❤️

Og det er ikke alt! Jeg fik et opfølgende opkald dagen efter. Dyrlægen ville gerne høre, hvordan det gik, og besvarede alle mine spørgsmål med utrolig tålmodighed og en omsorgsfuld tilgang! Det var et ret langt opkald, og jeg følte mega trygt. Jeg vil ikke besøge en anden dyrlæge fremover – en KÆMPE anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tusind tak Aalborg Dyrehospital 🙏

20 oktober 2025

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Michaela. Tusinde tak for den flotte bedømmelse og den søde tekst. Det betyder meget for os, at få respons på vores arbejde. I er altid velkomne her hos os. Kærlig hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital. 🐰

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Søde venlige og altid et kompetent svar…

Søde venlige og altid et kompetent svar hvis der er noget vi er tvivl om

13 oktober 2025

Kære Tine.
Tak for den fine bedømmelse og dine søde ord. Det varmer altid at få respons på det vi gør. Mange hilsner fra os på Aalborg Dyrehospital. Mette.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.