Fikk problemer med en valeton gp 200, og sendte mail å beskrev problemet. Fikk svar på dagen! Tilbydde å sende nytt produkt umiddelbart. Veldig god kundeservice, og upåklagelig kommunikasjon. Bedre bl... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilte 2 varer hos 4sound. og gjore dette fordi dei hadde varen på lager. Når eg mottar pakken mangler den ene av det som var bestilt . Ringte kundeservice og fikk beskjed at det var på et annet l... Se mer
Kjøpte ein Gibson Les paul studio som var brukt/demo 05.12.14. Det framstod av omtala i salsannonsa att den hadde Min-ETune. Det hadde den ikkje, så eg sendte mail om att eg ville returnere den. Fekk... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
4Sound er Norges største forhandlerkjede av musikkinstrumenter og lydutstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og produkter av høy kvalitet. I tillegg til nettbutikken 4Sound.no, har vi 11 butikklokasjoner i Norge med svært høy kompetanse innenfor strengeinstrumenter, tangenter, slagverk, PA/scene og studioutstyr. Ta gjerne kontakt med din nærmeste 4Sound-butikk eller via chat på 4Sound.no
Kontaktuppgifter
Trondheimsveien 2J, 0560, Oslo, Norge
- +47 21 45 60 60
- web@4sound.no
- www.4sound.no
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Elendig service
Elendig service, de har ingen form for service instilling. Prøvde å ringe de i 3 dager ang en bestilling, ingen svar. Mer useriøse butikker skal du se langt etter! Om pakken din blir sportløst borte eller voldsomt forsinket så ikke forvent noenting fra dem. Trenger du svar ang noe er det ikke noe vits å spørre dem, de gidder ikke å svare.
Ekstreme leveringstider og upålitelig lagerinformasjon
Bestilte et stagepiano med assortert tilbehør der alt sto at det var på nettlager (13.04). Etter over en uke sto det fremdeles at det ikke var sendt fra 4sound på ordren, selv om 4sound har som policy og lover at de sender etter 1-3 virkedager om de har varen på nettlager. Ringte 4sound og de skulle undersøke og ringe meg tilbake. De ringte ikke tilbake, og jeg ringte igjen. Da fikk jeg vite at varene ikke var på lager og at det ville ta nærmest 6-8 uker før jeg ville få varene (de ventet å få det inn 27.05, og da ville det bli håndtert og sendt fra dem). Håpløst. Har benyttet meg av 4sound-butikkene før, men dette var spikeren i kista for mitt kundeforhold med dem.
Dårlig kundeservice
Bestilte en vare den 15 februar. Regnet med et par dager ekstra da jeg overførte via kredittkort. Informerer også i ordren om at jeg reiser på ferie torsdag 21. Da torsdagen kommer får jeg verken pakke i posten. Får ei svar via kundeservice , eller mail. Og får svar først nå idag den 25 hvor de beklager å skylder på vinterferie, og om de skal holde igjen til jeg er tilbake fra ferie. Eller anta at jeg får den på onsdag. En del av hensikten med ferien var å ta med det jeg hadde bestilt. Nå har jeg allerede drøyd ferien for å vente på varen. Har forståelse for at uforutsette ting kan forekomme . Men det minste man forventer er da en beskjed , spesielt om man har gitt tydlig beskjed på forhånd at man skal ut å reise. Så takk 4sound for at jeg har utsatt halve ferien.
Håpløst
Jeg bestilte et par studiomonitorer via nettbutikken. Ifølge nettsidene var de på lager. Dagen etter får jeg mail om at de bare har en høyttaler på lager, men at de kan sende den nå, så får jeg den andre en gang i fremtiden (ubekreftet leveringsdato). Man skulle tro at hvis man lever av å selge musikkutstyr, så bør man ihvertfall ha en begrenset forståelse av hvordan dette utstyret brukes (som f.eks. at man er avhengig av to høyttalere for å få stereolyd).
Jeg ringte kundeservice for å prøve å finne en løsning, kanskje de for eksempel hadde et tilsvarende produkt som kunne leveres raskere. Der var det absolutt ingen hjelp å få, men jeg fikk ihvertfall kansellert kjøpet.
Drittbutikk, som ikke bryr seg om å gjøre kundene fornøyde.
Sein på returgods
Returnerte en forsterker til 4sound med Norgespakke. Sporinga viste at pakken var hos 4sound i Oslo dagen etter. Etter ti flere dager og diverse purringer over email med meningsløse tilbakemeldinger, ringte jeg fredag ettermiddag. Kundebehandleren opplyste om at forsterkeren skulle hentes mandag. Altså på Postens siste angitte hentedag før den returneres til meg, kunden, for min regning. Tilfeldig? Neppe. Dårlig? Ja, det synes jeg.
Så min erfaring? Ikke kjøp hos 4sound hvis du ikke er helt bombesikker på at du skal ha produktet.

Kjøpte Ukulele og Yamaha Keyboard til jul
Varene kom raskt i julestria, og fine instrumenter. Veldig fornøyd :)
Rask levering - bra på pris!
God og informativ hjemmeside, bra priser og rask levering!
Anita B.
Wwww
Det tok 2uker før vi fikk varen. Den skulle vært en jule presang men kom sent.:(
meget god kundeservice.
returnerte ett produkt som ikke virket som det skulle 4 sound tok tilbake produktet og betalte tilbake pengene uten noen stor diskusjon
Bestilte 4 høyttalere, fikk 3
Bestilte 2x15" topper og 2x18" subber.
Etter 10 dager var ingenting mottatt. Ringte og de beklaget at ordren ikke hadde vært tatt tak i (totalt glemt) - helt latterlig drift av en webshop.
Kansellerte i sinne da jeg faktisk hadde ventet 10 dager på varene, men endte opp med å bestille samme igjen (ga dem en ny sjanse) - resultat:
Fikk alt levert minus 1 sub da de ikke kunne levere denne før jul.
Ikke blitt fulgt opp i det heletatt og gått over 5 uker med utestående vare på min ordre. Har et PA anlegg som mangler en SUB på høyre kanal. Bånn service og drift av webshop!
HELT TOPP
Bestilte meg to sett med gitar strenger. Jaggu tok det kort tid fra jeg bestilte på hjemmesiden til 4Sound til jeg fikk dem i posten. Jeg må si at en så rask leveranse er Helt Topp.
Rotete, men med stor vilje til å ordne opp.
Mer struktur innad, og behold den positive holdningen dere har til kundene.

Er meget godt fornøyd.
Jeg har handlet mye musikkutstyr opp gjennom årene på 4sound butikken nær meg og er meget godt fornøyd med service og vennlig betjening. Nå har jeg kjøpt en vare i nettbutikken for første gang. Varen kom vel frem og fungerte slik den skulle.

Farlig enkelt
Oversiktlig nettside, rask behandling og rask levering
bra levert!
Bra nettside, oversiktlig og greit. Lagerstatus, frakt, priser og informasjon om sendinger vært veldig bra.
Ingen tilbakemelding på e-post
Jeg fikk ingen tilbakemelding på e-post at 4Sound hadde motatt bestillingen min, så jeg bestilte en gang til og fikk to av samme produkt og to ganger porto på forsendelsen. Endte da opp med å få to av det samme produktet.

Godt fornøyd
Det var enkelt å bestille og ekstra spørsmål ble svaret raskt. Jeg fikk varen som avtalt og er fornøyd med valget mitt.
Trygt kjøp
Leveransen helt i tråd med bestilling, både kvalitet, innhold og pris. Rask levering i tillegg gir tillit og dermed trygt kjøp. Jeg skal handle mer hos 4Sound Norge!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.