4Sound Norge Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk problemer med en valeton gp 200, og sendte mail å beskrev problemet. Fikk svar på dagen! Tilbydde å sende nytt produkt umiddelbart. Veldig god kundeservice, og upåklagelig kommunikasjon. Bedre bl... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte 2 varer hos 4sound. og gjore dette fordi dei hadde varen på lager. Når eg mottar pakken mangler den ene av det som var bestilt . Ringte kundeservice og fikk beskjed at det var på et annet l... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig service, de har ingen form for service instilling. Prøvde å ringe de i 3 dager ang en bestilling, ingen svar. Mer useriøse butikker skal du se langt etter! Om pakken din blir sportløst borte e... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kjøpte ein Gibson Les paul studio som var brukt/demo 05.12.14. Det framstod av omtala i salsannonsa att den hadde Min-ETune. Det hadde den ikkje, så eg sendte mail om att eg ville returnere den. Fekk... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Musikinstrument

Skrivet av företaget

4Sound er Norges største forhandlerkjede av musikkinstrumenter og lydutstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og produkter av høy kvalitet. I tillegg til nettbutikken 4Sound.no, har vi 11 butikklokasjoner i Norge med svært høy kompetanse innenfor strengeinstrumenter, tangenter, slagverk, PA/scene og studioutstyr. Ta gjerne kontakt med din nærmeste 4Sound-butikk eller via chat på 4Sound.no

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bestilte 2 varer hos 4sound

Bestilte 2 varer hos 4sound. og gjore dette fordi dei hadde varen på lager.
Når eg mottar pakken mangler den ene av det som var bestilt . Ringte kundeservice og fikk beskjed at det var på et annet lager ? er vi ikke i 2024 ? ikke noe tilbakemelding om at det blir forsinka eller noe . Elendig opplegg. Det var min siste handel hos 4Sound . Sløvt spør du meg .. Ikke måten å skaffe seg kunder på dette..

5 april 2024

12/10service

Veldig god service og handel var lett.
Kabel til amp røyk, tok kontakt med kundeservice og fikk ny med en gang uten noen problemer. Kan bare anbefale 4sound😁

27 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gir en falsk produktbeskrivelse som…

Gir en falsk produktbeskrivelse som ikke stemmer overens med det faktiske produktet, og nekter å ta produktet i retur. Unngå dette firmaet - det finnes bedre og mer pålitelige alternativer der ute.
Totalvurderingen her på Trustpilot sier det meste.

22 februari 2024

Fungerer meget bra

Har bestilt både strengeinstrument og noe tilbehør på nett siste året, samt handlet i butikk i Trondheim. Veldig rask og trygg levering, og hyggelig betjening. Mottok en ny forsendelse med Fender-reim i dag, like kjapt og greit som alltid.

22 januari 2024

Hva er vitsen?

Hva er vitsen med en nettbutikk med systemer og ansatte som ikke klarer å oppdatere kundene på ordre, eller levere bestilte varer? Hvilke signaler sender en butikk som det til nye kunder, og hvordan kan kundene stole på at ting blir ordnet opp hvis det skjer noe feil?

Svaret er at, det ER ikke noe vits - og kundene BØR IKKE stole på at 4Sound klarer å rette opp i noe som helst (når butikken ikke engang klarer å holde kunder oppdatert på ordre, eller levere bestilte varer).

Kort fortalt; absolutt siste gang jeg kjøper noe som helst fra denne "butikken" - de fikser ikke engang det MEST ELEMENTÆRE av hva en butikk skal kunne klare.

19 oktober 2023

Fravær av kompetanse

Fravær av kompetanse, kundeservice, oppfølging og tilbakemelding til kunde. Dårlige rutiner, tafatt betjening, lite løsningsorienterte, tvetydige tilbakemeldinger. Vanvittig lang tid å se på en defekt studio monitor. Useriøst og kundefiendtlig. Det er min vurdering etter studiomonitoren min røyk.

Men de er sikkert flinke til å selge ukuleler til småjenter. Er nok der markedet ligger. Det er ingenting profesjonelt med 4sound Alnabru. Når det kommer til stykket. Det er salg,salg,salg.

11 september 2023

Lite kundevennlige.

Benyttet under tvil 4sound i Tønsberg da den eksisterte. Dessverre var alle ansatte der gitarister og du ble ikke sett på viktig hvis instrumentet du var ute etter ikke hadde strenger. Ble sittende med følelsen at; Off du spiller synth. ja da er du ikke en verdig kunde :-(

Samme følelse gir butikken på Schous Plass Oslo. De ansatte løfter ikke øya en gang hvis du lusker i synth avdelingen, men spretter opp hvis du nærmer deg strenger. Ikke pokker om de gidder å løfte av telefonen heller når du ringer.

10 augusti 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fullstendig kaos, uryddig, og bare uimponerende.

Tja, kan skrive mye her ettersom jeg har holdt på av og på mye over årene. Opplevelsen er likevel det samme hver gang her nærmest. Dette gjelder egentlig kun til nett og Stavanger for dette forsåvidt.

Jeg kan begynne med det positive - en gang for nesten 10 år siden etter tredje gang jeg besøkte lokalet for å få hjelp angående innkjøp av bass forsterker(fordi kundeservice var totalt ubrukelig og uhjelpsom de andre 2 gangene) var det en ildsjel som satte opp et fantastisk tilbud, og hjulpet mye for at jeg skulle komme i gang ordentlig. Han var 110% på sporet, men dessverre var dette bare engangstilfellet, for utenom det har hvert besøk og handel med 4sound opp gjennom årene aldri imponert.

Websiden fungerer ikke for pokker, var fullstendig kaos når jeg bestilte - kasse funksjoner som ikke fungerer, og når det endelig gjorde så var det bare feil i produkter som var i bestilling. Hinsides treg frakt - selv utenlands aktører er kjappere.

Hver gang jeg har vært innom butikken virker det som om de har nettopp flyttet, og holder fortsatt på å pakke opp. Varer som mangler, og ikke er utstilt som burde, og andre ting som bare ikke er der. Spør du betjening for hjelp så møter du bare folk som egentlig er bare lei av livet virker det som. Ikke vil de egentlig hjelpe å finne produkter som du vet at de skal ha, ikke ønsker de å hjelpe å besvare ordentlig på spørsmål, og ikke gidder de å kunne ta imot instrumenter til service(må vel være medlem i noe hemmelig steinhugger forening for å få det til? De utfører jo service på instrumenter ??) Men sikkert det beste å ikke levere noe på service her mtp resten av holdningene.

Disse negative opplevelsene har vært å oppleve hver gang jeg har besøkt, utenom 1 gang. Jeg gir opp. Gidder ikke. "Støtt norske bedrifter" Eh, nei takk. Er ikke noe for meg om de ikke kan løfte en finger for basis ting.

Takk for meg. Lykke til.

1 augusti 2023

Elendige rutiner i nettbutikken

Elendige rutiner i nettbutikken. Jeg bestilte og betalte et produkt i nettbutikken. Måtte ta to telefoner til nettbutikken for å etterlyse sendingen før jeg endelig fikk et svar. Det viste seg at produktet var blitt liggende hos 4Sound Kongens gate i 13 dager uten å bli sendt. Helt utrolig at det går an å drive butikk på denne måten!

7 juni 2023

Nettbutikken fungerer ikke.

Jeg la inn en ordre og betalte med Vipps. 12 dager etterpå viser det seg at ordren ikke er ekspedert og at ordrebekreftelsen ikke er registrert selv om jeg har en ordrekopi. Beløpet er fortsatt reservert i Vipps. Resultatet er at jeg kansellerer ordren.

24 april 2023

Kundeopplevelse

Var lørdag 04.03.23 innom 4Sound Trondheim, de hadde produktet jeg var på utkikk etter. Etter handelen var gjennomført ser jeg at det var betydelig differanse på pris i butikk og på nett. Sendte mail, og etter kort tid er alt oppklart på en veldig ryddig måte.
Feil skjer, og Jorge Falck hos 4sound Trondheim identifiserte og ryddet opp i feilen på et blunk.

Betjeningen jeg møtte i butikken var superhyggelig(som alltid), og selv om vedkommende ikke var alt godt kjent med produktet så var han ærlig på det i stedet for å komme med "nesten"-sannheter. Dette setter jeg pris på. Ærlig og imøtekommende betjening er alltid 10/10!

Har flere ganger handlet med både 4sound Trondheim og i Molde, og ser frem til å ha disse til leverandør av det meste jeg finner ut at jeg skulle ha hatt av instrumenter eller tilbehør.

7 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nytt "Ubrukt" demo utstilling...

Bestilte et Midi Keyboard på deres nettsider som var av typen som kostet litt, men ikke for mye. Bestillingen gikk greit, og fikk etter kort tid melding om at varen var sendt. Orderen ligger fortsatt ikke på under "Min konto", men de svarte raskt og ga meg sporing. Det jeg ser med en gang er at varen "kommer til et utleveringssted nær deg" selv om jeg har betalt med hjemlevering. De var raske med å kreditere frakten. Men det som overrasker meg mest er når jeg henter en vare jeg har kjøpt som "NY" fra butikk er at orginalembalasjen den kommer i er åpnet når jeg henter den. Jeg tenker først de har åpnet for å forsikre seg om at ting er helt etter transport og har lagt ned kvitering... Men nei... Det viser seg at de har solgt meg en utstillingsmodell til full pris. Når jeg ringer butikken blir jeg fortalt at den er ubrukt... Selv om den har stått til utstilling i butikken i over et halvt år... Ingen kan overbevise meg om at det har stått urørt i butikken i så lang tid. Venter på svar nå om de vil gi meg avslag i prisen eller om jeg skal sende det tilbake! Jeg betaler ikke ekstra bare for det laget med støv som ligger over et produkt som "Ikke er brukt"...

Kan oppdatere med at de ikke ville gjøre noe med prisen, så varen ble returnert direkte med angrefrist.
Den biten gikk i alle fall smertefritt selv om det ble enda en ekstra gang på post i butikk for å sende denne pakka.

6 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startet med gitar i voksen alder…

Jeg startet med gitar i voksen alder for 2 år siden. På 4sound i Trondheim har jeg alltid opplevd at de ansatte er interessert i å hjelpe, dele kunnskap og tilpasse seg mitt budsjett. Har aldri opplevd at de har hatt salget i fokus, men heller meg som kunde. Super butikk og betjening!

30 november 2022

Laber service

4Sound har flere fysiske butikker i Norge, og jeg mener det er i utgangspunktet fint å støtte Norske foretak. Også for egen interesse med tanke på evt. reklamasjon osv. I teorien.

Jeg ved gjentatte anledninger over årene opplevd at serviceinnstilling og kompetanse er laber.
Jeg har ringt inn til butikk og stilt spesifikke spørsmål, og fått misvisende informasjon fra spydig betjening som når jeg fikk varen viste seg at de hadde ikke en gang giddet å sjekke det jeg spurte om. De var kun interessert i å få salget.

Sist det var snakk om reklamasjon, rotet de bort varen i 2mnd før de fant den på et lager i Sverige.
Jeg fikk den omsider tilbake, i samme stand.
Da hadde stakkaren som måtte svare på henvendelse i det minste tilstedeværelse til å beklage.

Men jeg ser at det er tydelig at de har ikke skiftet særlig kurs siden sist de gikk konk.
Det er ikke så rart om utenlandske aktører utkonkurrerer lokale bedrifter når de driver butikk på denne måten.

15 september 2022

Nettsiden deres er fortsatt i 2005

Nettsiden deres suger fortsatt år etter år.. Ingen filter, ingen sortering, ingen kategorier for merker, man skriver en ting i søkefeltet men får noe helt annet i resultater. Håpløst. Det er trist at den eneste aktøren for musikk instrumenter i Stavanger kan ikke fikse noe så viktig og enkelt. Jeg ender opp med å bestille fra utlandet fordi det er så vanskelig å finne det man ser etter på nettsiden deres og det har vært sånn siden jeg kan huske.

29 juni 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg valgte Adam A7X som PC høyttalere.

Jeg har i lang tid vært på jakt etter høyttalere med god lyd til min PC. På Elkjøp og Power har de bare lydplanker eller små billige plasthøyttalere.PC høyttalerene var det i tillegg ikke mulighet til å høre på hvordan lyden var.Jeg var innom Hifi klubben i Oslo. Der var det kun noen få høyttalere utstilt og de jeg hørte på manglet mellom tone.Det var mest bass og diskant lyd. Dro så innom 4sound i Oslo for å høre på lyden på studio monitorer. Der hadde de et stort utvalg av høyttalere jeg i eget rom kunne sitte å prøve ut. Høyttalerne jeg likte best var Adam A7X. Jeg sjekket på nettet hvor jeg kunne få dem billigst.Det billigste stedet å handle høyttalerne var gear4music.no. Jeg valgte likevel å kjøpe høyttalerne hos 4Sound Norge. Jeg valgt å betale 400 kr mer for å slippe å sende høyttalerne til Sverige hvis det skulle bli behov for reklamasjon. Det hadde kostet meg flere tusen kroner å få brukt min reklamasjonsrett hvis høytalerne hadde sluttet å virke.Jeg anbefaler dere å lese reglene for reklamasjon og garanti før dere kjøper en vare.Jeg ringte butikken til 4Sound i Stavanger som hadde varen på lager når jeg hadde bestemt meg for å kjøpe høyttalerne. Det er ikke smart å kjøpe ting som ikke er på lager nå. Det er ofte veldig lang leveringstid på varer fra importør til butikk. Erik Holme som er ansvarlig for studiomonitorer ved butikken i Stavanger ga meg god info om høytalerne og sendte meg epost når han hadde levert varene på postkontoret. Høyttalerne var hos meg dagen etter at jeg hadde bestilt og betalt dem.De var veldig godt innpakket i bobleplast slik at de ikke ble ødelagt under frakten Jeg kommer til å handle hos 4Sound igjen.Trist hvis alle butikkene forsvinner så vi ikke får hørt på og prøvd instrumenter og lydutstyr før vi kjøper det for at vi ønsker å spare noen hundrelapper og kjøper alt på nettet.Jeg koser meg med de flotte høyttalerne mine.De var dyre(ca 10 000 kr ) men her fikk jeg mye god lyd for pengene mine.

26 maj 2022

Styr unna!

Veldig bra førsteinntrykk, ryddig billig og bra nettside. Jeg bestemte meg dermed og prøve å bestille en større ordre (40 000kr). Jeg kontaktet kundesupport 2 ganger for å høre når disse ville bli levert hjemme til meg bare for å være sikker. Det var første februar når jeg bestilte å fikk høre at alt unntatt ene pedalen jeg bestilte som de ikke hadde noen fast dato på. Jeg kontaktet kundesupport i starten av mars siden jeg ikke hadde hørt noe om ordren. Det var ikke noe tegn av noe av tingene, jeg fikk noen ting fra ordren etter vi splittet den i flere sendinger. Det jeg var mest nøye på å få raskt var en ibanez gitar som jeg fikk høre at skulle komme også i glutten av februar men venter enda etter snart 4 mnd. Etter jeg bestilte ordren hvor alt skule komme på under 1 mnd. Så har jeg enda ikke mottatt ordren min. Gitaren er på vei nå men synes det var litt vell lang tid over den datoen jeg fikk høre. Egentlig så synes jeg når kunder har en så dårlig opplevelse så burde de kanskje få en rabatt eller en unnskyldning. Å ja jeg har fått mange unnskyldninger men bare for at de ikke har sendt ut varene enda. Jeg måtte selv begynne å mase for at ting skulle begynne å skje. Jeg kommer ikke tilbake til 4sound igjen for i dag gikk siste strå. Jeg har betalt for hjemmelevering men dette hadde de ikke betalt for selv. Nå må det gå ut av min lomme å der kjenner jeg det er nokk. Har hatt mye bedre kundeservice og raskere levering fra gear4musik og kommer til å bruke de i stede siden jeg ikke har dårlige erfaringer fra der. Håper dette endrer seg men jeg har ikke hørt mer enn dårlige unnskyldninger så liker jeg ikke 4sound.

26 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg var innom butikken på Schous for å…

Jeg var innom butikken på Schous for å kjøpe en amp og nye strenger til en ukulele. Hadde også noen spørsmål, og trodde at her kunne jeg få kompetent hjelp. Men nei. Han fra gitarvavdelingen viste meg bare én bitteliten amp og jeg fikk ikke vite om andre alternativer selv om jeg vet at de hadde mye inne. Da det kom til strenger overlot han meg til kassadamen som viste seg å ikke ha peiling og dermed endte jeg opp med feil strenger som jeg bare måtte kaste. Her handler jeg ikke igjen!

3 oktober 2021

Veldig bra! :)

Veldig bra! :)

Jeg bestilte en elektrisk gitar som de ikke hadde inne der hvor nettbutikken ligger. De fikk bestille en gitar fra ett annet lager som jeg kunne kjøpe. Vennlige og effektive ansatte! Kommer 100% til å bestille derfra flere ganger! :)

Veldig bra kundeservice også! :D

Anbefales veldig! Meget fornøyd!

19 juli 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.