Wondr Care Omdömen

1 493
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al jarenlang Wondr fan 🩷 Ze blijven verrassen en innoveren en dat vind ik net zo fijn. Mijn nieuwe favoriet is de Rosy Rice: na het gebruik van 1 bar, zie ik veel baby haartjes verschijnen. Mijn haar... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Al zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd ontzettende irritatie gehad aan mijn bikinilijn na het scheren. Toen ik een ad zag voor hun scheermesje (safety razor) dat beloofde daar een einde aan te... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

L'absence totale de plastique pour l'emballage est une excellente initiative. Tous les produits présentés sont remarquables et suscitent une forte envie de les découvrir. Cette approche respectueuse d... Se mer

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 493)

692 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top!!

Snelle levering, topproducten. Enorme fan van de repair body butter: wanneer andere bodylotion een prikkend gevoel geven door een te droge huid voelt deze lekker zacht en hydraterend. Een paar uur later een babyvelletje!

21 november 2025

Zo fijn dat je zo’n fan bent van de Repair Body Butter! 🥰

Love Wondr!

Ik hou van Wondr. Fantastische producten en een goede klantenservice. Als er iets fout loopt tijdens de verzending lossen ze dit zeer professioneel op.

18 september 2025

Svar från Wondr Care

Zo fijn om te horen dat je onze producten én service zo waardeert!😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Communicatie kan beter

Je hebt geen zicht op wanneer de bestelling verwerkt word op de site. Enkel dat de bestelling bevestigd werd.
Ik mailde met een vraagje ivm verzending & deze bleef onbeantwoord.
Pakje werd niet aan de deur geleverd, maar plots gewijzigd naar een postkantoor. We waren nochtans aanwezig op het adres...
De bestelling was wel correct verzonden & ongeschonden aangekomen dagje later op postkantoor.

Svar från Wondr Care

Voor de meeste bestellingen werken we met brievenbuspakketjes. Dat doen we bewust omdat dit beter is voor de planeet en zorgt voor minder transport 🌱 Deze zendingen hebben geen tracking, omdat ze op dezelfde manier verzonden worden als een envelop. Je ontvangt wel een mailtje als je order vanuit onze warehouse vertrokken is ☺️ Soms beslist de postbode alsnog om het pakketje naar een postkantoor te brengen (omdat het pakketje bvb niet door de brievenbus kan), dat is minder fijn al hebben we daar helaas weinig invloed op 🙂
Kan je even laten weten met welk e-mailadres of naam je ons gecontacteerd hebt? Dan kijken we dat meteen verder voor je na. 💚
Fijn om te horen dat het pakket uiteindelijk wel ontvangen hebt!

Leuk en duurzaam bedrijf

Leuk en duurzaam bedrijf, wel naar de prijzige kant als je wat op je budget let :)

18 november 2025

Svar från Wondr Care

We snappen dat de prijs meespeelt, maar onze producten zijn gemaakt met duurzame, kwaliteitsvolle ingrediënten die lief zijn voor jou én de planeet 🌍

Veel nieuwigheden

Vlot bestellen, snel geleverd. Past in de brievenbus.
Tevreden van alle artikelen die ik al gebruikt heb. Veel nieuwigheden in het aanbod. Heel wat nieuws om uit te testen dus.

Svar från Wondr Care

Dankjewel voor je mooie review 💚
Veel plezier met het verder ontdekken van ons Wondr assortiment 🫧

Zeer goede producten.

Zeer goede producten.
Vooral fan van de ocean breeze.

17 november 2025

De Ocean Breeze is zéker één van onze best sellers 🌊 💙

Milieuvriendelijk én topkwaliteit

Ik ben enorme fan van de Wondr-shampoos. Ze ruiken heerlijk, mijn haar is proper en het is een bedrijf dat ecologie op de eerste plaats zet.

7 december 2025

Oh zo fijn om te lezen! 🌎 💚

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voorzichtig met uw bestelling!

Ik en mijn zoon hebben nog in het begin van oktober 2025 onze bestellingen geplaatst en hebben tot nu toe niks ontvangen!!!! Ik heb via e-mail 3 grote berichten met de screenshots als bewijs aan de dienst gestuurd maar tot nu niks gebeurd!!! M.a.w., als u iets er besteld kunt u hoog waarschijnlijk pech hebben....

2 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Dag Olga,
Wat jammer om deze review te lezen 🙂 We hebben je ondertussen al een paar keer privé gecontacteerd via Facebook, omdat je daar ook enkele zaken had gedeeld. Zou je dit even willen nakijken? Dan bekijken we graag samen wat er precies is misgelopen en zorgen we zo snel mogelijk voor een fijne oplossing 💚
Dank je wel alvast en we horen graag van je!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling niet ontvangen en zelfs nog niet verstuurd

Mijn bestelling zou 20 november verzonden zijn. Het is nu 7 december en ik heb nog steeds niets ontvangen. De track & trace informatie geeft zelfs aan dat de vervoerder het pakketje nog niet eens ontvangen heeft van Wondr.
Ondertussen verschillende mailtjes gestuurd naar Wondr maar krijg geen enkele reactie.

edit 15 dec 2025: @Wondr, gelukkig heb ik niet een week gewacht op jullie reactie hier maar na wat speurwerk op 9 dec contact gezocht via PlanetB die binnen een paar uur reageerden en er voor gezorgd hebben dat mijn bestelling teruggevonden werd bij jullie en dezelfde dag nog verstuurd.

mijn beoordeling op basis van jullie complete gebrek aan goede communicatie blijft 1 ster.

7 december 2025

Svar från Wondr Care

Oh dat is jammer om te horen! We begrijpen je helemaal 🙂
Als de track & trace aangeeft dat het pakket nog niet werd ontvangen door de vervoerder, dan is er duidelijk iets misgelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor 🙏🏼
Kan je ons even je bestelnummer en het e-mailadres waarmee je bestelde bezorgen? Dan kijken we dit meteen voor je na en zorgen we voor een passende oplossing, zoals een nieuwe verzending of een terugbetaling. 💚 Dit kan best naar hello@wondr.care.

Leuke ervaring!

Bestellen lukt makkelijk. Site is duidelijk. Leveren is altijd snel, en alles is netjes verpakt. Je opent een doos vol heerlijke geurtjes! Leuke en goede producten. Tevreden

Svar från Wondr Care

Een WONDR pakketje openen is meteen een geurig verwenmoment op zich 🥰

Één probleempje

Één probleempje, het zakje “zand” voor in de houder was gescheurd en de inhoud lag verspreid in de doos, waardoor alles wel heel lekker rook🤭

Svar från Wondr Care

Wat jammer dat het zakje gescheurd was, gelukkig rook het heerlijk😁
Mocht je dit nog niet gedaan hebben, stuur ons gerust een mailtje naar de klantendienst, dan lossen we het graag voor je op!🥰

Was een cadeaubon

Was een cadeaubon, afwachten wat de ontvanger ervaart.

Je hebt alvast een WONDRlijk cadeau gegeven 🎁 ❤️

Topproducten

Ik hou van de producten, heerlijke geuren. Ook top dat ze denken aan het milieu.

6 september 2025

🥰

Top producten !

Geweldige producten van wondr!! De pakketjes die toekomen ruiken altijd heerlijk als ze open gaan. Ik moet geen gewone shampoo meer hebben! Top producten

2 december 2025

Svar från Wondr Care

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel!🥰

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.