Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Se mer
Företaget har svarat
Al zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd ontzettende irritatie gehad aan mijn bikinilijn na het scheren. Toen ik een ad zag voor hun scheermesje (safety razor) dat beloofde daar een einde aan te... Se mer
Al jarenlang Wondr fan 🩷 Ze blijven verrassen en innoveren en dat vind ik net zo fijn. Mijn nieuwe favoriet is de Rosy Rice: na het gebruik van 1 bar, zie ik veel baby haartjes verschijnen. Mijn haar... Se mer
Företaget har svarat
L'absence totale de plastique pour l'emballage est une excellente initiative. Tous les produits présentés sont remarquables et suscitent une forte envie de les découvrir. Cette approche respectueuse d... Se mer
Företaget har svarat
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hoewel ik tevreden ben over hun producten, kan ik niet hetzelfde zeggen over hun communicatie en costumer service. De persoon die antwoord op mails, doet dit zeer kort en passief agressief bij een normale vraag over een terugzending. Ben best wel ontevreden en vind het spijtig dat een merk dat zich zo inzet voor het klimaat, zo onprofessioneel is. Aan de reacties hieronder ben ik precies niet de enige waarbij dit gebeurde. Ook de prijs ligt ontzettend hoog voor een een stuk shampoo/zeep, dit is de dag van vandaag gewoon niet betaalbaar voor de gemiddelde persoon.

Svar från Wondr Care
Super tevreden van de ocean breeze shampoo bar. Ik wil geen andere shampoo meer.

Svar från Wondr Care
Zalig ruikende producten. En goed voor de huid en de planeet. Ik ben echt fan. Geen plastiek bussen zeep en shampoo meer voor ons.
Ons hele gezin is trouwens fan. 4 jarige en puber incluis.

Svar från Wondr Care
Ik heb nog nooit problemen gehad met wondr. Mijn besteling is er bijna altijd binnen de 48 uur!

Svar från Wondr Care
Er wordt heel snel gereageerd bij het nemen van vontact en ook direct indien mogelijk fout/herstel rechtgezet...en de dag erna was het product al geleverd...dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dikke merci

Svar från Wondr Care
Helemaal fan van de wondr producten! Helaas waren niet alle producten op voorraad in de pop-up winkel.

Svar från Wondr Care
De scheer pakket gekocht voor mezelf en ik ben fan. Ik heb een gevoelige huid en hiermee super zachte huid en geen irritatie.

Svar från Wondr Care
Ik was grote fan van hun producten. Echter bij mijn laatste bestelling op 21 nov is het compleet misgegaan. Vandaag op 22 dec nog niets ontvangen. Meerdere malen contact via allerlei kanalen proberen op te nemen waar sporadische reacties komen dat ze bezig zijn met de verzending. Tot op heden echter geen track en trace ontvangen alsook geen enkele indicatie wanneer ik mijn bestelling zal krijgen. Ik had kerstpakjes besteld welke ik vermoed nu niet tijdig aankomen !!!
Wondr sorry dit kan beter

Svar från Wondr Care
Zeer tevreden van de shampoobars. Veel keuze, makkelijk te bestellen, snelle verzending.

Svar från Wondr Care
Al meermaals de shampoo bars gekocht en super tevreden van! Schuimen ook goed

Svar från Wondr Care
Spijtig dat lang heb moeten wachten voor ik het kreeg.

Svar från Wondr Care
De betaling lukte niet waardoor ik uiteindelijk 3 keer betaalde en 3 keer hetzelfde product geleverd kreeg. Terugsturen was niet makkelijk.

Svar från Wondr Care
Heel tevreden van de shampoo en conditioner bars! Geven voldoende af en ruiken heerlijk!

Svar från Wondr Care
Ik heb eindelijk een product gevonden die helpt tegen een droge en gevoelige huid!

Svar från Wondr Care
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.