Ik ben sinds het eerste gebruik een fan geworden! In het begin is het een beetje zoeken, de eerste bar is er heel snel doorgegaan, nu hebben we het gebruik al beter onder de knie ;) Na een hele lange... Se mer
Företaget har svarat
Al jarenlang Wondr fan 🩷 Ze blijven verrassen en innoveren en dat vind ik net zo fijn. Mijn nieuwe favoriet is de Rosy Rice: na het gebruik van 1 bar, zie ik veel baby haartjes verschijnen. Mijn haar... Se mer
Företaget har svarat
Leuke en verantwoordelijke producten die goed werken. Al meerdere keren besteld en nog nooit iets aan te merken gehad. En als iets niet helemaal 100% is, zoals de bar-houders, lossen ze het op en kr... Se mer
Företaget har svarat
L'absence totale de plastique pour l'emballage est une excellente initiative. Tous les produits présentés sont remarquables et suscitent une forte envie de les découvrir. Cette approche respectueuse d... Se mer
Företaget har svarat
Only WONDRS, no nasties. Samen bouwen we aan een toekomst waarin verzorging goed is voor jou en voor de wereld om je heen.
Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer tevreden over de producten
IK had reeds vooraf jullie huidtest gedaan en wist precies wat ik ging bestellen.
De producten zijn een aanrader!

Svar från Wondr Care
Doet helaas niet veel voor mijn vettig haar.
Wel alleen natuurlijke ingrediënten, ruikt lekker en schuimt goed.

Svar från Wondr Care
Zachte producten voor was en voor jezelf. Shampoo wast uitstekend en daarna heb ik wel de conditioner nodig. goede uitleg voor gebruik. Levering uitstekend uitgevoerd
Gebruik het graag.

Svar från Wondr Care
Het pakket was na bestelling eind van de middag al de volgende dag bezorgd. Daarbij is de doos als je het opent met de tekst erin zo leuk! en hartverwarmend, dat je voelt: Ik draag echt bij aan een betere wereld hierdoor. Een extra dosis dopamine!

Svar från Wondr Care
Geweldige shampoo, conditioner & douchezeep. De gezichtszeep is ook geweldig, ik word er heerlijk zacht van. Bovendien komt het ook aan in een leuke doos.

Svar från Wondr Care
Deze producten ruiken overheerlijk. De verpakking is ook zeer mooi. Ze letten op alles!

Svar från Wondr Care
Teleurgesteld in de shaving bar en de scrub. De shaving bar schuimt niet zoals het zou moeten. Ik heb een heel gevoelige huid. Wanneer ik de safety razor - ook een Wondr product- gebruik met gewoon scheerschuim heb ik geen wondjes. Wanneer ik dit doe met de shaving bar is mijn huid achteraf rood en droog.
De scrub voelt niet als een scrub - eerder een zeep.

Svar från Wondr Care
Ik hou van al de producten, ook in de winkel word je super goed geholpen en heel vriendelijk! Dus TOP!!

Svar från Wondr Care
Ik ben op zich wel tevreden van de producten maar absoluut niet van hun klantenservice. Bij mijn bestelling werden mij als promotie gratis wasstrips beloofd maar deze heb ik nooit ontvangen. Mijn mails worden telkens beantwoord met een 'we hebben uw mail goed ontvangen' maar op een antwoord heb ik maanden en vele mails moeten wachten, het ging me dan alsnog nagestuurd worden maar opnieuw heb ik niets ontvangen. Jammer want volgens de manier waarop het bedrijf zich profileert had ik toch een correctere klantenservice verwacht. Ik heb dan ook lang gewacht om een review te schrijven maar na bijna een jaar is mijn geduld is nu echt wel op.

Svar från Wondr Care
Goed advies en mooie fijne spulletjes, ik was nieuw in deze winkel en ben goed en vriendelijk geholpen. Ook de kadootjes fijn ingepakt. Handig dat de kassabon in de e-mail kwam.

Svar från Wondr Care
Ze hebben goed geholpen met uitleg over de producten, zodat ik de juiste conditioner voor mijn haartype kon vinden.

Svar från Wondr Care
Heel tevreden van het product en de klantenservice.

Svar från Wondr Care
Goed product, lekkere geuren, geen parabenen...
Mis alleen nog iets voor toch wat meer glans in de haren want het wordt wel wat dof

Heel vriendelijk personeel

Svar från Wondr Care
Vriendelijke medewerkster in de winkel in Gent. Ze gaf gerichte info. De producten zijn zeer goed.

Svar från Wondr Care
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.