Dit boek laat je de unieke positie can Jan als ervaringsdeskundige zien. Zowel vanuit de kant van patiënt als die van muziekprofessional. Waar veel neurowetenschappers de afgelopen jaren hun belangri... Se mer
Det här tycker kunderna
Hallo sterke Jan, wat een mooi verhaal heb je kunnen schrijven na zoveel moeilijke ervaringen, top. Bedankt dat je mij direct een nieuw boek wilde sturen nadat de postbezorger het kapot had gemaakt. I... Se mer
Het eerste dat opvalt is de prachtige vormgeving: een mooi formaat, hardcover, leeslint, dik papier en prachtige illustraties en foto’s. En dan te bedenken dat vormgeving en illustraties door... Se mer
Wat een heerlijk en leerzaam, informatief kleurrijk en vooral optimistisch boek heeft Jan Wolfkamp ons gegund. Een prachtige inkijk in zijn brein na een aantal heftige strokes te hebben doorstaan. Het... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Welkom op mijn profiel! Dit is de pagina voor mijn boek THE WRONG STROKE, geschreven door mij, Jan Wolfkamp. Ik ben zowel de auteur als zelfuitgever van dit boek, waarin ik mijn verhaal deel over mijn herstel na meerdere CVA's. Mijn ervaring als uitvoerend musicus speelde een belangrijke rol in dit proces. Het boek is beschikbaar via lokale boekhandels, CB, en je kunt het ook bestellen via mijn website: www.wolfkamp.com (ISBN: 9789090380711). Het is ook verkrijgbaar op Bol.com. Als je via mijn site bestelt, kan ik het boek persoonlijk voor je signeren! Als je mijn boek hebt gelezen, zou ik het geweldig vinden als je een recensie wilt achterlaten. Bedankt voor je steun! Meer over mijn boek en herstel kun je ook zien in mijn interview met TV Oost. Kopieer en plak de volgende link in je browser: https://www.youtube.com/watch?v=QYeaa7oPJC4
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- thewrongstroke@wolfkamp.com
- wolfkamp.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is een geweldig boek!
Het is een geweldig boek!! Jan weet waar hij over schrijft en dat merk je tijdens het lezen! Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ook staan er mooie foto’s in van vroeger en nu. EEN AANRADER!! Misschien vragen aan de goed heiliging man! Grlrrlrlrlrrlrllroetjes Tim(bales)

The Wrong Stroke but on the right track
Wat een geweldig boek. Wat een veerkracht en doorzettingsvermogen. Ga er maar aanstaan: een aantal cva's krijgen en je dan toch weer terugknokken om je werk, je lust en leven als percussionist te kunnen blijven uitoefenen. Almaar trainen ook als hoofd en handen het niet altijd met elkaar eens zijn.
Maar het is je gelukt! Het is je ook gelukt om een leuk boek te schrijven, een boek dat zeker een stimulans zal zijn voor mensen die zich in een soortgelijke situatie bevinden
Ik hoop nog heel veel van je te horen.

Svar från The Wrong Stroke door Jan Wolfkamp
Iedereen die soms denkt dat het leven niet eerlijk is zou dit boek moeten lezen
Ik heb je boek in een adem uitgelezen Jan. Ik bewonder de kwetsbaarheid en tegelijk ook de humor waarmee je hebt beschreven hoe je voortdurend op zoek bent naar manieren om jezelf aan je beperkingen te onttrekken. Ik heb genoten van je taal en ook van de vormgeving van je boek; je bent veel meer kunstenaar dan alleen de percussionist! Iedereen die soms denkt dat het leven niet eerlijk is zou dit boek moeten lezen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.