Ontzettend leuk en leerzaam boek
Wat een leuk en leerzaam boek. Het bevat hele mooie tekeningen en de boodschap is duidelijk. Wij lezen dit boek met heel veel plezier!
Studio Groot develops products for children that contribute to their own development and to a healthy world. In the range you will find, for example, a picture book about healthy food with matching teaching materials for children from 2 to 5 years old. They also have teaching materials about healthy living for children aged 6 to 9 years old. It is a starting company that plans to expand its range even further. They started with the theme of healthy food, but the theme of sustainability is still on their schedule.
Botting 7, 3155BW, Maasland, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb als gastouder een kinderopvang. De kinderen van 1 tot 9 jaar vinden het een leuk boek. De posters hangen in de kamer en de groente- en fruitsoorten worden goed geoefend. De speurtocht hebben we nog niet gedaan en ook het doeboek niet. Maar de rode en groene mannetjes nemen we nu mee in ons dagelijkse gesprekjes. Goed eten zodat we veel groene mannetjes hebben. En de rode poepen we uit. 🤣 Ik heb het boek al aan meerdere juffen geadviseerd. Helemaal leuk! Dank jullie wel.
Heerlijk boek voor jonge kinderen met een duidelijke en leuke metafoor voor wat gezond VS ongezond eten doet met je op alle vlakken. Aanrader, informatief zonder belerend te zijn.
Het is een leuk en speels boek dat gelijk aanslaat bij de kinderen! Ze vinden het helemaal niet raar als Bram een scheetje moet laten en er komt een mannetje uit!

Svar från Studiogroot
Fijn prentenboek om kinderen op een speelse en beeldende manier mee te nemen in de wereld van gezonde voeding. Zeker een aanrader voor andere kindervoedingscoaches!

Svar från Studiogroot
Geweldig voor kinderen om spelenderwijs van te leren. Aanrader als lesmateriaal!

Svar från Studiogroot
Na de eerste versie van het boek en de map met veel plezier op school gebruikt te hebben, is er een aanvulling met nieuw materiaal. Leuk om de ontwikkeling te volgen.

Wat een leuk boek!
Een leuk verhaal, een herkenbare situatie en erg leerzaam. Op deze manier lijken de kinderen het beter te begrijpen. Aanrader!

Lespakket over gezonde voeding
Mooi prentenboek als leidraad!
Leerzaam project!
Mooie materialen!
Duidelijke handleiding!

Svar från Studiogroot
Goed boek om de kids bewust te laten worden over gezonde voeding. Op een leuke manier met groene (gezonde) en rode (ongezonde) poppetjes. De kids hebben het er maanden later nog over.

Svar från Studiogroot
Een erg leuk boek voor ons dochtertje van 5. Op een duidelijke, humoristische manier (met behulp van groene en rode mannetjes) wordt er uitgelegd wat goed en slecht eten met je doet. Onze dochter vraagt nu geregeld als ze iets eet of het een groen of rood mannetje is.

Svar från Studiogroot
Wat een super leuk en leerzaam boek. Mijn dochter vond het leuk samen te lezen en is nu echt bewust van de "rode" en "groene" mannetjes! Zeker een aanrader!

Svar från Studiogroot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.