Tijdschrift vanaf nr. 1 ontvangen. Goed dat er een vernieuwing is geweest. Inhoud nog steeds erg aantrekkelijk. Wat ik niet goed gerege vind is de overgang van de abonnementservice. Wij hebben nog... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige verhalen over koffie. Inspiratie op het gebied van koffie zetten. Leuke reviews over nog niet ontdekte koffie barretjes. Simply love it.
Goede overstap abonnement in eigen beheer. Het magazine op zich is goed gevuld. Mooie artikelen, duidelijke info. Kijk er altijd naar uit.
Ik vind KTC een interessant tijdschrift, als je een koffie- en/of thee- en/of chocoholic bent. Ik ben chocoladeverslaafd en houd ook van thee en mijn man is een liefhebber van koffie, thee en choc... Se mer
Företaget har svarat
koffieTcacao (KTC) is hét digitale platform voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van specialty coffee, thee en cacao. Sinds 2012 informeren, inspireren en amuseren we liefhebbers via onze website (met exclusieve members-sectie), nieuwsbrief, online shop en sociale media. Elke maand brengen we je diepgaande reportages, interviews met gevestigde namen én nieuw talent, handige reviews, tutorials en de nieuwste gear. We reizen naar oorsprong, duiken in cultuur en volgen de levendige scene op de voet. Dagelijks vind je op koffietcacao.com en onze socials de laatste trends, nieuws en achtergronden. Via onze nieuwsbrief mis je bovendien nooit meer de belangrijkste ontwikkelingen, aankomende events of speciale acties. KTC is digital only – altijd en overal beschikbaar, rechtstreeks op jouw scherm.
Nederländerna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Als je bij wil blijven in het koffie-, thee- of Chocolade landschap dan ben je goed met dit blad. Je leest nieuwtjes, testen en fijne adressen.
Tijdschrift vanaf nr. 1 ontvangen. Goed dat er een vernieuwing is geweest.
Inhoud nog steeds erg aantrekkelijk.
Wat ik niet goed gerege vind is de overgang van de abonnementservice. Wij hebben nog steeds geen reactie van de service die we hebben opgezegd terwijl we wel direct op jullie advies direct bij KTC opnieuw geabonneerd hebben. jullie hadden hier het voortouw in moeten nemen ipv de abonnee het laten regelen.

Svar från koffietcacao
Het is HET BLAD voor de koffie en thee liefhebber met interessante thema's, reviews en nieuwe wetenswaardigheden!
Interessante artikelen over de wereld en achtergronden van koffie, thee en cacao.
Goede communicatie.
Sociaal, betrokken.
Goede service.
Klantvriendelijkheid.
Enthousiaste medewerkers.
Net lid geworden van KTC kreeg ik vandaag 5 april 2024 het 50ste nummer van dit mooie blad in de bus. Hoewel ik niet erg enthousiast was over de website, ben ik meer dan enthousiast over het blad.
Een goed vormgegeven blad, met een mooie indeling, ingetogen degelijk en toch modern en informatief. Een blad wat echt past in de huidige wereld van kwaliteitsbladen.
Zelf ben ik erg gefocust op thee, maar ook een aantal artikelen over koffie en chocolade zijn de moeite waard om te lezen. Hier zie je echte vakmensen aan het werk, die duidelijk hart hebben voor koffie, thee en chocolade.
Wel een waarschuwing - als je KTC leest wordt je een beetje hebberig voor alle mooie dingen die er in staan en krijg je zin om de wereld in te trekken naar die mooie plekken waar je koffie, thee en chocolade vanaf de bron kan ontdekken.
Kortom: aanrader!!

Svar från koffietcacao
Duurde een paar dagen voordat ik het item binnen had.
Ondertussen contact en opgelost. Heerlijke cappuccino.

Svar från koffietcacao
Ik vind dit een heel fijne magazine rondom het koffiegebeuren met goeie info en rubrieken
Heel tevreden van
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.