Tijdschrift vanaf nr. 1 ontvangen. Goed dat er een vernieuwing is geweest. Inhoud nog steeds erg aantrekkelijk. Wat ik niet goed gerege vind is de overgang van de abonnementservice. Wij hebben nog... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige verhalen over koffie. Inspiratie op het gebied van koffie zetten. Leuke reviews over nog niet ontdekte koffie barretjes. Simply love it.
Goede overstap abonnement in eigen beheer. Het magazine op zich is goed gevuld. Mooie artikelen, duidelijke info. Kijk er altijd naar uit.
Ik vind KTC een interessant tijdschrift, als je een koffie- en/of thee- en/of chocoholic bent. Ik ben chocoladeverslaafd en houd ook van thee en mijn man is een liefhebber van koffie, thee en choc... Se mer
Företaget har svarat
koffieTcacao (KTC) is hét digitale platform voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van specialty coffee, thee en cacao. Sinds 2012 informeren, inspireren en amuseren we liefhebbers via onze website (met exclusieve members-sectie), nieuwsbrief, online shop en sociale media. Elke maand brengen we je diepgaande reportages, interviews met gevestigde namen én nieuw talent, handige reviews, tutorials en de nieuwste gear. We reizen naar oorsprong, duiken in cultuur en volgen de levendige scene op de voet. Dagelijks vind je op koffietcacao.com en onze socials de laatste trends, nieuws en achtergronden. Via onze nieuwsbrief mis je bovendien nooit meer de belangrijkste ontwikkelingen, aankomende events of speciale acties. KTC is digital only – altijd en overal beschikbaar, rechtstreeks op jouw scherm.
Nederländerna
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is prima krant voor Nederlandse markt met mooi ontwerp. Nog veel tekst en lang content dus ik denk meer korter content zou prima kunnen zijn.
KTC is letterlijk en figuurlijk een heerlijk magazine. Telkens weer een feestje. Interessante artikelen, leuke info en veel afwisseling in een aantrekkelijke vormgeving. De koffie, thee en chocolade bij het lekkerste (uitgebreidste) abonnement zijn verrassend en altijd bijzonder.

Svar från koffietcacao
Ik zocht naar koffiebar in het buitenland. Staat mooi overzichtelijk en met foto en info. Blijf hiermee doorgaan

Svar från koffietcacao
Een blad gemaakt door en voor de koffie, Thee en cacao liefhebber.

Svar från koffietcacao
KoffieTcacao is hét magazine voor de koffieliefhebber in de lage landen!
Het heeft ons al veel kennis opgeleverd over de koffiescene in België en Nederland en over de meest recente ontwikkelingen in de koffiewereld.
Voor een lage prijs ga je mee op ontdekking naar de wondere wereld van specialty coffee!

Svar från koffietcacao
Als Culinair theesommelier(r) had ik een zeer fijne ervaring met koffieTcacao. Dank je wel voor de publicatie van het mooie artikel in december 2020.

Svar från koffietcacao
Wat ik tof vind aan KTC is dat je als mens weer verbonden raakt met deze prachtige producten. Informatief, leuke nieuwtjes, verhalen van anderen en hotspots. Super!

Svar från koffietcacao
Wij en onze klanten hebben steeds zeer genoten van jullie magazine.

Svar från koffietcacao
Geweldige magazine en super leuke shop met alles wat een thuisbarista nodig heeft en meer

Svar från koffietcacao
Mijn favoriete tijdschrift waarmee ik kan wegdromen op reis, genieten van alle nieuwtjes of leren van collega's en producenten van thee. De creatieve toets van koffietcacao doet me steeds beseffen hoe wonderlijk schoon de wereld is en hoe sensitieve producten mensen wereldwijd inspireren.

Svar från koffietcacao
Ik word altijd blij van dit blad omdat het me inspireert om nog meer soorten koffie en thee te proberen 😇☕️

Svar från koffietcacao
Altijd vechten om de KTC als ie binnenkomt. Als (packaging)designer geniet ik van de opmaak, beeld en dan pas text ;-). Met altijd wat nieuws te ontdekken, verveelt nooit.

Svar från koffietcacao
Altijd interessant om te lezen. Staat vol met goed geschreven onderzoeken, recensies, opiniestukken en artikelen over koffie, thee en cacao. Zelf ben ik het meest geïnteresseerd in koffie en dit product wordt er wat mij betreft vaak genoeg in besproken!

Svar från koffietcacao
Elke keer weer een fijne box in de brievenbus.
Ontdekken en genieten van kwaliteit en meesterschap!

Svar från koffietcacao
Ik haal tips uit het blad voor leuke adresjes om naar toe te gaan binnen Nederland en voor de toekomst in het buitenland.
Verder veel leuke andere info is zeer welkom.

Svar från koffietcacao
Ik ben chocoladeverslaafd en houd ook van thee en mijn man is een liefhebber van koffie, thee en chocolade. Voor ons is dit dus een geweldig boekje.
Er staan goed tips in en webshops waar je heerlijke aankopen kunt doen. Het enige nadeel is dat sommige webshops voor de groothandel zijn en dat wij daar niets kunnen bestellen.
Spijtig dat er geen wedstrijd meer in het tijdschrift staat.
Buiten die 2 puntjes hebben we alleen maar lovende woorden.

Svar från koffietcacao
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.