Witjes Verzendhuis Omdömen 1 597

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Se mer

Företagsinformation

1. Djuraffär

Informationen kommer från olika externa källor

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hondenbench

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die niet misstaat in mijn interieur.

29 december 2025

Veel te lange levertijd

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naar DPD na 4 dagen.

5 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mooie beloftes rond Dierendag, maar geen levering en veel teleurstelling

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden is, niets. Mijn huisdier zat op Dierendag teleurgesteld te wachten op zijn cadeau, terwijl ik in de reclame van Witjes Verzendhuis ben getrapt. Ze maken niet waar wat ze beloven. Ik raad anderen daarom af om hier te bestellen.

4 oktober 2025

Geweldige service…

Ik ben door de medewerkers van Witjes verzendhuis, super goed en met heel veel geduld geholpen met het uitkiezen van een honden fietskar/buggy.
De service is geweldig!
Bedankt!

15 maj 2025

ballentent

ballentent, tot 2 keer toe op verschillend producten die leverbaar zouden moeten zijn te horen gekregen dat ze niet beschikbaar waren. Toen zou de laaste bestelling uiterlijk de volgende dag binnenkomen. Dat werd mij verzekerd....niets niet eens fatsoenlijke communicatie om te melden dat het niet is gelukt. Ik geef het op deze toko is niet te redden. Dingen kunnen fout gaan maar dan kan je nog blijven communiceren en zelfs dat lukt niet.

3 februari 2025

Slecht product, slecht service

In Mei een bench besteld, koste +-€150.
1e keer kreeg ik een kapotte bench, op vertrouwen nog 1 besteld.
Zodat ik hem kon ‘omruilen’, t hek van de bench was iets gebogen, ik dacht kan geen kwaad.
Nog geen half jaar later, is het helemaal krom, ik een mail gestuurd ; valt niet onder garantie’
U hond heeft dit zelf gedaan? Door eraan te trekken, over heen te plassen etc.
Uitgelegd, dat dit mijn heel sterk lijkt.
Vervolgens kreeg ik dat de bench er ernstig gebruikt uitziet.. zit geen kras op of in de gehele bench.
Wordt totaal niet mee gedacht in een oplossings.
Ja onvriendelijkheid kan je krijgen, en een ‘€20’ tegoed bon wat je bij hunzelf kan besteden.. wat een giller

13 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betrouwbaar, klantvriendelijk en zeer goede service

Mijn keuze om bij dit bedrijf te bestellen kwam omdat zij geen lange levertijd hebben. Vrijdag een puppyren besteld en na 1 telefoontje met een vriendelijke medewerkster ook nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. SUPER service en zeker een aanrader!

1 november 2024

Goede service en klantvriendelijk

Stretchers besteld voor mijn honden maar deze scheurden na een maand, was geen enkel probleem toen ik dit gemeld had kreeg ik direct een antwoord en nieuwe stretchers van betere kwaliteit opgestuurd. Petje af voor de goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk bedankt

21 oktober 2024

Klantonvriendelijk bedrijf!

Een bedrijf wat zeer slecht bereikbaar is, zowel telefonisch als per mail. Website niet op orde, en medewerkers die nauwelijks affiniteit hebben met hetgeen waarvoor ze zijn ingehuurd! Het bedrijf is laatste jaren qua klantenservice enorm achteruit gegaan, ook veel verloop van personeel!!

25 september 2024

Iets retour gestuurd

Iets retour gestuurd. In de bevestiging wordt aangegeven dat ik mijn geld binnen enkele werkdagen terug heb. Nee dus. E-mail gestuurd… het zou echt snel komen…
Niet fijn!!!

11 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

heel goede buggy hele goede service de…

heel goede buggy hele goede service de buggy is van kwaliteit. vriendelijke mensen ik wou een zwarte de zwarte was op ik mocht een andere kleur kiezen ondanks dat de prijs anders was op de site van bol. com. en zeer rap antwoord. echt als ik nog een buggy nodig heb voor mijn chihuahuatjes dan ben ik zeker dat ik het terug daar zal bestellen. dus heel erg bedankt voor jullie uitstekende service en de snelle levering van de buggy met perfecte handleiding. mvg

8 juli 2024

10 meter rol vetbed

Wij hebben een 10 meter rol vetbed besteld .. Was van zeer slechte kwaliteit , echt heel veel pluisjes en heel erg dun .
Wij zijn er zelfs bijna een pup door verloren die had een hele grote pluis in zijn mondje , het blijft vast zitten aan hun kleine nageltjes tijdens het schuiven, dus het is geen aanrader !!
Wij contact opgenomen , daarna foto's verstuurd , en krijgen als antwoord een wasbeschrijving en uitleg hoe zo'n vetbed werkte .. Dat wisten wij zelf ook wel al meerdere keren gebruikt .. Wij weer een mail terug gestuurd en dan word je genegeerd... sorry maar ik raad dit bedrijf niet aan ..

26 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ware war verschimmelt und hatte Löcher

Ware war verschimmelt und hatte Löcher. Bei Schmutzfangmatten ein NoGo! Keine Erstattung oder Umtausch möglich! Als Antwort bekommt man immer automatisierte Emails. Finger weg!

30 april 2024

waardeloze service

Een plastic hondenmand besteld, de hond heeft er twee weken in gelegen en er zat een scheur in de bodem van 20 centimeter. Ik stuur netjes met foto's de klacht en ik krijg als reactie dat dat niet onder de fabrieksgarantie valt. Echt waardeloos! Nog nooit mee gemaakt, gewoon geen service..

18 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Product bleek niet leverbaar door hun leverancier. Ze hebben mij een goed alternatief aangeboden zonder extra kosten. De volgende dag had ik het al in huis 👍

31 januari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

exact hetzelfde op de foto, de helft minder in het echt

Had een nieuwe krabpaal nodig na 3 jaar, exact dezelfde foto, leuke aanbieding. Bij het in elkaar zetten, bleek exact dezelfde paal ineens veel kleinere palen, zithoeken en zitplanken te hebben, hier kunnen kleine katjes niet eens op. Palen naast elkaar identiek, alleen de nieuwe paal is de helft dunner, waardeloze kwaliteit, na een week gaan de palen al los staan.

11 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.