Welvaere Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn ontzettend blij met onze houten hottub! Alles voelt stevig en kwalitatief aan, en dankzij de hottub zitten we nu zoveel vaker buiten. Heerlijk. We zijn ook heel blij dat we voor het hybri... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De informatie die wij in de showroom ontvingen was heel duidelijk en zonder aandringend karakter. Wij kregen ook de nodige bedenktijd. Heel goede toelichting van de verkoper. De levering en het opbo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij kochten een kleine tonsauna met volledig panoramaruit en houtgestookte Huum kachel. Prachtige showroom, goede voorlichting van enthousiaste verkopers. De sauna en de kachel bevallen uitstekend. H... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nous sommes ravis de l’achat de notre Sauna Tonneau 280. Matériaux de qualité, Délai de livraison respecté, montage très facile avec une notice claire. Nous avons pu échanger avant l'achat par Visio... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

162 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Sauna Tonneau

Nous avons pu échanger avant l'achat par Visio avec le commercial français pour choisie le bon produit et les différentes options.
Entreprise à conseiller

20 juli 2026

Bonjour Stéphane,

Waouh, quel superbe avis ! Je suis ravie d'apprendre que vous êtes si satisfaits. Merci pour cet avis élogieux et je vous souhaite encore de nombreux moments de détente au sauna.

Cordialement,
Au nom de toute l'équipe,

Super totale beleving!

Super ervaring tijdens bezoek in de winkel!
Top geholpen door Marc en duidelijke uitleg.
Bij plaatsing van de sauna duidelijke uitleg hoe men het ging aanpakken en ook de vragen die we nog hadden werden naar wens beantwoord.

Eigenlijk een super ervaring en kan Welvaere zeker aanraden!

13 augusti 2026

Hi Eddy,

Wat fijn om te horen, daar worden we blij van! Heel erg bedankt voor de mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst in de sauna.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hottub stond ineens een dag vroeger op…

Hottub stond ineens een dag vroeger op de oprit!
Communicatie met de verkoper liep moeilijk en stroef .Van praktische zaken /installatie vragen had hij helemaal geen kaas gegeten.’Ik ben een verkoper’was het antwoord .

27 maj 2026

Hi Anja,

Wat vervelend om te horen. Ik heb dit direct doorgegeven aan mijn collega en hij heeft inmiddels drie keer geprobeerd contact met je op te nemen. Dit is helaas nog niet gelukt, maar we lossen het natuurlijk graag met je op. Je kan ons altijd mailen via info@welvaere.be of bellen naar +3256891655.

Namens het heel team,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gutes Preis Leistung Verhältnis.

Guter Kundenservice trotz der Entfernung nach NL. Gute Produkte.

25 februari 2026

Hallo Egbert,

Es freut uns zu hören, dass sowohl unser Service als auch die Produkte gut ankommen. Vielen Dank für die schöne Bewertung und wir wünschen Ihnen noch viele entspannte Momente.

Herzliche Grüße,
Im Namen des gesamten Teams

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

netjes behandeld ook als er iets is…

netjes behandeld ook als er iets is lossen het super op top

20 maj 2026

Hi William,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tonsauna gekocht om de volgende redenen…

Tonsauna gekocht om de volgende redenen in de wetenschap dat ze qua prijs aan de bovenkant zaten. Pure specialist, geen gladde verkooppraatjes maar verstand van zaken, afspraak is afspraak, je koopt echt pure kwaliteit, altijd bereikbaar, duidelijk in advisering, voelt je echt klant, top after-service. Kortom ik kan er oprecht niks negatiefs over vermelden. Ik ben niet zo van reviews schrijven maar dit bedrijf verdient gewoon deze vermelding. Echt zoek niet langer en ga met dit bedrijf in gesprek!! Het is die extra euro dubbel en dwars waard

5 augusti 2026

Hi Dirk Jan,

Wauw, wat een mooie complimenten! Fijn om te horen dat de Tønsauna goed bevalt en dat je tevreden bent met onze service, daar worden we blij van.
Bedankt voor deze mooie review en nog veel meer ontspannen momenten in de sauna gewenst.

Wat een fantastische bedrijf

⁹Wat een fantastische bedrijf. Vanaf koop tot levering, duidelijke informatie en geen verrassingen.
De bouwers Wesley en Willem waren geweldig. Echte harde werkers, netjes en beleefd. We kunnen iedereen aanraden hier de sauna of hottub te kopen.
Gr,
Lars en Charlotte

25 augusti 2026

Hi Lars en Charlotte,

Wauw, wat een mooie complimenten! Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn.
We wensen jullie nog veel ontspannen momenten.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De geleverde goederen stemmen niet…

De geleverde goederen stemmen niet overeen met de handleiding. Een degelijke handleiding en zelfbouwinstructies ontbreken. Links naar internet zijn verouderd, kloppen niet helemaal en zijn onduidelijk.
Schroeven te kort voor de meegeleverde accessoires.

28 april 2026

Hi Serge,

Wat vervelend dat de handleiding je niet goed genoeg heeft kunnen helpen. Als je nog vragen hebt, staat support voor je klaar om deze te beantwoorden. Je kunt ze bereiken op: 0342-712032 of een mailtje sturen naar service@welvaere.nl
Bedankt voor het achterlaten van je feedback, we gaan dit intern bespreken en we hopen dat je snel kan gaan genieten van de sauna!

Welvaere, top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf is Welvaere. Afspraak maken voor levering van onze hottub was makkelijk. Levering ging vlot en professioneel en we zijn zeer tevreden over het gebruik van onze heerlijke hottub. Inmiddels vele leuke avonden doorgebracht in onze tub.
Dit bedrijf is een aanrader!

28 april 2026

Hi Olaf,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service en dat er al volop genoten wordt van de hottub! Bedankt voor de mooie review en nog veel meer ontspannen momenten gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sauna is van mooie kwaliteit en de…

Sauna is van mooie kwaliteit en de plaatsing was vakkundig en snel. Ook na de plaatsing was de service uitstekend.

24 juli 2026

Hi Arnest,

Wat fijn om te horen dat de sauna goed bevalt en dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hi Sven,

Wat vervelend om te horen. Mocht je hier nog iets met ons over willen delen, kan je ons bereiken op +310342712032 of mailen naar service@welvaere.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

nette begeleiding in het hele proces

Goede uitleg bij het uitzoeken en vriendelijke mensen bij het plaatsen

21 april 2026

Hi Gerjan,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een jaar bleek onze ronde leren…

Na een jaar bleek onze ronde leren deksel van onze Hottub toch niet goed waterdicht. Het bleek een productie fout te zijn. Welvaere heeft een nieuwe gestuurd, helemaal kostenloos en helemaal naar Portugal!! Een doos aquaclean flessen kon meteen ook mee, zonder transport kosten.
Prima service dus!

12 maj 2026

Hi Frits,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We zijn blij dat we het probleem voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor de mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na osmose te hebben gehad in ons bad

Na osmose te hebben gehad in ons bad , hebben we een geheel nieuwe hottub gekregen. Deze moest over het huis heen getild worden met een kraanwagen en alles was geregeld en betaald door welvaere. Echt wat een fantastisch bedrijf. Ik kom regelmatig nog langs in de showroom en ook dan verrassen ze me altijd weer met iets. Hier staat service echt boven aan , bij iedereen die hier werkt en wordt je alleen daar al van heel blij. Service ten Top

16 april 2026

Dag meneer Hompes,

Bedankt voor het schrijven van de mooie review. Super om te horen dat je blij bent met onze service. Daar gaan we natuurlijk voor.

We hopen dat je nog veel mooie en ontspannen momenten beleeft aan de hottub.

Uitstekende service

De service is goed, van verkoop tot de levering in de tuin.

5 maj 2026

Hi Charlotte,

Super om te horen! Dank je wel voor de mooie review.

We hopen dat je veel mooie en ontspannen momenten beleeft in jouw wellnessproduct.

Prima Erfahrung mit Kauf und Service

Wir haben im Oktober 2024 unseren Hottub bekommen, den wir uns im damals noch betriebenen Showroom in Calw/Baden-Württemberg ausgesucht hatten. Die Lieferung war ohne Beanstandungen, ebenso der Selbstaufbau.
Seitdem läuft der Hottub das ganze Jahr über. Die Infovideos waren eine ausgezeichnete Hilfe, um alles notwendige zu lernen.
Wir hatten mehrere Fälle von Reklamationen an der Technik, die vom Support anstandslos behoben wurden. Besonders hervorzuheben sind die Antwortzeiten (meist weniger als 24h) und die Freundlichkeit und Kompetenz der Mitarbeiter.
Alles in allem eine prima Erfahrung mit Welvaere - vielen Dank dafür!

10 augusti 2026

Hallo Marc,

Es freut uns sehr, das zu hören! Schön, dass ihr so zufrieden mit unserem Service seid.

Vielen Dank, dass ihr euch die Zeit für diese tolle Bewertung genommen habt. Das wissen wir wirklich sehr zu schätzen.

Wir wünschen euch noch viele schöne Momente!

Herzliche Grüße,
Im Namen des gesamten Teams

Oprechte toppers

We zijn ontzettend blij met Welvaere. Ze hebben ons niet alleen zeer goed geholpen tijdens het kopen en samenstellen van de hot tub maar ook de installatie en nazorg zijn oprecht geweldig te noemen. Snelle reactie op vragen en ook het oplossen van (kleine) problemen gebeurt snel en goed. Hoge kwaliteit en geweldige service.

10 augusti 2026

Hi Jelger,

Kijk, daar worden we blij van! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn.

Heel veel ontspannen momenten toegewenst in jullie hottub!

Plaatsen van onze sauna.

Vriendelijke en professionele plaatsing.
Top!

4 april 2026

Hi Janiek,

Super om te horen! Dank voor de mooie review.

Geniet van de ontspannen momenten in jouw buitensauna!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben een heel goed en eerlijk…

We hebben een heel goed en eerlijk advies gekregen van Welvaere . Ze zijn niet de goedkoopste maar wel de beste met hun producten!

8 april 2026

Hi Jory,

Dat horen we graag, dank voor het schrijven van de mooie review. We hopen dat je veel mooie en ontspannen momenten gaat beleven in jouw wellnessproduct.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.