Har vid 2 tillfällen varit i kontakt med kundtjänst för att reklamera Inears som varit trasiga. Vid båda tillfällena har supporten varit trevliga men vi har aldrig fått det vi kommit överens om, vilke... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Webhallen är en av Sveriges ledande internetbutiker för multimedia och hårdvara och står för låga priser och snabba leveranser.
Solna, Sverige
- 086736000
- support@webhallen.com
- webbhallen.com
Har besvarat 2 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Bedrägeri
Kundtjänsten kan inte hjälpa med något. Lovar att det ska få in produkten, och sen efter ha väntat nästan ett halvår, säger de att de inte kan leverera. Skoj…
Otydlig kommunikation
Otydlig kommunikation, varor slutsålda även fast de står "i lager". Återbetalning tog 6 veckor!
Tog mig 3 minuter att komma till…
Tog mig 3 minuter att komma till supporten, jättebra service
Beställde en Pizzaugn och ett…
Beställde en Pizzaugn och ett regulatorkit, den 4/3.
Jag fick meddelande från Postnord att jag skulle välja leveransdag, för dom tänkte leverera den 5/3 vilket inte fungerade, så jag valde den 6/3. Postnord kom den 6/3 och levererade endast ett regulatorkit, pizzaugnen var spårlöst försvunnen i Borås tydligen. Jag hade bjudit in några vänner till pizza kväll den 6/3 så det blev att åka och köpa en Pizzaugn på Jula i stället. Efter detta så har jag haft kontakt med webhallen ett antal gånger för att ångra köpet eftersom den inte levererades som avtalat, utan att få några vettiga svar alls tyvärr. Den 11/3 hörde postnord av sig och tyckte att jag skulle ta ledigt och åka hem och ta emot Pizzaugnen vilket jag vägrade. Så dom skickade tillbaka den till Webhallen, nu tycker Webhallen att jag ska betala 499:- för att jag inte hämtade ut paketet i tid. Riktigt dåligt kundbemöatande.
Leveranstiden är ett rent skämt.
Leveranstiden är ett rent skämt.. "PostNord levererar till dig nästa helgfria vardag innan kl. 18:00 vid beställning innan 14" säger dem. Jag beställde en ny telefon då min tvärdog... efter 1.5 dygn så har dem inte ens börjat bearbetat ordern. Ringde supporten och de rekommenderade mig att avbryta ordern. Gick då in och beställde från Inet, efter inte ens 1 timme var ordern packad och vi fick en spårningslänk. Försökte avbryta ordern hos Webhallen men gick ej ändå.. Idag har jag telefonen från Inet i handen men telefonen från webhallen har inte ens lämnat deras lager.
Vägrar ta ansvar för skadad TV
Jag köpte en TV från Webhallen i september 2025. När den levererades såg kartongen redan öppnad och omtejpad ut, vilket jag dokumenterade med bilder. TV:n förvarades i originalkartongen tills den packades upp första gången.
Vid uppackning upptäcktes att skärmen var skadad trots att skyddsplasten fortfarande satt kvar. Jag reklamerade direkt när felet upptäcktes och skickade in bilder som visar både skadan och att kartongen varit öppnad tidigare.
Webhallen avslog ändå reklamationen och hävdade att det var en fraktskada eftersom det gått 2 månader sedan leveransen. De erbjöd endast att jag kunde få tillbaka TV:n mot fraktkostnad eller att den skulle skrotas.
Jag tycker det är mycket märkligt att ett företag inte tar ansvar för en skadad produkt som upptäcks vid första uppackning, särskilt när det finns dokumentation på att kartongen redan varit öppnad vid leverans.
Tyvärr en mycket dålig upplevelse av kundservice och reklamationshantering.
Betalar online men ingen leverans
Har en utdragen och tröttsam upplevelse av Webhallen.
Beställer en produkt online. Betalar direkt och väljer hämta i butik. Butiken meddelar att beställningen är mottagen och att det går bra att hämta.
Eftersom jag betalt och de själva meddelat att det går bra att hämta utgick jag ifrån att de lagt undan produkten så att samma vara inte säljs två gånger.
Så var det inte. Den var såld till någon annan.
Det var trist men tydligen något som kan hända ibland.
Lösningen blev att det skulle skicka produkten från en annan butik hem till mig, kommer på måndag!
Måndag, tisdag, onsdag. Ingen leverans.
Ringer support och det blir tydligt att den produkten var inte i närheten att komma hem till mig.
Vi kommer överens om en återbetalning. Dagar går, inga pengar.
Ringer igen, betalning har "fastnat" eller nått. Men nu skall de gått iväg och nu måste vi verkligen hitta ett sätt att kompensera dig tycker dem. Jag håller med.
Några dagar senare lyckas pengarna träffa rätt konto.
Nu väntar jag bara på de där mailet om kompensation, kommer säkert snart.........
de skickde fel produkt till och sedan betalde det inte tillbaks när köpet hävdes
de skickde fel produkt till och sedan fick vi själva boka upphämtning då det var en pall. Återbetalningen när vi hävde köpet var också fel istället för full återbetalning fick vi en tredjedel.Denna tvist är fortfarande olöst... Handla Aldrig av Webhallen är mitt råd
Bra priser och skickar snabb.
Bra priser och skickar snabb.
Mindre bra är kundtjänst och garanti ärende, man måste ringa, chatta, email flera gånger till att dem löste mitt problem.
Tack till Elliot och andra medarbetarna som tog tid att kontakta mig via email. Ni är bäst. Mvh Edward
Min dator börja strula
Min dator börja strula, lämnade in den till webhallen för att få den fixad. I transporten försvann datorn och ersättningsdatorn var betydligt sämre en den jag lämna in. Men dom kan tänka sig att återbetala pengarna -40%. Pajas företag!
Gjorde en beställning på två varor där…
Gjorde en beställning på två varor där av ena inte skickades eftersom den då ”utgått”. Tycker man inte ska kunna beställa varor om de håller på att utgå men allt fixades av riktigt sjysst kundservice så är fortfarande nöjd!
Oseriös företag I branschen
Oseriös företag I branschen.
Bokade något i lager och sedan står de att de inte har min vara i lager.
Webhallen är den överlägset bästa…
Webhallen är den överlägset bästa partner jag har i mina köp av hemelektronik
Försökte komma i kontakt med företaget…
Försökte komma i kontakt med företaget för att reklamera en vara som trasig när jag fick den....
De svarade efter mycket lång tid dessvärre efter alldeles för lång tid.
Letar efter andra företag i framtiden.
Säljer gamla produkter – undermålig kundservice
Jag är tyvärr mycket missnöjd med min upplevelse.
Jag köpte ett premiumtangentbord för strax under 2 500 kr. När jag fick hem det visade det sig att produkten var tillverkad för över två år sedan. Detta är problematiskt, särskilt eftersom litiumbatterier försämras över tid om de inte används.
Redan inom en vecka slutade tangentbordet fungera korrekt. Batteritiden, som enligt specifikation skulle vara cirka 40 timmar, höll endast i några minuter. Jag reklamerade produkten och valde att köpa ett nytt exemplar av samma modell.
Tyvärr uppstod exakt samma problem med det nya tangentbordet, som även det var producerat vid samma tidpunkt som det första.
Kundservicen har dessutom varit mycket svår att få kontakt med och svarar inte på mejl på ett tillfredsställande sätt. Ingen form av kompensation eller lösningsförslag har erbjudits.
Sammantaget upplever jag företaget som oseriöst och respektlöst i sitt bemötande. Jag känner mig både lurad och besviken.
Sveriges sämsta kundservice
Sveriges sämsta kundservice. Långa köer. Dålig kommunikation. Tar inte tag i sina mail och sin personal. Otroligt nonchalanta.
Snabb
Snabb, smidig kontakt med kundtjänst som löste mitt problem med en gång⭐
Fick fel vara levererad hem
Fick fel vara levererad hem. Leverans tog längre än förväntad.
Jag kontaktat kundtjänst fyra gånger totalt och inte fått någon hjälp alls.
Jag litade på webhallen förut. Tyvärr har allt förtroende i dom.
Köpte ett playstation + kontroll för…
Köpte ett playstation + kontroll för 7000. Var tvungen att betala 6 kr för påsen 👍
mycket dålig service ett Nintendo spel…
mycket dålig service ett Nintendo spel köpt för 2 mån. sedan och den gick sönder och inte fungera efter 2 gånger anv.
jag åkte till butiken Webhalen och de vägra att ta emot den för garanti
butiken sa kontakta Nintendo
vår garanti gäller inte
jag hade kontakt med Nintendo och de säger kontakta webhalen
båda är skräp
Jag köpte Nintendo switch och 2 spel för 5031kr. Kvitto finns