Update: onderstaand probleem is opgepakt en opgelost door de klantenservice van Watt Ebike. Ik heb een nieuwe fiets gekregen en tot op heden heb ik geen problemen ondervonden. Met dank aan de klante... Se mer
Det här tycker kunderna
Fiets gekocht bij de Baronie Tweewielers in Breda. Goede uitleg gekregen en proefrit kunnen maken op meerdere modellen. De Prijs kwaliteit is heel goed. En de fiets voelt soepel en solide aan. Ook... Se mer
Met mijn oude fiets (Watt boston) 2jaar geleden helaas na kortdurend gebruik een kapotte accu. Na de herstart van het bedrijf contact gezocht. Na enig vertraging door een derde partij, kwam ik terec... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
WATT E-Mobility maakt elegante elektrische lifestyle fietsen. Modieus en betrouwbaar met een vrijwel onzichtbare uitneembare batterij. Ideale voor dagelijks woon-werkverkeer, stedelijke avonturen of ontspannende tochten in het weekend. WATT laat je genieten. Terwijl je aankomt op bestemming en onderweg. Het comfort, de vrijheid en het betrouwbare design zorgen ervoor dat kleine ritten zich ontpoppen tot grote momenten. Onderweg in het moment, met je WATT fiets. Love The City! De WATT is ontworpen voor de stad met de beste A-merk onderdelen zoals hydraulische schijfremmen van van Shimano, antilek banden van Schwalbe en betrouwbare fietsverlichting van Spanning. Onder de motorkap vind je het e-bikes systeem van Motinova. Een gesloten systeem met 3 jaar garantie dat garant staat voor optimale rijkwaliteiten.
Kontaktuppgifter
Wilhelminapark 25, 4818 SL, Breda, Nederländerna
- +31857731758
- wattsup@wattebike.com
- wattebike.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service
Fiets werd op tijd geleverd, maar helaas was er een kabeltje van het licht 💡 kapot gegaan. Een app’je naar Watt en het werd perfect opgelost met zelfs service aan huis.
Super fijne hippe stadsfiets en maak er dankbaar gebruik 👏🏻
Watt Boston - Accu en fijne service!
Na de herstart van het bedrijf contact gezocht. Na enig vertraging door een derde partij, kwam ik terecht bij Dre, ontzettend fijne oplossing gevonden samen en mijn fiets doet het weer als een zonnetje! Blij dat dit zo kon en onderling opgelost is! Heel veel succes met herstart van het bedrijf en de nieuwe modellen fietsen!
Ik had problemen met mijn accu maar SUPER opgelost door Watt !
Ik had problemen met mijn accu, die was helemaal op. Bij een revisiebedrijf wilde ik toen mijn accu laten reviseren echter nadat deze 2 maanden voor onderzoek daar lag bleek dit niet meer mogelijk. Toen heb ik contact opgenomen met Watt en heeft Dre mij heel goed geholpen. Nadat een andere accu een foutmelding Error 30 melding gaf heeft Dre van Watt mijn fiets persoonlijk bij mij thuis opgehaald en tijdens mijn vakantie heeft hij een juiste accu (zonder foutmelding) geïnstalleerd. Toen ik mijn fiets vervolgens ging ophalen en we op dat moment de oplaadkabel vergaten, werd deze door Dre nagestuurd.
Dit is klantenservice op het hoogste niveau, ik hoop dat Watt nog vele jaren met veel succes fietsen mag verkopen!
Hele slechte ervaring. Niet kopen!!!
Na het faillissement hebben we herhaaldelijk contact gezocht voor een nieuwe oplader. Elke keer weer: “moet je bij Kabelmaatje zijn”. Die dingen doen het niet daar en zitten we met een dure e-bike waar je niets meer mee kan. Superrr!!! Wel weer nieuwe fietsen verkopen met deze acculaders en onder het mom;” faillissement”. De consumenten van Watt voor het faillissement laten hangen. Dat voorspelt veel goeds voor jullie nieuwe aankopers van de Watt fiets. Ik ga even kijken hoe dit rechtsgeldig is wat zij doen.

Svar från WATT E-Bike
ZEER SLECHTE service en GARANTIE…
ZEER SLECHTE service en GARANTIE voorwaarden. Omdat het bedrijf in September 2024 failliet is gegaan en daarna een doorstart heeft gemaakt vervalt 3 jaar garantie op de fietsen die voor het faillissement zijn gekocht. M.a.w zoek het maar uit met je defecte fiets die 1 jaar oud is.

Svar från WATT E-Bike
WATT Dublin ST: Aesthetic, comfy & great customer service
I've been using my WATT Dublin ST bike for several months now, and I couldn't be happier with it. It's truly been a joy to ride. <3 A special shout-out to Soeradj from customer care! He provided outstanding support with all my questions and repair requests. His help was invaluable and really made the difference in me recommending this company to my friends and family.
The Highlights:
Perfect for shorter riders: As someone who's 1.57m tall, I can confirm the medium sized bike is incredibly comfortable and well-suited for smaller individuals.
Stunning design: The bike's aesthetic is simply beautiful! I LOVE the colors. It's clear a lot of thought went into its appearance.
Dutch design practicality: Being a Dutch company, WATT understands the need for practicality. The chain guard/mud guard is a huge plus – a definite must-have for anyone who wears long dresses, skirts, or wide trousers, preventing snags and dirt.
Rides well without power: A major bonus is that the bike still rides smoothly even when the battery is depleted. You won't be stranded!
Ideal for commuting & city life: Whether it's for my daily commute to work or zipping around the city, this bike handles it all perfectly.
A Few Points to Consider:
Initial assembly glitch: On the very first day, the bike wasn't entirely securely assembled, and the mudguard unfortunately fell off while riding. However, Soeradj quickly arranged for me to get it repaired at a service point without any hassle.
Display issues: The display isn't the most aesthetically pleasing. A few months in, my display stopped working, making it impossible to tell if the screen was on or off. The good news is that WATT promptly sent a replacement, highlighting how easy it is to replace this part without lengthy repair or waiting times. I guess apart fron the aesthetics, it's actually a good alternative to the build in displays.
Overall, I'm extremely pleased with my WATT Dublin ST. As a Dutchie, having owned several bikes (both electric and regular) in the past, I can confidently say that I highly recommend WATT e-bikes to anyone in the market for a reliable and stylish electric bicycle.
Superservice
Mijn fiets is nog gekocht bij de vorige eigenaar van Watt, en nu kreeg ik onlangs problemen met mn fiets, dus eigenlijk geen garantie meer maar de nieuwe eigenaar van Watt, degene die het bedrijf nu voortzetten hebben mij ontzettend fijn geholpen, Soeradj en Dre! Echt topservice! Heel erg bedankt en veel succes met Watt!
Groeten Sabine Zoet
2 E-Bikes viele Defekte
Am 07.07.2022 haben meine Freundin und ich uns 2x das Boston E-Bike von Watt im Zuge eines Leasingvertrages auf Empfehlung unseres Fahrradhändlers geholt.
Wir hatten in unserem gesamten Leben zuvor nicht so viele Probleme wie mit diesen E-Bikes von Watt insgesamt.
1) Defekte Bremsen mit lebensbedrohlichem Ausmaß!
Die ersten Probleme traten bereits nach wenigen Wochen auf und zwar bei unseren beiden E-Bikes.
Bei beiden E-Bikes rissen die Bremskabel bei der Vorder- sowie Rückbremse während der Fahrt im Verkehr und mit unserem Kind auf dem Fahrradkindersitz. Zuerst geschah dies bei meinem E-Bike und einige Tage später auch beim anderen E-Bike.
Unser Fahrradhändler war daraufhin ebenfalls so schockiert, dass er zuerst annahm, wir würden falsch bremsen. Die Bremsen wurden mit neuem Kabelzug repariert. Einige Wochen später rissen erneut beide Bremskabel vorne und hinten bei beiden E-Bikes ab. Daraufhin vermutete unser Fahrradhändler, dass das Ende des Schachts vom Rahmen aus dem die Bremskabel heraushängen, zu scharfkantig sei und baute deswegen eine hydraulische Bremse ein.
Wenn wir nicht aufgrund des Leasingvertrages an den E-Bikes gebunden wären, hätten wir uns spätestens jetzt für E-Bikes einer anderen Marke entschieden.
2) Lichtprobleme!
Immer wieder gab es Probleme mit den Lichtern, sodass wir externe Lichtquellen an den Lenker befestigen mussten.
3) Die Akkus hatten unregelmäßige Aussetzer bis zum Totalschaden!
Auch die Akkus hatten ihre Macken, weshalb wir regelmäßig die Werkstatt aufsuchen mussten, aber am schlimmsten war der Totalschaden des Kondensators samt Akku an einem der E-Bikes Mitte Februar 2025. Die Firma Watt konnte uns bis heute keine Ersatzteile liefern. Das bedeutet, dass ich monatlich Leasinggebühren für ein E-Bike zahle, was ich nicht benutzen kann. Unglücklicherweise gibt es auch keine Ersatzakkus anderer Marken, die man hier verwenden könnte. Das ist ein großer Minuspunkt für die Marke im Gegensatz zu anderen. Der Support von Watt schrieb zwar, er kümmere sich schnellstmöglich darum, aber es sind nun schon 3 Monate vergangen und da der Leasingvertrag Ende August ausläuft, werden es wohl noch weitere 3 Monate sein, in denen ich die Leasinggebühr für ein defektes und nicht reparierbares E-Bike zahlen darf.
Laut Angaben von Watt gab es wohl interne Probleme wie einen Raubüberfall und Hackingangriff, weswegen die Firma Anfang des Jahres für 2 Monate auch überhaupt nicht zu kontaktieren war. Das ist sehr schade für die Firma, aber für mich als Kunden eine weitere Belastung, die anderen Marken nicht haben.
Es kann sein, dass die Marke Watt in einigen Jahren mehr Qualität bietet, aber derzeit kann ich nur davon abraten. Auch mein Fahrradhändler distanziert sich mittlerweile von dem Hersteller und setzt auf vertrauenswürdigere E-Bike Marken mit mehr Erfahrung und weitaus weniger Problemen.
Mit freundlichen Grüßen
Maik Levie
🚴♂️ WATT DEALER > L'Hirondelle Bike Shop Meppel &…
🚴♂️ L'Hirondelle Bike Shop Meppel & Beastybike.nl – WATT Dealer van het Eerste Uur! Al sinds 2019 zijn wij trotse dealer van WATT Fietsen – en dat blijven we met volle overtuiging! Het merk heeft pieken en dalen gekend, maar wij zijn altijd in de kwaliteit en visie blijven geloven. En dat wordt nu beloond.
Het nieuwe model is een echte gamechanger:
✔ Uitgerust met betrouwbare Motinova onderdelen
✔ Strakke, verbeterde lasnaden
✔ Afneembare accu – superpraktisch
✔ En krachtige hydraulische schijfremmen
Kortom: een volwassen retro e-bike die staat als een huis.
🚀 Wij zijn er klaar voor – het seizoen kan beginnen! Kom langs in Meppel City voor een vrijblijvende testrit. We hebben altijd voorraad en staan voor je klaar met advies en een goede bak koffie. Tot snel!
Mooie degelijke stoere klassieke fiets.
Mooie degelijke stoere klassieke fiets.
Sinds 3 maanden in gebruik. Loopt als vanzelf dus soepel.
Tevreden met de aankoop.
Hele fijne en mooie fiets
Topfiets
Heel blij met de Valencia e-bike! Deze fietst heerlijk. Daarnaast mooi ontwerp zonder zichtbare accu. Fijn is ook dat de fiets uit te breiden is met accessoires.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.