Banner for Voordelig Design Sanitair

4 278
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige spullen gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Toch altijd spannend als je via internet besteld, maar alles was even mooi en van goede kwaliteit. Onze spullen moesten naar de 2e verdiepin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bijna 2 jaar geleden een spiegel op batterij gekocht voor in de badkamer, die je kunt opladen, 10 x vergroot. Super fijne spiegel. Alleen de laatste maanden ging het opladen "lastiger", was vro... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan alleen maar positief reageren, omdat ze een goede eerlijke service verleenden. Ik had een kraan besteld waarvan de goudkleur te licht bleek. Retour gestuurd waarover ik kosten moest betalen. M... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling vlot binnen gekregen. Goed verpakt en goed volgbaar. Duidelijke website tegen goed concurrerende prijzen. Zeker aan te bevelen en tot een volgende keer.

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar
  2. Badrumsinstallatör
  3. Butik med duschdörrar

Om Voordelig Design Sanitair

Skrivet av företaget

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrivet av företaget

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 278)

485 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

2x verzendkosten bij retourneren

Bestellen en verzenden oké. Product ook in orde, maar toch ervoor gekozen om het product te retourneren ivm smaak. Terugsturen kost ook weer 6,95 net als de eerste keer verzenden. Dus nu bijna 15 euro verder en nog geen product.
2x verzendkosten betalen is wat mij betreft too much :-(

Dat dus…. Ik had beter eerst de voorwaarden moeten lezen. Dus denk 2x na voor je besteld!!

20 april 2026

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat dit vervelend voelt. Er zijn inderdaad twee verzendmomenten: één keer van ons naar u en één keer retour. De kosten voor het retourneren zijn, zoals bij de meeste webshops, voor rekening van de klant.

Daarnaast nemen wij bij bestellingen boven de €100 de verzendkosten voor onze rekening. In dit geval lag het bestelbedrag daaronder, waardoor de verzendkosten zijn doorberekend.

We proberen dit zo transparant mogelijk te communiceren in onze voorwaarden, zodat dit vooraf duidelijk is.

Desondanks bedankt voor uw feedback, we nemen dit mee.

Prima product

Prima product, prima levering en goede prijs!

20 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Goed om te horen Jan, heel erg bedankt! Een prima sanitairproduct tegen een scherpe prijs en vlotte levering is wat we elke klant gunnen. Wij hopen je ook in de toekomst weer van dienst te zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dank voor de snelle nette service

Dank voor de snelle nette service. Zeer tevreden!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en netjes is verlopen! Een snelle en verzorgde service bij sanitaire werkzaamheden is precies wat we iedere klant willen bieden, dus dit geeft ons echt een goed gevoel. Heel erg bedankt voor je warme woorden en tot de volgende keer!

Bestel hier niet

Bestel hier niet.
voordelige prijzen lokken je ze. maar helpen ho maar.
pakje is al 3 weken weg en ze helpen 0,0. ik ga hier een zaak van maken wees maar zeker.

8 mars 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Beste Christiaan, Hartelijk dank voor review nummer 3 wij willen benadrukken dat wij dit willen oplossen voor u echter weigert u na meerdere malen verzoek vanuit ons gegevens te verstrekken. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring zo beleeft maar willen voor de duidelijkheid de feiten op een rij zetten:

1.U heeft aangegeven dat er mogelijk kleurverschil is. Dit kan voorkomen daarom hebben wij u gevraagd om duidelijke foto’s bij goed licht zodat wij het probleem kunnen beoordelen.
De door u aangeleverde foto’s waren genomen in een donkere ruimte en niet bruikbaar. 2.Wij hebben u meerdere keren gevraagd om duidelijke foto’s maar u heeft dit geweigerd.
3.Vervolgens gaf u aan het product te willen retourneren. Ondanks dat het product geïnstalleerd is en buiten de retourvoorwaarden valt hebben wij uit coulance aangeboden dit via ons retourproces op te lossen.
4.U heeft ervoor gekozen dit niet via ons systeem te doen en geeft aan het product zelf te hebben teruggestuurd.
5.Tot op heden hebben wij geen pakket ontvangen. Ondanks herhaald verzoek weigert u een track en trace code te verstrekken waardoor wij niet kunnen verifiëren waar het pakket zich bevindt.
6.U geeft zelf aan dat u kunt zien dat het pakket bij ons is. Dit betekent dat er een track en trace beschikbaar moet zijn. Ondanks meerdere verzoeken weigert u deze met ons te delen.
7.U geeft aan dat er niet wordt gebeld. Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen en daarnaast meerdere malen gevraagd om een telefoonnummer. U weigert dit te verstrekken waardoor telefonisch contact niet mogelijk is.

Wij staan nog steeds open om dit netjes af te ronden. Zodra u de track en trace gegevens deelt kunnen wij direct nagaan waar het pakket is en dit verder voor u oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meerdere keren naar tevredenheid bestellingen gedaan.

Ik heb eerder kranen voor de badkamer besteld bij Voordelig Design Sanitair en dat was naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie en kwalitatief goede producten. Onlangs weer bij dit bedrijf besteld, nu een wc-fonteintje, omdat onze ervaring de vorige keer positief was en ik alle vertrouwen had dat het goed zou komen. Weer zeer tevreden!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om dit te lezen, Angelique! Dat je opnieuw voor ons hebt gekozen na je eerdere ervaring met de badkamerkranen zegt ons echt veel. Een wc-fonteintje is zo'n leuk detail in een badkamer en we hopen dat het straks prachtig staat. Fijn dat de communicatie en kwaliteit ook deze keer weer naar wens waren. Mocht je in de toekomst nog sanitair nodig hebben, weet ons dan zeker te vinden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oprecht een top service!!

Oprecht een top service!!
In deze tijden ongekend hoe snel er wordt gereageerd en geleverd. Direct na de levering ondekte we een kras op 1 van de producten, dit was door toe doen van de bezorgdienst, en direct kregen wij een vervangend product toegezonden. Erg betrouwbare partij met mooi spul tegen een goede prijs. We zijn enorm blij tot dusver met de geleverde spullen en zien er naar uit alles te installeren straks!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Geweldig om te lezen, August! Vervelend dat er bij de levering een kras op het product zat, maar blij dat ons team dat snel heeft opgelost met een vervangend product. Dat hoort gewoon zo bij goede sanitairservice. We hopen dat alles straks soepel geïnstalleerd is en dat jullie nog lang plezier hebben van de nieuwe spullen. Veel succes met de installatie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goed geholpen en uiterst…

Zeer goed geholpen en uiterst klantvriendelijk.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Dankjewel voor je mooie woorden, Doesjka! Klantvriendelijkheid staat bij ons echt hoog in het vaandel, dus het is heel fijn om te horen dat je je goed geholpen voelde. Mocht je ooit nog vragen hebben over ons sanitairaanbod of een nieuwe aankoop overwegen, staan we altijd voor je klaar!

Uitstekende service

Geweldig goede service,eind vorig jaar nieuw sanitair besteld zeer snel geleverd en prima kwaliteit
De fontein kraan bleef druppelen na afsluiting contact opgenomen en een nieuwe kraan werd ons opgestuurd een dikke tien voor voordelig design sanitair

Svar från Voordelig Design Sanitair

Harry, wat een geweldige review, hartelijk dank! Fijn dat onze sanitairproducten snel en in goede staat bij je zijn aangekomen. En dat de fonteinkraan achteraf bleef druppelen is vervelend, maar blij dat we je snel van een nieuwe konden voorzien. Dat je ons daarvoor een dikke tien geeft, maakt ons écht trots. Tot een volgende keer!

mooi product

mooi product, snel geleverd

17 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat het product goed bevallen is en dat de levering vlot verliep! Bij Voordelig Design Sanitair doen we er alles aan om kwalitatief sanitair snel bij onze klanten te krijgen. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt. Bedankt voor je feedback!

mooi product

mooi product, zoals ook beschreven was. vlot geleverd. dus helemaal zoals gewenst

14 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Goed om te horen dat het product precies aan de verwachtingen voldeed, Vincent! Een product dat klopt met de omschrijving en ook nog vlot geleverd wordt, daar doen we het voor. Mocht je ooit weer op zoek zijn naar sanitair, dan weet je ons te vinden!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering. Goed product. Volgende keer svp handleiding meesturen. Deze ontbrak.

15 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Hallo Rob, fijn dat de levering vlot ging en dat het product naar wens is! Je opmerking over de ontbrekende handleiding nemen we serieus — dat is zeker iets waar we aandacht aan moeten besteden bij de verzending van onze sanitaire artikelen. Zou je ons nog kunnen laten weten of er verder iets was dat beter had gekund? We horen het graag, zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Bedankt voor je eerlijke feedback!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niets ontvangen sinds dinsdag dag van…

Niets ontvangen sinds dinsdag dag van bestelling

14 april 2026

Bedankt voor uw bericht.

Uw bestelling is op 14-04 door ons verzonden. Helaas hebben wij momenteel te maken met vertragingen bij BPost vanwege aanhoudende stakingen, waardoor de levering langer kan duren dan normaal.

We begrijpen dat dit vervelend is. Daarom nemen wij contact op met zowel DHL als BPost om uw zending te laten onderzoeken en dit zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen.

Zodra wij een update hebben, laten wij u dit direct weten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I’m really happy with their products

I’m really happy with their products – they are very beautiful and the prices are affordable. We did experience an issue with the delivery of one item, but their customer service was excellent. They responded immediately and quickly resolved the problem by sending a replacement.

A special mention to Djimaro, who was particularly helpful, professional, and responsive throughout the process.

Great experience overall!

17 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Giuliana, wat een geweldig compliment — dank je wel! Het is mooi om te horen dat zowel de uitstraling van onze designsanitair producten als de prijsstelling in de smaak vallen. En dat het leveringsprobleem zo soepel is opgelost, mede dankzij Djimaro, maakt ons extra trots op ons team. Fijne ervaringen zoals die van jou geven ons de energie om elke dag het beste te blijven leveren. Geniet ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was een leuke aanbieding voor een goede…

Was een leuke aanbieding voor een goede kwaliteit kraan.

13 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk om te horen, Jelle! Een kwalitatief goede kraan voor een aantrekkelijke prijs — dat is precies wat we willen bieden. We geloven dat goed sanitair niet duur hoeft te zijn, en het doet ons goed dat jij dat ook zo ervaart. Veel woonplezier met je nieuwe kraan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In eerste instantie ontving ik een…

In eerste instantie ontving ik een bidet spuit met een slang die niet overeen leek te komen met de afbeelding online. De mensen van Voordelig Design Sanitair hebben dit goed opgelost en mij heel snel van de juiste slang voorzien! Dank!

13 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat het uiteindelijk goed is opgelost! Het spijt ons dat de slang van de bidetkraan niet overeenkwam met de afbeelding — dat hadden we beter moeten doen. Maar het is mooi om te horen dat ons team je snel van de juiste slang heeft voorzien. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plek, en bedankt dat je dit zo eerlijk hebt laten weten. Geniet van je nieuwe sanitair!

Zeer goede service

Je leert pas de kwaliteit van een bedrijf kennen als er iets fout gaat. In eerste instantie was de informatie niet goed waardoor het verkeerde product was aangeleverd en kwam het te laat. Maar dat kan gebeuren. Van belang is dat dat niet het probleem van de klant wordt en daar heeft Voordelig Design Sanitair voor gezorgd. Binnen 1 dag was alles opgelost. Zeer blij mee.

15 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Michel, wat een mooie manier om het te verwoorden — en wat een eerlijk inzicht. Je hebt helemaal gelijk: de échte waarde van een bedrijf zie je pas als het misgaat. Dat er initieel iets fout ging met de levering is heel vervelend, en dat het product niet klopte maakt het nog erger. Maar we zijn blij dat ons team dit zo snel voor je heeft rechtgezet. Jouw tevredenheid is precies wat ons drijft. Dank je wel voor dit waardevolle compliment!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kapot + verkeerd bad geleverd

eerste keer een kapot bad geleverd (kan gebeuren natuurlijk)
Tweede keer een verkeerd bad geleverd waarbij de eerste niet werd opgehaald.

Toen met twee baden in huis gezeten, wachten op de correcte omwisseling.
Uiteindelijk correct en heel bad in huis

7 april 2026

Beste Rick,
Bedankt voor uw review.

U heeft helemaal gelijk dat dit niet vlekkeloos is verlopen en dat er fouten zijn gemaakt in het proces. Dat betreuren wij uiteraard.

Wel willen we benadrukken dat onze klantenservice er alles aan heeft gedaan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen en uiteindelijk tot de juiste levering te komen. Fijn om te horen dat het uiteindelijk correct is afgerond.

Desondanks nemen we uw feedback serieus en gebruiken we dit om onze processen verder te verbeteren.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Karin, kort maar krachtig, precies zoals we het graag zien! Goed sanitair en een vlotte afhandeling, daar doen we het voor. Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten, dat waarderen we echt. Tot de volgende keer!

behulpzame site

Eenvoudig bestellen op handige site die je helpt met combineren van artikelen. Geleverd zoals beloofd.

8 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn om te horen An! En bedankt voor de mooie review

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mooie spullen, niet zo’n fijne website

De website is niet echt fijn. Als je n artikel zoekt met de zoekbalk krijg je in een klein scherm de resultaten. Geen idee waarom ze dat zo hebben ingericht maar ik zou de klant meer ruimte geven.

De producten zijn mooi.
Het enige is dat we een doucherek hadden besteld en ze onze andere twee artikelen in de verpakking bij hadden gedaan waardoor het rek verbogen is. Dat gaan we dus terugsturen.

13-04: een fijne reactie van de organisatie hieronder, top!

3 april 2026

Beste,

Bedankt voor uw review en feedback.

Goed om te horen dat de producten bevallen, maar jammer dat u de website en zoekfunctie als minder prettig ervaart. Dit is waardevolle feedback en we gaan dit intern oppakken om de zoekfunctie te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.

Wat betreft het doucherek: dat is uiteraard niet de bedoeling. Excuses hiervoor. U kunt het artikel gerust retourneren, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Dank voor het delen van uw ervaring!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.