Banner for Voordelig Design Sanitair

4 278
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige spullen gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Toch altijd spannend als je via internet besteld, maar alles was even mooi en van goede kwaliteit. Onze spullen moesten naar de 2e verdiepin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bijna 2 jaar geleden een spiegel op batterij gekocht voor in de badkamer, die je kunt opladen, 10 x vergroot. Super fijne spiegel. Alleen de laatste maanden ging het opladen "lastiger", was vro... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan alleen maar positief reageren, omdat ze een goede eerlijke service verleenden. Ik had een kraan besteld waarvan de goudkleur te licht bleek. Retour gestuurd waarover ik kosten moest betalen. M... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling vlot binnen gekregen. Goed verpakt en goed volgbaar. Duidelijke website tegen goed concurrerende prijzen. Zeker aan te bevelen en tot een volgende keer.

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar
  2. Badrumsinstallatör
  3. Butik med duschdörrar

Om Voordelig Design Sanitair

Skrivet av företaget

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrivet av företaget

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 278)

485 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bad gekocht en tussentijds goedkoper

Een bad gekocht bij Voordelig Design Sanitair, betaald en gekozen voor latere levering ivm beperkte ruimte thuis.
In de tussentijd werd het bad een stukje goedkoper en dit gemeld. Krijgen we gewoon het verschil teruggestort. Kijk, dát is nu service. Kunnen sommige bedrijven nog iets van leren.

8 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Hallo Rene, wat een fijne review om te lezen! We vinden het heel normaal om het prijsverschil terug te geven als een sanitairproduct in de tussentijd goedkoper wordt. Jij had al betaald en vertrouwen gegeven, dan is het gewoon eerlijk om dat ook terug te geven. Fijn dat de badkamer inmiddels ruimte heeft voor je nieuwe bad, we hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt!

Topservice

Zeer performant op vlak van levering En dienst na verkoop. Bereikbaar, duidelijke en snelle communicatie. Een voorbeeld voor vele anderen

4 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Geweldig om te horen, Peter, dank je! Snelle levering en goede bereikbaarheid zijn voor ons echt de basis van een fijne sanitair aankoopervaring. Dat je onze communicatie ook als duidelijk en snel ervaart, geeft aan dat ons team het goed doet. We doen ons best om voor elk project een betrouwbare partner te zijn, dus dit soort feedback motiveert enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Ik had een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk ging.
Deze mensen hebben mij direct geholpen.
Ik zou opnieuw kopen bij dit bedrijf.
Met vriendelijke groeten Kelly Schabregs

6 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om dit te lezen, Kelly! Een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk gaat is uiteraard vervelend, maar des te mooier dat we je daarmee direct konden helpen. Onze klantenservice staat altijd klaar om van dit soort situaties geen groot probleem te maken. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Voordelig Design Sanitair en het mooie compliment. We hopen je bij een volgende sanitairbestelling opnieuw van dienst te mogen zijn!

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

28 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt! Snel en netjes afgeleverd, dat is precies wat we bij voordeligdesignsanitair.nl nastreven. Of het nu gaat om sanitairproducten, badkameraccessoires of andere artikelen, we zorgen er altijd voor dat alles goed verpakt en vlot bij je aankomt. Tot een volgende bestelling!

Heel efficient verkoop platform

Zeer goed werkende webwinkel ,en snelle afhandeling en bezorging van de bestelling

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Joost! Een efficiënte webwinkel met vlotte afhandeling en bezorging — dat is precies wat wij nastreven bij het leveren van sanitaire producten. Blij dat de hele ervaring zo soepel is verlopen. Tot ziens bij een volgende bestelling!

Prima service

Na de bestelling kwam al snel de bevestiging. Goede communicatie betreffende de bezorging

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Christien! Goede communicatie rondom de bezorging vinden wij net zo belangrijk als het sanitair zelf. Fijn dat dit bij jouw bestelling zo soepel is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

prima service

prima service

Svar från Voordelig Design Sanitair

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Het is altijd fijn om te horen dat onze service goed bevalt. We staan voor je klaar bij elke sanitaire aankoop, nu en in de toekomst.

Excellente découverte je recommande à 100% au client qui hésite

Service après-ventre trés réactif ; délai de livraison trés rapide ; opportunité d'avoir un échantillon avant commande et prix trés raisonnable au vu de la qualité et du service.
Je recommande à 100% !!!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Merci beaucoup pour cette belle recommandation! Wij zijn blij dat de snelle levering, de mogelijkheid om een staal op te vragen en onze klantenservice in de smaak zijn gevallen. Bij voordeligdesignsanitair.nl streven we altijd naar een vlotte en persoonlijke service bij elke sanitaire aankoop. Tot de volgende keer!

Heel tevreden

Heel tevreden! Mooi product en goede kwaliteit. Bestellen ging makkelijk en snelle levering. Fijne service ook. Zeker een aanrader 😊

19 mars 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Het doet ons echt goed te horen dat zowel het sanitairproduct zelf als de levering en service naar wens waren. Een makkelijk bestelproces en snelle levering zijn dingen waar we elke dag hard voor werken, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk mag je nog lang genieten van je aankoop!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op met dit bedrijf je hebt wat…

Pas op met dit bedrijf je hebt wat besteld en het is niet goed je stuurd fotos en zewillen het nietoplossen heb het product terug gestuurd en nu willen ze me niks terug betalen omdat ze zeggen dat ze niks hebben ontvangen maar op de track en trach staat dat het afgeleverd is

Mense pas op met dit bedrijf want as je wat besteld en je stuurt het nettjes terug krijg je geen geld terug van dit bedrijf

2 maj 2026

Beste,

Dit is de 4e slechte review die u plaatst. We hebben meermaals geprobeerd om dit netjes met u op te lossen, maar tot op heden hebben we nog geen goede foto van uw klacht ontvangen en/of een track & trace van de retourzending.

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst. Zoals ook eerder met u gecommuniceerd, hebben wij meerdere keren gevraagd om aanvullende en duidelijke foto’s van het product om uw klacht correct te kunnen beoordelen. Helaas hebben wij deze niet (voldoende) van u ontvangen, waardoor wij de garantieprocedure niet konden opstarten.

Daarnaast hebben wij tot op heden geen retourzending van u ontvangen. Zonder ontvangst van het product kunnen wij uiteraard ook geen terugbetaling verwerken. Een track & trace kan soms aangeven dat een zending is afgeleverd, maar zonder dat deze daadwerkelijk bij ons is binnengekomen of verwerkt, kunnen wij hier helaas niets mee.

Wij staan nog steeds open om dit netjes met u op te lossen. Zodra wij het product ontvangen of de juiste informatie van u krijgen, pakken wij dit direct verder op.

Team Voordelig Design Sanitair

Perfecte klantenservice

DHL heeft het pakket kwijt gemaakt, maar dit is perfect opgelost door de klantenservice van Voordelig Design Sanitair door een nieuwe verzending van de order en een label voor retourzending indien het verloren pakket toch mocht verschijnen.
Zending wordt zeer efficiënt ingepakt waardoor je geen te grote doos ontvangt. De kwaliteit van de materialen is zeer hoog.

16 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, Raymond! Het spijt ons dat DHL het pakket kwijt heeft gemaakt — dat is altijd vervelend — maar we zijn blij dat ons team dit snel en goed heeft kunnen oplossen met een nieuwe verzending. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, ook als er iets misgaat in de bezorging. Fijn dat je ook de verpakking en de kwaliteit van onze sanitaire producten waardeert. We doen ons best om alles zorgvuldig te verpakken en kwalitatief hoogwaardige badkamer- en sanitairartikelen te leveren. Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, dat geeft ons energie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

goed materiaal voor een goede prijs

goed materiaal voor een goede prijs, en snelle levering. Dat is wat we zochten én ondervonden hebben bij Voordelig Design Sanitair.Top !

Georges

Svar från Voordelig Design Sanitair

Georges, wat een fijne boodschap om te lezen! Goed sanitairmateriaal voor een eerlijke prijs én snel geleverd — dat is precies waar wij bij Voordelig Design Sanitair elke dag voor gaan. Heel blij dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Mochten we je ooit ergens mee kunnen helpen bij een volgende badkamer- of sanitairproject, dan staan we graag voor je klaar. Fijne dag nog!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden over mijn…

Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen en de service

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel uw bestellingen als onze service! Dat geeft ons een goed gevoel. Bij Voordelig Design Sanitair doen we ons best om elke bestelling met zorg te behandelen en klanten goed te helpen, dus het is heel waardevol om te horen dat dit ook echt zo ervaren wordt. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn bij uw sanitaire wensen!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het duurde heel lang voordat we de…

Het duurde heel lang voordat we de bestelling binnen kregen. Ik heb daar 2 keer over gemaild; kreeg dan wel meteen een antwoord. Uiteindelijk blij met een mooi kastje

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat u uiteindelijk blij bent met het kastje, maar het spijt ons oprecht dat de levering zo lang op zich heeft laten wachten. We begrijpen dat dat vervelend is, zeker als je uitkijkt naar een nieuw sanitair product. Prettig om te horen dat onze reacties via e-mail snel kwamen, maar de levertijd zelf had natuurlijk beter gemoeten. Zou u ons willen laten weten of er nog iets specifieks was waardoor de wachttijd extra frustrerend was? Uw ervaring helpt ons om de bezorging van badkamer- en sanitairbestellingen in de toekomst te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke terugkoppeling!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je suis très déçu de mon achat cette…

Je suis très déçu de mon achat cette fois-ci, cela fait 5 jours que j'ai passé la commande et je n'ai toujours rien reçu

24 april 2026

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous avons vérifié dans notre système, mais nous ne trouvons malheureusement aucune commande correspondant aux informations que vous avez fournies.

Pouvez-vous nous transmettre votre numéro de commande ou une confirmation de commande afin que nous puissions vérifier cela plus en détail pour vous ?

Nous restons bien entendu à votre disposition pour vous aider.

Cordialement,
L’équipe Voordelig Design Sanitair

Goede kwaliteit regendouche

Goede kwaliteit regendouche. Snelle levering.
Ik had een vraag over de douchekop. Er werd, om te vergelijken, meteen een nieuwe toegestuurd.
Zéér goede service van dit bedrijf.

16 mars 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om dit te lezen, Frank! Fijn dat de regendouche in goede kwaliteit is aangekomen en dat de levering snel ging. En dat we ook meteen een vergelijkingsexemplaar hebben meegestuurd toen u een vraag had over de douchekop, dat is precies de service die we graag bieden bij onze sanitairproducten. Geniet van uw nieuwe douche!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

24 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn om te horen, Henk! Snelle levering is voor ons een belangrijk onderdeel van de service die we bieden bij onze sanitairproducten. Prettig dat alles goed is verlopen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben voor uw badkamer of toilet, dan staan we altijd voor u klaar!

Heel snel levering

Heel snel levering

23 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat de levering zo snel bij je was — dat is precies hoe we het graag zien. Bij sanitairproducten wil je natuurlijk niet lang wachten, zeker als je bezig bent met een badkamer- of installatieproject. Hoop je snel weer van dienst te zijn!

designplateau

mooi product, mooie prijs, mooi verpakt en snel verzonden. alle doucheproducten overzichtelijk op één design plateau

20 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Het designplateau is inderdaad een mooie manier om je doucheproducten overzichtelijk neer te zetten, fijn dat het helemaal naar wens is. Dat de verpakking en de snelheid van de bezorging ook goed vielen maakt het compleet. We hopen je snel weer te mogen helpen bij VoordeligDesignSanitair!

Snelle service

Snelle service
Twee dagen donderdagavond besteld zaterdag binnen

17 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat je dit deelt! Donderdagavond besteld en zaterdagmiddag al binnen, dat is precies wat we willen bereiken. Snelle levering van sanitair en badkameraccessoires is voor ons een prioriteit, dus het is geweldig te horen dat dit zo goed is uitgevallen. Fijne dag verder!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.