Det här tycker kunderna
Een bad gekocht bij Voordelig Design Sanitair, betaald en gekozen voor latere levering ivm beperkte ruimte thuis. In de tussentijd werd het bad een stukje goedkoper en dit gemeld. Krijgen we gewoon... Se mer
Företaget har svarat
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk ging. Deze mensen hebben mij direct geholpen. Ik zou opnieuw kopen bij dit bedrijf. Met vriendelijk... Se mer
Företagsinformation
Om Voordelig Design Sanitair
Skrivet av företaget
Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?
🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.
↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.
⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.
📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.
🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.
📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.
Over ons
Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen.
Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.
Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!
Onze belofte
Skrivet av företaget
- Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
- Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Onze garantiebelofte
5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:
🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.
↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.
🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.
Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.
Kontaktuppgifter

Ontdek ons assortiment
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb onlangs een kraan gekocht bij …
Ik heb onlangs een kraan gekocht bij Voordelig Design Sanitair. Na enige tijd begon de kraan helaas te lekken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben daar erg goed geholpen. Eerst hebben ze geprobeerd het probleem op te lossen door onderdelen op te sturen, maar toen dat niet werkte hebben ze zonder gedoe een nieuwe kraan gestuurd.
De klantenservice was zeer vriendelijk, behulpzaam en reageerde snel. Fijn om te zien dat ze echt meedenken met de klant en voor een goede oplossing zorgen. Zeker een positieve ervaring!
Uitstekend materiaal
Uitstekend materiaal, voor een mooie prijs. Ze bieden ook goede service. Antwoorden vrijwel direct en handelen alles keurig af. Tevreden.
Snelle en keurige bezorging
ik heb nu voor de derde keer het…
ik heb nu voor de derde keer het verkeerde of niet complete artikel ontvangen !
wel moet ik zeggen dat er snel gereageerd word alleen blijft het verkeerde artikel afgestuurd worden.
waar het verkeerd gaat daar weet ik niet maar ik stuur elke keer foto's mee maar het lukt gewoonweg niet om het goede te verpakken en op te sturen!!

Dezelfde spiegel anderer resultaat
Twee jaar geleden kochten we dezelfde spiegel maar in chroom. Nu de badkamer vernieuwd is wouden we een zwarte. Dus dezelfde spiegel gekocht maar zwart. Jammer genoeg vervormde deze het spiegelbeeld volledig bij de 10 x vergroting. Dat was nochtans bij de andere niet het geval. Dus hebben we de spiegel moeten terug sturen.

Mooie makeup spiegel
Mooie makeup spiegel. Echt super blij mij. Levering ging ook goed, de volgende dag al bezorgd.

Top prijs/kwaliteit
Top prijs/kwaliteit. Ik had een "Bedieningspaneel Flat mat wit rvs" besteld, snel geleverd, spijtig genoeg met een kleine kras in de lak. Customer support snel gecontacteerd en voor ik het wist hadden ze al een nieuwe verstuurd. Wat een service!
Het product zelf is echt heel solide, topkwaliteit voor een budgetprijs. Toilet doorspoelen voelt echt luxe nu.

Svar från Voordelig Design Sanitair
Bad gekocht en tussentijds goedkoper
In de tussentijd werd het bad een stukje goedkoper en dit gemeld. Krijgen we gewoon het verschil teruggestort. Kijk, dát is nu service. Kunnen sommige bedrijven nog iets van leren.

Topservice
Zeer performant op vlak van levering En dienst na verkoop. Bereikbaar, duidelijke en snelle communicatie. Een voorbeeld voor vele anderen

Svar från Voordelig Design Sanitair
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Ik had een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk ging.
Deze mensen hebben mij direct geholpen.
Ik zou opnieuw kopen bij dit bedrijf.
Met vriendelijke groeten Kelly Schabregs

Heel efficient verkoop platform
Zeer goed werkende webwinkel ,en snelle afhandeling en bezorging van de bestelling

Prima service
Na de bestelling kwam al snel de bevestiging. Goede communicatie betreffende de bezorging

Excellente découverte je recommande à 100% au client qui hésite
Service après-ventre trés réactif ; délai de livraison trés rapide ; opportunité d'avoir un échantillon avant commande et prix trés raisonnable au vu de la qualité et du service.
Je recommande à 100% !!!

Heel tevreden
Heel tevreden! Mooi product en goede kwaliteit. Bestellen ging makkelijk en snelle levering. Fijne service ook. Zeker een aanrader 😊

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.