Banner for Voordelig Design Sanitair

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een bad gekocht bij Voordelig Design Sanitair, betaald en gekozen voor latere levering ivm beperkte ruimte thuis. In de tussentijd werd het bad een stukje goedkoper en dit gemeld. Krijgen we gewoon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk ging. Deze mensen hebben mij direct geholpen. Ik zou opnieuw kopen bij dit bedrijf. Met vriendelijk... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar
  2. Badrumsinstallatör
  3. Butik med duschdörrar

Om Voordelig Design Sanitair

Skrivet av företaget

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrivet av företaget

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

4,7

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb onlangs een kraan gekocht bij …

Ik heb onlangs een kraan gekocht bij Voordelig Design Sanitair. Na enige tijd begon de kraan helaas te lekken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben daar erg goed geholpen. Eerst hebben ze geprobeerd het probleem op te lossen door onderdelen op te sturen, maar toen dat niet werkte hebben ze zonder gedoe een nieuwe kraan gestuurd.

De klantenservice was zeer vriendelijk, behulpzaam en reageerde snel. Fijn om te zien dat ze echt meedenken met de klant en voor een goede oplossing zorgen. Zeker een positieve ervaring!

16 maj 2026

Uitstekend materiaal

Uitstekend materiaal, voor een mooie prijs. Ze bieden ook goede service. Antwoorden vrijwel direct en handelen alles keurig af. Tevreden.

11 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ik heb nu voor de derde keer het…

ik heb nu voor de derde keer het verkeerde of niet complete artikel ontvangen !
wel moet ik zeggen dat er snel gereageerd word alleen blijft het verkeerde artikel afgestuurd worden.
waar het verkeerd gaat daar weet ik niet maar ik stuur elke keer foto's mee maar het lukt gewoonweg niet om het goede te verpakken en op te sturen!!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat vervelend om te lezen, en dan ook nog voor de derde keer. Dat is echt niet goed genoeg en wij begrijpen volledig uw frustratie. U neemt elke keer de moeite om foto's mee te sturen, en toch gaat het in het verpakkings- en verzendproces opnieuw mis. Dat spijt ons enorm. We nemen dit intern serieus op om te onderzoeken waar het fout loopt bij het inpakken van sanitaire artikelen. Hierover nemen we contact met u op. Nogmaals onze excuses voor de overlast.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dezelfde spiegel anderer resultaat

Twee jaar geleden kochten we dezelfde spiegel maar in chroom. Nu de badkamer vernieuwd is wouden we een zwarte. Dus dezelfde spiegel gekocht maar zwart. Jammer genoeg vervormde deze het spiegelbeeld volledig bij de 10 x vergroting. Dat was nochtans bij de andere niet het geval. Dus hebben we de spiegel moeten terug sturen.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat jammer dat de zwarte badkamerspiegel niet hetzelfde resultaat gaf als de chromen versie. Een spiegel met 10x vergroting moet een scherp en zuiver beeld geven, en we begrijpen dat het teleurstellend is wanneer dit niet het geval is. Het is goed dat u de spiegel heeft teruggestuurd. Mag ik u vragen of u bij de retour ook heeft aangegeven wat het probleem precies was? Dan kunnen wij dit meenemen in onze kwaliteitscontrole voor deze badkamerspiegel. We zouden graag weten of er iets is dat we beter hadden kunnen doen om dit soort situaties te voorkomen. Alvast bedankt voor uw eerlijke feedback.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

reteuren material van eigen zaken…

reteuren material van eigen zaken betalen

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen dat retourkosten vervelend kunnen zijn. Binnen Nederland is het echter gebruikelijk dat retourzendingen voor rekening van de klant zijn wanneer een product retour gestuurd wordt vanwege persoonlijke voorkeur of een wijziging van keuze.

Daarnaast nemen wij bij bestellingen boven de 100euro in Nederland en België de verzendkosten richting de klant voor onze rekening.

We waarderen uw feedback en nemen dit mee in het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat uw toiletmeubel mooi is aangekomen! Een stijlvol badkamermeubel verdient natuurlijk een goede bezorging, en dat u daar tevreden over bent geeft ons echt een goed gevoel. Mocht u in de toekomst nog op zoek zijn naar sanitair of andere badkameraccessoires, dan helpen we u graag verder. Geniet ervan!

Mooie makeup spiegel

Mooie makeup spiegel. Echt super blij mij. Levering ging ook goed, de volgende dag al bezorgd.

7 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de makeup spiegel! Een goede badkamerspiegel maakt echt het verschil in je dagelijkse routine. En fijn dat de bezorging ook vlot verliep, de volgende dag al in huis is precies zoals we het graag zien. Tot een volgende keer!

Top prijs/kwaliteit

Top prijs/kwaliteit. Ik had een "Bedieningspaneel Flat mat wit rvs" besteld, snel geleverd, spijtig genoeg met een kleine kras in de lak. Customer support snel gecontacteerd en voor ik het wist hadden ze al een nieuwe verstuurd. Wat een service!
Het product zelf is echt heel solide, topkwaliteit voor een budgetprijs. Toilet doorspoelen voelt echt luxe nu.

18 mars 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Dat het bedieningspaneel ondanks die kleine kras bij levering zo snel vervangen kon worden, is precies hoe we het graag zien. Onze sanitair specialisten staan er op dat alles in perfecte staat bij je aankomt, dus fijn dat dat ook zo opgelost is. En dat het toilet doorspoelen nu luxe voelt, daar doen we het voor! Geniet er volop van.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bad gekocht en tussentijds goedkoper

In de tussentijd werd het bad een stukje goedkoper en dit gemeld. Krijgen we gewoon het verschil teruggestort. Kijk, dát is nu service. Kunnen sommige bedrijven nog iets van leren.

8 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Hallo Rene, wat een fijne review om te lezen! We vinden het heel normaal om het prijsverschil terug te geven als een sanitairproduct in de tussentijd goedkoper wordt. Jij had al betaald en vertrouwen gegeven, dan is het gewoon eerlijk om dat ook terug te geven. Fijn dat de badkamer inmiddels ruimte heeft voor je nieuwe bad, we hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt!

Topservice

Zeer performant op vlak van levering En dienst na verkoop. Bereikbaar, duidelijke en snelle communicatie. Een voorbeeld voor vele anderen

4 maj 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Geweldig om te horen, Peter, dank je! Snelle levering en goede bereikbaarheid zijn voor ons echt de basis van een fijne sanitair aankoopervaring. Dat je onze communicatie ook als duidelijk en snel ervaart, geeft aan dat ons team het goed doet. We doen ons best om voor elk project een betrouwbare partner te zijn, dus dit soort feedback motiveert enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Ik had een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk ging.
Deze mensen hebben mij direct geholpen.
Ik zou opnieuw kopen bij dit bedrijf.
Met vriendelijke groeten Kelly Schabregs

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om dit te lezen, Kelly! Een fontein kraan die binnen de garantietermijn stuk gaat is uiteraard vervelend, maar des te mooier dat we je daarmee direct konden helpen. Onze klantenservice staat altijd klaar om van dit soort situaties geen groot probleem te maken. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Voordelig Design Sanitair en het mooie compliment. We hopen je bij een volgende sanitairbestelling opnieuw van dienst te mogen zijn!

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

28 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, heel erg bedankt! Snel en netjes afgeleverd, dat is precies wat we bij voordeligdesignsanitair.nl nastreven. Of het nu gaat om sanitairproducten, badkameraccessoires of andere artikelen, we zorgen er altijd voor dat alles goed verpakt en vlot bij je aankomt. Tot een volgende bestelling!

Heel efficient verkoop platform

Zeer goed werkende webwinkel ,en snelle afhandeling en bezorging van de bestelling

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Joost! Een efficiënte webwinkel met vlotte afhandeling en bezorging — dat is precies wat wij nastreven bij het leveren van sanitaire producten. Blij dat de hele ervaring zo soepel is verlopen. Tot ziens bij een volgende bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering , efficient en betrouwbaar

30 april 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk om te lezen, Jacques! Snelle levering en betrouwbare bezorging van sanitaire producten staan bij ons hoog in het vaandel. Fijn dat je dat zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!

Prima service

Na de bestelling kwam al snel de bevestiging. Goede communicatie betreffende de bezorging

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Christien! Goede communicatie rondom de bezorging vinden wij net zo belangrijk als het sanitair zelf. Fijn dat dit bij jouw bestelling zo soepel is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

prima service

prima service

Svar från Voordelig Design Sanitair

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Het is altijd fijn om te horen dat onze service goed bevalt. We staan voor je klaar bij elke sanitaire aankoop, nu en in de toekomst.

Excellente découverte je recommande à 100% au client qui hésite

Service après-ventre trés réactif ; délai de livraison trés rapide ; opportunité d'avoir un échantillon avant commande et prix trés raisonnable au vu de la qualité et du service.
Je recommande à 100% !!!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Merci beaucoup pour cette belle recommandation! Wij zijn blij dat de snelle levering, de mogelijkheid om een staal op te vragen en onze klantenservice in de smaak zijn gevallen. Bij voordeligdesignsanitair.nl streven we altijd naar een vlotte en persoonlijke service bij elke sanitaire aankoop. Tot de volgende keer!

Heel tevreden

Heel tevreden! Mooi product en goede kwaliteit. Bestellen ging makkelijk en snelle levering. Fijne service ook. Zeker een aanrader 😊

19 mars 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Het doet ons echt goed te horen dat zowel het sanitairproduct zelf als de levering en service naar wens waren. Een makkelijk bestelproces en snelle levering zijn dingen waar we elke dag hard voor werken, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk mag je nog lang genieten van je aankoop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.