Banner for Voordelig Design Sanitair

4 273
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige spullen gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Toch altijd spannend als je via internet besteld, maar alles was even mooi en van goede kwaliteit. Onze spullen moesten naar de 2e verdiepin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bijna 2 jaar geleden een spiegel op batterij gekocht voor in de badkamer, die je kunt opladen, 10 x vergroot. Super fijne spiegel. Alleen de laatste maanden ging het opladen "lastiger", was vro... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan alleen maar positief reageren, omdat ze een goede eerlijke service verleenden. Ik had een kraan besteld waarvan de goudkleur te licht bleek. Retour gestuurd waarover ik kosten moest betalen. M... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Uiteindelijk is het gelukt om het artikel te ontvangen. De retourservice is prima in orde. Ook de bestelling en levering gebeurt als vermeld binnen een dag. Kan dit bedrijf aanbevelen.

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar
  2. Badrumsinstallatör
  3. Butik med duschdörrar

Om Voordelig Design Sanitair

Skrivet av företaget

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrivet av företaget

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 273)

524 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze hebben meteen geschakeld en een…

Ze hebben meteen geschakeld en een oplossing aangeboden. Ik ben zeer tevreden.

13 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn om te horen dat ons team er meteen bovenop zat en snel met een passende oplossing kwam. We proberen altijd goed mee te denken met klanten wanneer er iets niet helemaal soepel loopt met een bestelling uit ons sanitair assortiment. Je gaf ons 4 sterren en we zijn oprecht benieuwd wat er nog beter had gekund, dus laat het gerust weten als je nog tips voor ons hebt. Fijn dat je toch zeer tevreden bent, dat waarderen we enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vloerwisser en raamwisser mat goud besteld. De volgende dag al geleverd. Er zat een verkeerde kleur ophanghaak bij. Teruggestuurd en meteen de juiste weer ontvangen. Snelle service!

8 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Super dat de vloerwisser en raamwisser in mat goud al de volgende dag bij je op de mat lagen! Jammer dat er per vergissing een verkeerde kleur ophanghaak werd meegestuurd, maar goed om te lezen dat dit meteen voor je is rechtgezet en dat je de juiste snel hebt ontvangen. We zetten graag alles op alles om onze klanten vlot te helpen aan de juiste sanitaire accessoires, ook als er onverhoopt iets misgaat. Veel plezier met je nieuwe badkamerspullen en bedankt voor het delen van je ervaring!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Afgezien van de lange levertijd verder…

Afgezien van de lange levertijd verder erg tevreden met het geleverde badmeubel!

22 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn om te horen dat je uiteindelijk erg tevreden bent met het badmeubel, al snappen we dat de wachttijd wat lang aanvoelde. Levertijden zijn iets waar we voortdurend aan werken binnen ons sanitair assortiment, dus mocht je nog tips hebben om dat proces te versnellen dan houden we ons aanbevolen. Veel plezier met je nieuwe badmeubel en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne bedrijf spullen worden heel…

Hele fijne bedrijf spullen worden heel snel geleverd en de communicatie is super goed

Ik had een toiletpot besteld en zat een fabrieksfout in met een belletje was het heels nel opgelost ik mocht de volgende dag een nieuwe ophalen heel erg fijn

Ik zou ze zeker aanraden

7 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat leuk dat je zo positief bent over de snelle levering en onze communicatie. Vervelend dat er een fabrieksfout in de toiletpot zat, maar fijn dat we dat de volgende dag al konden oplossen met een nieuw exemplaar. We doen ons best om dit soort dingen bij onze sanitairproducten altijd snel recht te zetten en jouw aanbeveling waarderen we enorm. Tot een volgende keer bij onze badkamer collectie!

Goed bedrijf

Goed product

7 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het product. We zijn wel benieuwd of er nog iets was dat beter had gekund tijdens het bestelproces of bij de levering van je sanitair, laat het gerust weten zodat we daar iets van kunnen leren. Bedankt voor het achterlaten van een review.

Makkelijke site

Makkelijke site, snel verstuurd en had daarna nog een vraag die snel afgehandeld is.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Goed om te horen dat je de site prettig in gebruik vond en dat je bestelling snel onderweg was. Fijn ook dat we je vraag achteraf snel konden oplossen, dat is precies de service die we willen bieden bij al onze sanitair en badkamerproducten. Bedankt voor je review en tot ziens bij een volgende bestelling.

Heel goed!

De productbeschrijving en de kwaliteit zijn uitstekend. De levertijd bedraagt 1 dag. Ik raad het aan.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Heel fijn om te lezen dat de productbeschrijving overeenkwam met wat je in huis kreeg en dat de kwaliteit je is bevallen. Een levertijd van een dag is precies waar we naar streven bij onze sanitairproducten. Dankjewel voor de aanbeveling, we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Super had sample besteld

Super had sample besteld. Er kwam een verkeerde kleur mee. Gemaild gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. En daar zat tot mijn verbazing een prachtige badeend bij super

9 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat een leuk verhaal, Lisette! Fijn dat onze klantenservice de verkeerde kleur meteen heeft rechtgezet en je snel het juiste sample sanitair kon ontvangen. Die badeend was inderdaad een klein extraatje om je toch met een glimlach te laten wachten. We hopen dat het sample precies past bij het design dat je voor ogen hebt voor je badkamer en dat je snel je definitieve keuze kunt maken. Groetjes en tot snel!

Quick and easy service

Quick and easy service. The quality of the product is also good.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Hi Marek, thanks for the kind words, ze doen ons goed! Fijn om te lezen dat de bestelling soepel en snel is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het sanitair. We letten altijd goed op dat onze producten voor de badkamer net dat beetje extra bieden, dus het is mooi om te zien dat dit ook bij jou is opgevallen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en tot een volgende bestelling!

Goede en snelle service!

De bestelde spiegel kwam beschadigd aan, maar hele snelle en goede service, direct een mail en een nieuwe spiegel ontvangen! Zeer klantvriendelijke en behulpzaam!

30 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Marie, wat fijn om te lezen! Het is natuurlijk balen dat de spiegel beschadigd aankwam, maar mooi dat ons team er direct achteraan is gegaan zodat je snel een nieuwe kon ontvangen. Dit is precies de service die we willen bieden als het om badkamerspiegels en sanitair gaat: snel schakelen en de klant vooropstellen. Veel plezier met je nieuwe spiegel en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen!

Handdoek-en theedoekrek

Het keuken rek dat ik besteld heb is prachtig, zwaar metaal en echt design. Een heel snelle en correcte levering, heel blij mee!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Hoi Dorien, wat leuk om te lezen dat het handdoek- en theedoekrek zo goed bevalt! Zwaar metaal en een strak design maken inderdaad net dat verschil bij badkamer- en keukenaccessoires, en het is fijn dat de levering ook nog eens snel en zonder gedoe verliep. We willen onze klanten altijd een topervaring bezorgen, dus ik ben benieuwd of er misschien toch nog een puntje was waar we scherper op hadden kunnen zijn. Laat het gerust weten, daar leren we graag van. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring en veel plezier met je nieuwe rek in huis!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kortingen zijn misleidend en kwaliteit…

Kortingen zijn misleidend en kwaliteit erg slecht

25 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. We hebben geprobeerd uw bestelling terug te vinden op basis van de naam bij deze review, maar dat is ons helaas niet gelukt.

We komen graag met u in contact om te achterhalen wat er precies is misgegaan. Wilt u ons uw bestelnummer of contactgegevens sturen via contact@voordeligdesignsanitair.nl? Dan kijken we het direct voor u na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er was een klein probleempje van mijn kant,super services

Er was een klein probleempje van mijn kant,en het werd gelijk goed opgenomen en heel goed opgelost,heel blij mee.Ik zou het zeker aanraden om hier te kopen

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, Danny! Fijn dat we het probleempje snel konden oppakken en oplossen zodat je alsnog helemaal tevreden bent met je sanitair aankoop. Dat je ons zou aanraden aan anderen doet ons echt goed. We blijven ons best doen om iedereen goed te helpen bij vragen over kranen, douches of andere badkamerartikelen. Tot de volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bestelde artikelen werden heel snel…

De bestelde artikelen werden heel snel geleverd. Hele goede kwaliteit. In de toekomst zal ik zeker weer artikelen bestellen bij Voordelig Design Sanitair.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk om te horen dat je bestelling zo snel bij je is bezorgd en dat de kwaliteit van de sanitairartikelen goed bevalt. Dit is precies waar we voor gaan bij Voordelig Design Sanitair, snelle levering gecombineerd met stevige, mooie producten voor in de badkamer. We vinden het geweldig dat je aangeeft graag weer bij ons te bestellen en staan klaar om je ook de volgende keer weer snel te helpen. Fijne dag verder!

Mooie items

Duidelijke website met goede omschrijving materialen en Makkelijk bestelproces. Duidelijke Track and Trace geleverd.
Daarna snel geleverd.
De items zijn van degelijk materiaal gemaakt.
Nog niet gemonteerd maar ziet er mooi uit.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Dank je voor deze uitgebreide reactie, Groot. Fijn om te lezen dat onze website je een duidelijk beeld gaf van de materialen en dat het bestelproces soepel verliep, inclusief de track and trace van je sanitairbestelling. Het doet ons deugd dat de producten degelijk aanvoelen, we zijn benieuwd hoe alles eruitziet zodra het gemonteerd is in de badkamer. Mocht je bij de montage nog ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten, we denken graag mee. Veel plezier met je nieuwe sanitair!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke kraan voor een voordelige prijs.

Leuke kraan voor een voordelige prijs.
Snel geleverd.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Willem, super om te lezen dat de kraan zowel qua prijs als kwaliteit precies is wat je zocht. Fijn dat de levering ook nog eens snel ging, dat proberen we bij elke sanitairbestelling waar te maken. Veel plezier met je nieuwe kraan in de badkamer en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

prima product

prima product, snelle levering

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Frits! Dat onze sanitairproducten én de levering in de smaak vallen maakt ons echt blij. Snelle bezorging vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf, dus het doet ons goed dat je dat ook zo ervaart. Hopelijk heb je nog lang plezier van je aankoop!

snelle levering

snelle levering, helaas klein deukje in een pedaalemmertje maar ik ontving gelijk een nieuwe dus echt goeie service ! kan dit bedrijf iedereen aanraden

Svar från Voordelig Design Sanitair

Renate, wat vervelend dat het pedaalemmertje met een deukje aankwam — dat hoort natuurlijk niet zo. Maar het doet ons enorm veel plezier dat dit meteen goed is opgelost en dat je toch zo positief terugkijkt op de ervaring. Kwaliteitsproducten voor de badkamer of toilet verdienen ook een nette levering, en we zorgen er altijd voor dat dit klopt. Heel fijn dat je ons bedrijf aanbeveelt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd, na levering kwam ik er achter dat de bestelling niet compleet was. 's avonds een mail gestuurd en de volgende ochtend was het al opgelost. Missende items zijn ook direct achteraf verstuurd. Goede service!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Mitchell, fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Dat je een onvolledige bestelling ontving is uiteraard niet de bedoeling, maar we zijn blij dat ons team dit al de volgende ochtend heeft opgelost en de ontbrekende sanitairartikelen alsnog snel jouw kant op zijn gestuurd. Goede service mag je altijd verwachten, ook áls er iets misgaat. Veel plezier met je bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en vlotte verzending.

Snelle en vlotte verzending.
Bezorgers ook een dikke pluim

22 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie woorden! Snel en vlot leveren van sanitairproducten is iets waar we elke dag hard voor werken, dus het doet ons goed te weten dat dit ook écht zo beleefd wordt. En dat je de bezorgers apart noemt, geeft ons een extra warm gevoel. We zullen dat compliment zeker doorgeven! Hopelijk tot de volgende bestelling.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.