Banner for Voordelig Design Sanitair

4 277
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige spullen gekocht voor een zeer schappelijke prijs. Toch altijd spannend als je via internet besteld, maar alles was even mooi en van goede kwaliteit. Onze spullen moesten naar de 2e verdiepin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb bijna 2 jaar geleden een spiegel op batterij gekocht voor in de badkamer, die je kunt opladen, 10 x vergroot. Super fijne spiegel. Alleen de laatste maanden ging het opladen "lastiger", was vro... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kan alleen maar positief reageren, omdat ze een goede eerlijke service verleenden. Ik had een kraan besteld waarvan de goudkleur te licht bleek. Retour gestuurd waarover ik kosten moest betalen. M... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling vlot binnen gekregen. Goed verpakt en goed volgbaar. Duidelijke website tegen goed concurrerende prijzen. Zeker aan te bevelen en tot een volgende keer.

Företagsinformation

1. Försäljare av badrumsartiklar
  2. Badrumsinstallatör
  3. Butik med duschdörrar

Om Voordelig Design Sanitair

Skrivet av företaget

Voordelig Design Sanitair

Waarom kiezen voor Voordelig Design Sanitair?

🚚 Gratis bezorging
Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.

↩️ Recht op retour
Mocht uw product niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen.

⚡ Snelle levering
Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis.

📦 Direct uit voorraad leverbaar
98% van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar.

🔒 Veilig winkelen
Onze website is goed beveiligd en betalingen verlopen via betrouwbare verbindingen zoals iDEAL.

📞 Goed bereikbaar
Wij staan klaar voor al uw vragen. Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Over ons

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn.
Bij Voordelig Design Sanitair vind je design sanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, tegels en accessoires.

Wij vinden dat iedereen een luxe designbadkamer verdient – zonder onnodig veel te betalen!

Onze belofte

Skrivet av företaget

Sanitair dat niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.
Bij Voordelig Design Sanitair beloven wij betaalbare kwaliteit en stijlvol design voor iedereen. Wij maken luxe badkamers toegankelijk zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Ons familiebedrijf werkt elke dag met passie en vakmanschap aan een assortiment dat verrast en een service die voelt alsof je bij een goede vriend koopt. Geen poespas, wel eerlijk advies, een scherpe prijs en altijd met oog voor jouw wensen. Kortom: sanitair dat niet alleen functioneel is, maar je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onze garantiebelofte

5 jaar garantie en

5 jaar garantie en

Bij Voordelig Design Sanitair willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun droombadkamer te realiseren. Daarom doen we een aantal heldere beloftes:

🚚 Snelle levering
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. In 99% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien is bezorging gratis vanaf €100,-.

↩️ Retourrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen probleem!
Bij ons heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eenvoudig te retourneren.

🛠 Garantie
En om het helemaal zorgeloos te maken: op ál onze producten geldt standaard 5 jaar garantie.
Zo weet je zeker dat je bij ons altijd goed zit.

Met deze beloftes willen wij het verschil maken:
Een luxe designbadkamer voor de scherpste prijs én met de zekerheid van een betrouwbare service.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Voordelig Design Sanitair

Ontdek ons assortiment

Iedere maand hebben we nieuwe, super scherpe aanbiedingen.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 277)

484 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

prima product

prima product, snelle levering

29 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, Frits! Dat onze sanitairproducten én de levering in de smaak vallen maakt ons echt blij. Snelle bezorging vinden wij net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf, dus het doet ons goed dat je dat ook zo ervaart. Hopelijk heb je nog lang plezier van je aankoop!

snelle levering

snelle levering, helaas klein deukje in een pedaalemmertje maar ik ontving gelijk een nieuwe dus echt goeie service ! kan dit bedrijf iedereen aanraden

2 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Renate, wat vervelend dat het pedaalemmertje met een deukje aankwam — dat hoort natuurlijk niet zo. Maar het doet ons enorm veel plezier dat dit meteen goed is opgelost en dat je toch zo positief terugkijkt op de ervaring. Kwaliteitsproducten voor de badkamer of toilet verdienen ook een nette levering, en we zorgen er altijd voor dat dit klopt. Heel fijn dat je ons bedrijf aanbeveelt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd, na levering kwam ik er achter dat de bestelling niet compleet was. 's avonds een mail gestuurd en de volgende ochtend was het al opgelost. Missende items zijn ook direct achteraf verstuurd. Goede service!

2 juli 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Mitchell, fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Dat je een onvolledige bestelling ontving is uiteraard niet de bedoeling, maar we zijn blij dat ons team dit al de volgende ochtend heeft opgelost en de ontbrekende sanitairartikelen alsnog snel jouw kant op zijn gestuurd. Goede service mag je altijd verwachten, ook áls er iets misgaat. Veel plezier met je bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en vlotte verzending.

Snelle en vlotte verzending.
Bezorgers ook een dikke pluim

22 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie woorden! Snel en vlot leveren van sanitairproducten is iets waar we elke dag hard voor werken, dus het doet ons goed te weten dat dit ook écht zo beleefd wordt. En dat je de bezorgers apart noemt, geeft ons een extra warm gevoel. We zullen dat compliment zeker doorgeven! Hopelijk tot de volgende bestelling.

Veel voorradig

Veel voorradig, duidelijke site

23 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat je het assortiment ruim en de site overzichtelijk vond! Een duidelijke, goed gesorteerde webshop is voor ons écht een prioriteit, dus dit soort feedback doet ons deugd. Of je nu op zoek bent naar sanitair, badkameraccessoires of installatiebenodigdheden — we proberen altijd een breed aanbod beschikbaar te houden. Kom je er een volgende keer niet uit, dan helpen we je graag verder. Fijne dag!

Veel keuze

Heel snel geleverd en veel keuze

22 juli 2025

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk dat je de snelle levering en ons ruime assortiment sanitair weet te waarderen, Mario! Snel en betrouwbaar leveren is iets waar we dagelijks hard aan werken, dus fijn dat dat zo ervaren wordt. We zien dat je vier sterren hebt gegeven en zijn natuurlijk benieuwd wat er in jouw beleving nog beter kon. Heb je tips of punten die we als sanitairspecialist kunnen verbeteren? We horen het graag, zodat we jouw volgende bestelling nog soepeler kunnen laten verlopen!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat het product en de bezorging naar wens waren! Snelle levering van sanitairproducten is iets waar we echt ons best voor doen, dus dat is goed om te weten. We zien dat je vier sterren hebt gegeven en zijn natuurlijk benieuwd wat er nog beter had gekund. Heb je misschien een tip of iets dat je een nóg completere ervaring had gegeven? We horen het graag!

Mooie Led vergrotings scheerspiegel

De Ledspiegel is precies zoals ik hem verwachte.
Degelijke spiegel en makkelijk op te hangen.

15 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Geweldig om te lezen dat de LED vergrotingsspiegel precies aan je verwachtingen voldeed! Een goede badkamerspiegel moet degelijk zijn en gemakkelijk te monteren, dus het is mooi dat dat bij jou ook zo was. Geniet ervan!

Fijne klantenservice

Mijn bestelde vloerwisser was niet juist aangekomen. Ik heb dit zelf proberen te verhelpen maar dit bleek helaas niet van lange duur. Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg meteen netjes een nieuw exemplaar. Topservice!

19 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat vervelend dat de vloerwisser niet goed aankwam, maar des te fijner dat ons klantenserviceteam je snel kon helpen met een nieuw exemplaar! Dat is precies hoe we het voor onze klanten willen regelen. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit te delen, dat motiveert ons enorm. Veel plezier met je nieuwe vloerwisser!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The order arrives quite quickly and the…

The order arrives quite quickly and the products are of good quality. I would improve the packaging, a tap packaged separately and glued to the box with the radiator fell out of the packaging during delivery.

15 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel bij je was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze sanitairproducten! We doen ons best om alles zorgvuldig te verpakken, maar je opmerking over de kraan die los zat in de doos nemen we zeker serieus. Veilige verpakking is voor ons net zo belangrijk als snelle levering, dus dit is waardevolle feedback die we meenemen. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, dan helpen we je graag verder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen!

12 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat je bestelling snel is aangekomen, Jacqueline! Snelle levering van sanitairproducten staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is fijn te horen dat dit goed is gelukt. We zijn wel benieuwd of er nog iets is dat we kunnen verbeteren aan jouw ervaring, want je hebt ons 4 sterren gegeven. Is er iets specifieks waarbij het nét wat beter had gekund? We staan altijd open voor feedback om onze service nog verder te verbeteren. Hopelijk tot de volgende bestelling!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering , efficiënt en betrouwbaar

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te horen dat de levering snel, efficiënt en betrouwbaar was! Een vlotte bezorging van sanitaire producten is voor ons echt een prioriteit, dus het doet ons deugd dat dit goed is verlopen. We merken dat je vier sterren hebt gegeven en zijn benieuwd wat we hadden kunnen doen om jouw ervaring helemaal compleet te maken. Heb je misschien suggesties of is er iets dat beter had gekund? We horen het graag, zodat we onze service nog verder kunnen verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische service en erg behulpzaam

Fantastische service en erg behulpzaam. De verzending was snel.

Svar från Voordelig Design Sanitair

Geweldig om dit te lezen, Magda! Dat onze service als fantastisch wordt ervaren en dat de verzending van jouw sanitaire bestelling snel bij je was, daar worden wij echt blij van. Het team doet zijn best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, dus jouw woorden worden erg gewaardeerd. Kom gerust terug als we je ergens mee kunnen helpen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er ontbrak een deel en deze is keurig…

Er ontbrak een deel en deze is keurig opgelost

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, Lesley! Dat er een onderdeel ontbrak is natuurlijk niet ideaal, maar het is mooi om te horen dat dit keurig is opgelost. Bij sanitaire producten is het belangrijk dat alles compleet en correct aankomt, en we zijn blij dat we dit voor je hebben kunnen rechtzetten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Fijn om te lezen, Koen! Van bestelling tot levering alles vlekkeloos verlopen, dat is precies wat we nastreven. Onze sanitaire producten verdienen een soepel bestelproces en een betrouwbare bezorging, dus het doet ons goed om te weten dat dat voor jou ook zo was. Groeten!

Mooi product

Mooi product, snelle levering!

Svar från Voordelig Design Sanitair

Leuk om te lezen, Jeffrey! Snel geleverd en tevreden over het product, dan doen wij ons werk goed. Of het nu gaat om sanitaire artikelen of badkameraccessoires, we doen er altijd alles aan om de bestelling zo snel en netjes mogelijk bij je te krijgen. Alvast veel plezier ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Supersnel geleverd

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om dit te horen! Goede kwaliteit sanitair voor een eerlijke prijs is precies waar wij voor staan, en dan ook nog eens supersnel geleverd, dat maakt het helemaal compleet. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

snelle verwerking van je bestelling

snelle verwerking van je bestelling

Svar från Voordelig Design Sanitair

Goed om te horen dat de verwerking van je bestelling zo snel verliep, Cornelis! Een vlotte afhandeling van sanitaire bestellingen is voor ons een prioriteit. Hartelijk dank voor je positieve woorden, we zien je graag terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snelle service en vriendelijke…

Zeer snelle service en vriendelijke courier

4 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, Isabelle! Een snelle levering én een vriendelijke koerier, dat is precies hoe we het graag zien. We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn bij je sanitair of badkamer aankopen!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie
En correcte levering
Goed product geleverd

3 juni 2026

Svar från Voordelig Design Sanitair

Wat fijn om te lezen, dank u wel! Duidelijke communicatie en een correcte levering zijn precies waar wij als sanitairspecialist elke dag hard voor werken. Prettig dat u ook tevreden bent over het geleverde sanitairproduct zelf. We hopen u bij een volgende aankoop opnieuw van dienst te mogen zijn!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.