Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Se mer
Företaget har svarat
Huisje boeken was een drama. Geen factuur ontvangen. Inloggen werkte niet. Boeking geannuleerd zonder opgaaf van reden. Telefoonnummers niet in gebruik (oa nummer wat verneld staat in de mail). Toch o... Se mer
Företaget har svarat
Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Se mer
Företaget har svarat
Helaas konden wij niet naar ons hotel op de geboekte datum, wegens verbouwing, het was al bijna 9 uur s'avonds, en op het nippertje belde zij me nog op om door te geven dat het hotel akkoord was gegaa... Se mer
Företaget har svarat
Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl
Munsterstraat 20, 7418EV, Deventer, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ik had geboekt en was in de war door de vele reclame en cadeau bonnen, resultaat een dubbele boeking.
er was dus even paniek, gelukkig was de klantenservice via whatsapp bereikbaar en hebben alles naar volle tevredenheid opgelost.

Svar från Voordeeluitjes.nl
De overtreffende trap van snel en goed typeert de service van Voordeeluitjes.nl. Dank je wel aan de medewerker om me met zoveel respect en medemenselijkheid te informeren over mijn boeking. Ik raad deze organisatie aan iedereen aan!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Fast service also in the weekend.
Personel data was not up to date in the system but was changed in the weekend via watsapp, by a friendly lady.

Svar från Voordeeluitjes.nl
De klantenservice van Voordeeluitjes is heel goed bereikbaar, via de mail What’s App en telefonisch. Zij hebben ons supergoed geholpen! Dat doen jullie goed‼️👍👍👍

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice. Zodat zoiets regelen ook voor de oudere medemens met beperkingen goed te doen is !

Svar från Voordeeluitjes.nl
Er was het 1 en ander mis gegaan met boeken, alles supersnel opgelost.
Wat een top team, complimenten en nogmaals dank voor de snelle actie.

misleidende deals.
voorbeeld 5daagse arregement blauwe meer voor 103,- vervolgens klik je erop en staat er 380,- dat zijn gewoon smerige streken ! update de chat van voordeeluitjes werkt dus ook voor geen meter. wellicht maken ze onderscheid tussen vragen en klachten van klanten waardoor je niet aan de beurt komt met je klacht!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Na navragen over een boeking die we geplaatst hebben waren de recenties van het park erg teleurstellend.
We konden met een medewerker van Voordeeluitjes kosteloos annuleren.
Top ervaring dankjewel. Wat waren we blij!!!

Svar från Voordeeluitjes.nl
We boekten naar Daun in de Eifel ging helaas niet, toen moesten we naar de Moezel. Hotelkamers zonder raam naar buiten dat kan echt niet! Voor een andere kamer 50 euro bijbetalen! Waarom wordt het schema niet bijgewerkt zodat je ook de dagen ziet die vrij zijn in het Hotel van je keuze. Bij annuleren moesten we toch alles betalen, wat een slechte Service!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Uitstekend geholpen, nadat wij een verkeerde boeking hadden gemaakt. Niet goed gelezen dat het betreffende hotel geen lift had. Top.

Svar från Voordeeluitjes.nl
1e boeking bij voordeeluitjes en wordt zonder opgaaf van reden geannuleerd door het hotel. Die kan schijnbaar elders meer krijgen voor de boeking?
Voordeeluitjes claimt dat hotels dit "recht" hebben. Ik zou denken dat zoiets alléén bij overmacht acceptabel is: brand of zo.
Hotel is ook gewoon nog boekbaar.

Svar från Voordeeluitjes.nl
een mooi webpagina voor leuke en goedkope uitjes, hotel en andere dingen. ik ben tevreden.
Een kleine tip, kan er tussentijds updates komen van je boeking?

Svar från Voordeeluitjes.nl
Wij hadden een boeking gedaan met 5 personen voor een hotel in Duitsland. Achteraf vonden wij het niet fijn dat het hotel geen restaurant had en ver van een plaats lag. Ik heb het hotel geannuleerd via what’s app. De reactie was heel snel. En dat op zondag Degene waar ik mee appte, in dit geval Madee, stuurde mij een uiterst vriendelijke app waarin ze voorstelde om de boeking om te zetten naar een andere datum. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt, maar ik heb haar wel gevraagd of zij misschien wat suggesties had welk hotel voor ons geschikt zou zijn. We hebben onze voorkeuren doorgegeven. Ze heeft diverse links gestuurd met hotels waarvan wij er een hebben geboekt. Wij vinden de service op de app van Voordeeluitjes buitengewoon. De medewerker stelt zich keurig voor en doet moeite en geeft aanbevelingen . In dit geval Madee die alle credits verdient. We hebben al veel vaker geboekt via Voordeeluitjes en voor ons zijn de hotels altijd ontzettend naar onze zin geweest. We bedanken jullie voor de uitstekende service.

Svar från Voordeeluitjes.nl
I had a question about the cancellation and received a very quick response, by whatsapp and phone! Madée helped us very good and quickly. Thank you so much!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Door onvoorziene omstandigheden (mijn man moest vandaag met spoed worden geopereerd), moesten we helaas het geboekte arrangement voor a.s. vrijdag annuleren. De whatsapp-service van Voordeeluitjes werkte subliem. Zelfs op een zondagmiddag werd er heel alert gereageerd door uw medewerkster Madée. Wat een vriendelijke, professionele hulp. In no-time was de kosteloze annulering verwerkt én bevestigd. Dit is onze eerste ervaring met Voordeeluitjes, maar we boeken graag nog eens, onder betere omstandigheden.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Madée bedankje voor je hulp.
Geweldig geholpen om mijn fouten recht te zetten.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ze kunnen beter de naam veranderd in nadeeluitjes, aan gekomen bij een simpel hotel waar ik normaal gesproken elk jaar kom moet ik 220 euro betalen voor 1 nacht. Waar ik voorheen dat zelfde bedrag voor 2 nachten betaalde.
Boek liever zelf want hier kan je letterlijk van een koude kermis thuis komen . Voordeeluitjes nooit meer !

Svar från Voordeeluitjes.nl
Misleiding. Op de site staat gratis anuleren. Nadat je een boeking doet komt het volgende er te staan.
Tot 5 juni 2024, 00:00 uur
Gratis annuleren
Let op: op 5 juni geboekt in de middag.
Dus een aantal uren later wordt je geconfronteerd met het onderstaande als de bevestiging binnen is.
Vanaf 5 juni 2024, 00:01 uur
Vanaf 2 juli 2024, 00:01 uur
85% annuleringskosten
Vanaf 4 juli 2024, 00:01 uur
100% annuleringskosten
Voordeeluitjes? Aan mijn naam kunnen jullie in het systeem zien over hoe wat en waar.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik wilde mijn boeking uitbreiden met een extra nacht. Ik rekende erop dat dat niet of alleen met heel veel gedoe zou kunnen. Via de app stuurde ik een berichtje en Dyo reageerde erg snel. Nog sneller had hij alles voor me geregeld! Hij communiceerde niet alleen snel maar ook super vriendelijk. Dyo is een aanwinst voor jullie klantenservice!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Echt zo lullig iets. Ik log in om naar Hotel Voncken in Valkenburg te kijken en de prijs is voor 5 dagen met 2 personen €172,p.p. Vervolgens log mijn zoon de volgende dag in om te boeken en is het ineens €178.p.p. Ik was op dat moment bij iemand op visite en diegene logde in en kwam bij dezelfde boeking op €168 p.p.
HOE WORDEN WE BESODEMIETERD!!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.