Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Se mer
Företaget har svarat
Huisje boeken was een drama. Geen factuur ontvangen. Inloggen werkte niet. Boeking geannuleerd zonder opgaaf van reden. Telefoonnummers niet in gebruik (oa nummer wat verneld staat in de mail). Toch o... Se mer
Företaget har svarat
Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Se mer
Företaget har svarat
Helaas konden wij niet naar ons hotel op de geboekte datum, wegens verbouwing, het was al bijna 9 uur s'avonds, en op het nippertje belde zij me nog op om door te geven dat het hotel akkoord was gegaa... Se mer
Företaget har svarat
Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl
Munsterstraat 20, 7418EV, Deventer, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bij mijn boeking zat een dinercheque, alleen was deze nog niet verstuurd na 1 dag. Ik appte het nummer van Voordeeluitjes en kreeg Madée gelijk te spreken. Binnen een paar minuten stuurde zij de mail met de dinercheque alsnog. Top service!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Hele goede service, boek er vaker en nog nooit problemen gehad. Duidelijke site ook en heel veel mogelijkheden.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Prima op een snelle manier door Madee geholpen via WhatsApp. Hadden alle bedrijven maar zulke medewerkers.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Wij hadden een boeking voor 17 personen gereserveerd (Am Fang); kon helaas niet doorgaan. Prima geholpen door zowel de helpdesk van Voordeeluitjes als door de receptie van Am Fang! Topservice!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Super geholpen nadat ik zelf vergissing had gemaakt! Top service.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Zojuist contact met Madée gehad via de whatsapp van Voordeeluitjes, omdat ik na boeking erachter kwam dat ik nog een kortingcode had. Deze is alsnog toegevoegd zodat deze alsnog verwerkt kon worden. Super snelle service!

Svar från Voordeeluitjes.nl
I made a mistake in the booking of a hotel reservation (wrong month). I noticed the mistake after days. I contacted Laura and fortunately she could help me by changing the reservation into the correct month. Thank you so much Laura!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik moest helaas mijn boeking annuleren.
Dus ik contact opgenomen via de app van voordeel uitjes. Ik denk dat het in 2 minuten al geregeld was. Ontzettend netjes! En heel vriendelijk te woord gestaan.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Arrangement westduin in vlissingen met menu geboekt.Voor twee gangen menu 30€pp betaald.Bleek erg weinig keuze ,heb uiteindelijk mosselen kleine portie gekregen hetgeen 13.75€ kostte.Voelde me bekocht .Voordeeltjes geïnformeerd.Waren blij met de feedback maar konden niks doen was verantwoordelijkheid van het hotel.Het hotel was verder ok ,eten vond ik zeer matig voor wat het kost.Kamers klein maar ok.Hotel adviseert om rechtstreeks te boeken.Vraag me af wat nog het voordeel is van voordeeluitjes .

Svar från Voordeeluitjes.nl
WAT EEN SLECHT BEDRIJF IS VOORDEELUITJES.
Ten 1e moet je €0,25 per min. extra betalen voor de telefoontjes (= Zeer klantonvriendelijk)
Ten 2e komen ze er later achter, dat je geplande boeking honderden euro's duurder is dan aangegeven, omdat ze niet gezien hebben, dat in de bewuste bungalow geen hond is toegestaan.
Ten 3e geven ze echt valse informatie, waardoor je nog meer geld kwijt bent, dan aangegeven.
Ik had nl. nog speciaal teruggebeld met de vraag of de prijs op de boekingsbevestiging, echt niet nog hoger zou uitvallen. Het antwoord was duidelijk NEE, alleen zou er de borg bijkomen, die later in principe wordt terugbetaald. (Dit gesprek hebben ze ook teruggezocht omdat het was opgenomen!!)
Toch moeten we uiteindelijk bijna € 100,- meer betalen. Ondanks een telefonische klacht en een mail naar de directie, willen ze totaal niets toegeven.
Zelfs geen excuses!!!!
Ik voel mij echt belazerd en ben heel boos.
Dit is in mijn ogen valse voorlichting.
Ze mogen wat mij betreft hun naam veranderen in NADEELUITJES.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Voor de tweede keer een uitje geboekt (vorig jaar oktober de eerste). Nu voor de voorjaarsvakantie. Alleen was ik zo dom om twee keer te bevestigen waardoor ik dus twee keer geboekt had. Domdomdom ..... Via whatsapp contact gezocht met de klantenservice en binnen vijf minuten kreeg ik een appje van Merel van de klantenservice dat ze één boeking had geannuleerd. Dat is wel even een complimentje waard! Dus ....voordeeluitjes..... Chapeau!

Svar från Voordeeluitjes.nl
De ervaring die ik met Voordeeluitjes heb is zeer positief. We hadden een reservering staan maar door omstandigheden kon het niet door gaan. Wij zouden op zaterdag gaan en de vrijdagavond daarvoor werd iemand ziek. Contact opgenomen met Voordeeluitje en we konden in overleg met Hotel GoldenTulip in Zoetermeer zonder kosten het weekend verplaatsen naar een ander weekend. Wat een super service dank ervoor.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Onze ervaring was helemaal niet prettig. Ik had tijdig geboekt op 18-09-2024 voor een nacht op een familiekamer in Hotel Rosveld in Nederweert. Ik had bewust deze kamer gekozen voor de aparte slaapkamers.
Bij aankomst hotel 21-09-2024 bleek onze kamer gewijzigd te zijn naar een normale kamer en wist het hotel verder van niets! Er werd gezegd dat Voordeeluitjes contact met mij zouden hebben opgenomen, maar ik kan geen mails of telefoongesprekken terugvinden over deze dagen!
Wij hebben toen niet kunnen overnachten en hebben in haast gezocht naar een ander hotel waar we terecht konden. Per ongeluk toen onder de valse indruk dat er kamers vrij waren bij het Bastion Hotel gelijk geboekt, maar bleek voor de volgende dag pas te zijn! Geld kwijt daaraan en heb daar ook weer naar toe gemaild...
Hebben uiteindelijk in de auto op straat moeten slapen omdat alles volgeboekt was.
Van gepland weekend naar ellende.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Wij hadden via voordeeluitjes geboekt in Hoogezand bij hotel Faber.
Een echte aanrader. Wij zijn hier om de omgeving op de fiets te verkennen.
Dit hotel is heel erg goed. Kamers fijn ingericht en schoon en een fijne douche.
Het ontbijt was goed verzorgd en veel keus. Ook het diner in het hotel was erg lekker en smaakvol. Wij gaan zeker nog een keer terug. Tophotel.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Dacht betaalbaar een hotelkamer te kunnen boeken bij Sandton Eindhoven Centre voor 49,50 pp. Komt er nog een eenpersoonstoeslag bovenop van 49,50, plus 14,95 administratiekosten. Dus waar zit het voordeel? Dan ben ik elders zonder deze toeslagen dus goedkoper uit. Voordeel?

Svar från Voordeeluitjes.nl
Wat een superfijn bedrijf. Snelle reacties, heel flexibel en pro actieve, leuke medewerkers!
Een welverdiende dikke 10!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik had een leuk onderkomen gevonden.
Wilde het laten zien aan mijn zusjes die zouden mee gaan . Heb screenshot gemaakt . Binnen 24 uur ,wilde we de aanbieding boeken ,maar dan zijn er 2 extra's afgehaald. Bellen met voordeeluitjes, was door park gedaan . Park gebeld die zeggen dat dit bij voordeeluitjes ligt . Uitleg gevraagd bij voordeeluitjes. Zeggen ze dat ze de aanbieding zomaar kunnen veranderen .als ik eerder had geboekt , dan zou ik anders gebeld zijn , dat die extra's er af waren gehaald . Nou als ik iets boek ,en betaal .Dan mogen ze er niet zomaar iets afhalen.
Ben zwaar teleurgesteld. Dus wij zullen hier nooit meer iets boeken , want ik wil niet voor verrassingen komen te staan .

Svar från Voordeeluitjes.nl
Helaas was ik genoodzaakt mijn boeking te annuleren. Het annuleren verliep soepel en de medewerker via WhatsApp was vriendelijk, ondanks drukte bij de klantenservice. Wellicht nog voor in de ideeën-bus: Een autoreply dat het wat drukker is dan normaal zou handig zijn. Nu wist ik niet zeker of en wanneer er geantwoord zou worden. Verder prima service.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Zij laten de klant het probleem oplossen met het hotel waar wij geboekt hebben en nemen geen verantwoordelijkheid over de boeking
Boeking is inclusief 3 gangen diner
En tevens extra betaling van 30€ boven op de reeds betaalde Boeking
Wij mogen het zelf op lossen met het desbetreffende hotel
HOE DAN BOEK BIJ JULLIE EN ZOEK HET VERDER MET HUN MAAR UIT
WOWWWWW

Svar från Voordeeluitjes.nl
Top site en service!! Wij hadden een kind die naar huis wilde door heimwee. Via WhatsApp gevraagd om de toeristen belasting terug te krijgen super goed geholpen door Anouk. Eerste keer dat wij hier hebben geboekt maar gaan we zeer zeker vaker doen

Svar från Voordeeluitjes.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.