Voordeeluitjes.nl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Huisje boeken was een drama. Geen factuur ontvangen. Inloggen werkte niet. Boeking geannuleerd zonder opgaaf van reden. Telefoonnummers niet in gebruik (oa nummer wat verneld staat in de mail). Toch o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helaas konden wij niet naar ons hotel op de geboekte datum, wegens verbouwing, het was al bijna 9 uur s'avonds, en op het nippertje belde zij me nog op om door te geven dat het hotel akkoord was gegaa... Se mer

Företagsinformation

1. Hotell
  2. Bed & Breakfast
  3. Semesterboende
  4. Logi

Skrivet av företaget

Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

74 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prima hulp per Whatsapp

Via de Whatsapp direct contact en snelle waardevolle hulp!

22 december 2024

Beste Theo,

Wat fijn om te vernemen dat je zo goed bent geholpen. Bedankt voor je positieve review! Tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen en meegedacht bij een…

Goed geholpen en meegedacht bij een omboeking.

5 december 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Sonja, bedankt voor jouw 5-sterren review. Wat leuk om te vernemen dat je tevreden bent met onze service! We denken uiteraard graag met je mee & hopen je in de toekomst ook zeker weer van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ivm pols breken een boeking…

Ivm pols breken een boeking geannuleerd. Super en snelle service. Ga in het voorjaar zeker alsnog weer hier boeken!!

3 december 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Mieneke, 5 sterren, bedankt! Veel beterschap met de gebroken pols en tot volgend jaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bevestiging niet binnen gekomen op…

Bevestiging niet binnen gekomen op email adres dus geappt met Evelienen het uitgelegd! Binnen 2 minuten de boekingsbevestiging ontvangen!
Was klantvriendelijke app contact!
Dikke pluim voor Evelien!!!

3 december 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Voogd, wat een mooie review! We geven de complimenten door aan Evelien. Tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top hebben voor netjes verandering van…

Top hebben voor netjes verandering van het hotel geregeld kreeg gelijk app dat het geregeld was ,en mooie duidelijk op de sait met filmpjes van hotel en omgeving alles netjes keurig geregeld

2 december 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Adrie, bedankt voor je 5-sterren review! Leuk om te lezen dat je positief bent over onze website en service. We zijn je graag weer van dienst. Alvast veel plezier met je uitje!

Super service

Super service, helaas iets moeten annuleren. Via WhatsApp een medewerker (lian) gesproken en die heeft het zonder gedoe voor ons geannuleerd.
Vervolg was de bevestiging via e-mail
Super service dikke 10.

28 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste van den Akker, bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat Lian de annulering voor je in orde heeft gemaakt en je onze service een 10 geeft. We zijn je in het vervolg graag weer van dienst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm goed geholpen en vriendelijk…

Enorm goed geholpen en vriendelijk personeel. Er klopte iets niet met de prijs op de site en het hotel, dit werd gelijk opgepakt.
Erg tevreden, zeker een aanrader!!!

28 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste meneer/mevrouw, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met de geboden ondersteuning. We staan graag voor je klaar bij een volgend Voordeeluitje!

Super service

Super service!
Het boeken ging al vanzelf, alles staat duidelijk vermeld.
Ik vergiste me jammer genoeg van datum, maar na een kort en aangenaam gesprek, werd de boeking omgezet naar de correcte datum en ontving ik onmiddellijk een bevestiging van de wijziging in mijn mailbox. Dankjewel, Saranne!

25 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Zoë, wat fijn om te lezen dat je positief bent over onze website en dat Saranne je snel en goed heeft kunnen helpen bij het wijzigen naar de juiste datum. Bedankt voor je review met 5 sterren, daar zijn we erg blij mee! Alvast veel plezier gewenst met je uitje en hopelijk tot een volgende keer!

Vriendelijk,snel,meedenkend.

Vriendelijk, snel en meedenkend.
Door omstandigheden moest ik de geboekte dagen weg annuleren, kreeg hier een snelle reactie op en er werd meegedacht of er andere mogelijkheden waren.

23 november 2024

Beste Eline,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat onze service naar wens is geweest. Wij zijn je in de toekomst graag weer van dienst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super klantvriendelijk, top service!

Contact gehad telefonisch ( vrij laat om 19u ) & via whatsapp met “Irina”.

- super klantvriendelijk ( ook op dit late uur van de avond )
- “probleem” meteen opgelost
Een echte top service!

12 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Silke, bedankt voor deze mooie review! Leuk om te lezen dat je goed bent geholpen. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar, ook in de avonduren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en leuke aanbiedingen

Al 5 jaar lang boeken wij onze weekendjes weg hier, vooral met de kerstdagen vinden we hier altijd leuke en complete aanbiedingen voor een aantrekkelijke prijs!
Het fijne wat wij enorm waarderen is dat we bijna altijd bij aankomst kunnen betalen, en als er een probleem is dat heeft Madée van de klantenservice dit razendsnel en goed opgelost!

12 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Michael, bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze aanbiedingen en mooi dat je ons weet te vinden bij vragen of problemen, we helpen je graag! Alvast veel plezier gewenst tijdens de kerstdagen!

Gemakkelijk boeking annuleren

Via voordeeluitjes boek je de beste deals en word ik altijd heel erg goed geholpen, ook als ik iets wil annuleren.

10 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Dis, fijn om te lezen dat ons aanbod en onze service naar wens is (geweest). We zijn je graag weer van dienst bij een volgend Voordeeluitje!

Uitstekende service

Erg goede service (via whatsapp )bij omboeken naar een andere datum
van een reeds geboekt arrangement.

9 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Jaap, bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat onze service naar wens is geweest en dat het wijzigen van je arrangement is gelukt. Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst!

Quick and friendly service

It regularly features great deals. Unfortunately we had to cancel a booked package (which by the way we could cancel for free in terms of conditions). Via whatsapp I had a quick response and our cancellation was handled in a friendly and personal way.

6 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Dear Saviëlle, thank you for your positive feedback! I'm glad my colleague resolved the cancellation to your satisfaction. We will be happy to help you again next time!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede oplossing gevonden vTop serviceoor een…

Goede oplossing gevonden voor een onverwachte panne met de wagen op weg naar onze vakantie bestemming. Heel veel begrip voor onze situatie. Bedankt aan de vriendelijke mevrouw van voordeel uitjes voor de inspanningen en de boekingswijziging. Top service.

2 november 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Bernard, bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Fijn dat het naar wens is opgelost! Hopelijk komt het ook goed met jullie auto. Tot een volgende keer!

Wijzigen boeking

Had een boeking gedaan voor 2 nachten met ontbijt en 1x een 3 gangen diner met aankomst op 1 nov.
Door mijn werk was het echter niet meer mogelijk om op die dag te vertrekken.
Via WhatsApp contact opgenomen met voordeeluitjes.nl met de vraag of de boeking met 1 dag kon verplaatst worden.
Binnen de 5 minuten kreeg ik van Madée een antwoord en was er reeds contact opgenomen met het desbetreffende hotel om aan mijn vraag te voldoen.
Madée heeft dan met mij telefonisch contact opgenomen om alles verder te regelen en af te handelen.
Madée is een heel vriendelijk en aangenaam persoon. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn vraag.
Vriendelijk groeten, Philiep

31 oktober 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Philiep, bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je zo goed verder bent geholpen door één van mijn collega's. We hopen je zeker in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misleidende annuleringsvoorwaarden! Boek hier niet!!

Ze adverteren misleidend dat je 100% terugkrijgt bij annulering maar ze houden daarna alsnog de administratiekosten à €24,50 in. Ze geven dan aan dat het in de annuleringsbevestiging staat, maar die ontvang je pas ná annulering. Boek hier nooit!!

30 oktober 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Ilse, bedankt voor je feedback. We hebben per mail al contact gehad. Je kunt e.e.a. nog terugvinden in onze algemene voorwaarden. Bij verdere vragen helpen we je natuurlijk graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er was een supersnelle reactie en…

Er was een supersnelle reactie en afwikkeling via de berichtenlink op de website. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Superservice!

29 oktober 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je zeker in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden via voordeeluitjes.nl een…

Wij hadden via voordeeluitjes.nl een weekend weg geboekt naar hengelhoef! VRESELIJKE park alles was 100 x niks. Voordeeluitjes.nl reageerde meteen en heeft mij netjes gebeld en naar mij geluisterd. Lian heeft ons geholpen lieve meid en bood aan om een klacht te schrijven aan het park voor ons! Top ze kon helaas niks voor ons betekenen maar ze vond het oprecht heel erg allemaal! Voordeeluitjes kon er niks aan doen! We hebben vaker via hun geboekt bij verschillende parken en t gaat altijd goed! Dankjewel Lian voor het helpen en naar ons te luisteren!

26 oktober 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Stephanie, dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn dat wij je ondanks alles zo goed hebben geholpen. Tot een volgende keer!

Quick Response and solved

Made a mistake. Was corrected in no time.

27 oktober 2024

Svar från Voordeeluitjes.nl

Beste Ronald, bedankt voor jouw positieve review! We hopen je in de toekomst zeker weer van dienst te mogen zijn.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.