Uitstekend geholpen door Lisette van Voordeeluitjes op woensdag 8 juli 2026. Wij hadden 5 dagen HP (inc. ontbijt en diner)geboekt (1 kamer voor 2 volwassenen) bij Voordeeluitjes voor Landhotel Struck... Se mer
Företaget har svarat
Huisje boeken was een drama. Geen factuur ontvangen. Inloggen werkte niet. Boeking geannuleerd zonder opgaaf van reden. Telefoonnummers niet in gebruik (oa nummer wat verneld staat in de mail). Toch o... Se mer
Företaget har svarat
Alleen maar lof over Voordeeluitjes. Ze verdienen echt een prijs. Mijn vriendin werd plotsklaps ziek en viel buiten de 100% annuleringskosten en Laura heeft zo haar best gedaan dat we kosteloos onze... Se mer
Företaget har svarat
Helaas konden wij niet naar ons hotel op de geboekte datum, wegens verbouwing, het was al bijna 9 uur s'avonds, en op het nippertje belde zij me nog op om door te geven dat het hotel akkoord was gegaa... Se mer
Företaget har svarat
Je hoeft niet ver weg om iets nieuws te ontdekken en er helemaal uit te zijn. Bij Voordeeluitjes.nl boek je hotelvakanties en vakantieparken naar de mooiste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland en daarbuiten. Ga op ontdekkingsreis...en kijk op Voordeeluitjes.nl
Munsterstraat 20, 7418EV, Deventer, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goed geholpen om een eerdere boeking kosteloos te laten annuleren. En super service om de tweede boeking te laten uitbreiden van 3 personen (2 kamers) naar 6 personen (3 kamers).

Svar från Voordeeluitjes.nl
Hele snelle reactie op mijn vraag, en snel beantwoord. En ook het juiste antwoord.👍👍

Svar från Voordeeluitjes.nl
We zijn in januari naar Elysium geweest met een overnachting in een hotel in Zoetermeer, dat was al top maar er zat ook een dinercheque bij..en deze had ik per abuis verwijderd. Ik chat net met Liona en zij zoekt de boeking en de cheque op en stuurt em alsnog naar m'n emailadres. Werkelijk..superservice. nog heel erg bedankt.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Kreeg via de app heel snel en vriendelijk antwoord en er werd meteen vervolgactie ingezet.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Het arrangement was bij andere sites VEEL voordeliger en hebben de boeking geannuleerd bij voordeeluitjes. Op de website stond dat je 100% van de kosten terugkrijgt, in de kleine letters in de algemene voorwaarden staat blijkbaar dat je altijd administratiekosten verschuldigd bent.
dit is misleidend en niet duidelijk vermeld, sowieso is zonder kosten tijdig annuleren bij andere sites geen enkel probleem, voor ons geen boekingen meer bij voordeeluitjes.nl

Svar från Voordeeluitjes.nl
We hebben de datum van ons verblijf moeiteloos kunnen verzetten met behulp van die aardige Anouk. Nog reuze bedankt Anouk!...

Svar från Voordeeluitjes.nl
Gisteren voor 4 gezinsleden via AH voordeelwinkel een dagretour Antwerpen gekocht. Na aankoop blijkt dat er alleen tickets zijn op maandagen, woensdagen en vrijdagen die om 6.31 van Amsterdam Centraal vertrekken en om 20.01 terug vanuit Antwerpen. Had dit nooit gekocht als ik dat van te voren wist. Alles wordt pas zichtbaar nadat je hebt betaald. Stond wel dat het om beschikbare tijden ging. Je weet pas na betaling om welke tijden en data het gaat,
In de algemene voorwaarden staat dat er geen restitutie wordt gegeven.... Voor 116 euro de boot in gegaan. Want een treinreis onder deze voorwaarden gaat het niet worden.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Super vriendelijke en snelle reaktie van de klantenservice

Via WhatsApp een vraag gesteld
Vlug antwoord gekregen en opgelost
Erg netjes👌🏼
Groetjes Rachella

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik heb via de WhatsApp contact gehad met Anouk van de klantenservice. Heel fijn contact en hele snelle reactie.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Nog mooi op tijd mijn hotel om kunnen boeken naar een (goedkoper) hotel aan een boulevard omdat het zo'n mooi weer werd. Even gechat met Anouk van Voordeeluitjes en die kon dat meteen voor me regelen. Supersnel en kosteloos geregeld, dat is nog eens service 👌

Svar från Voordeeluitjes.nl
Net via jullie geboekt bij Hotel Bonaparte. Arrangement kost €343,95. Heel jammer dat ik niet rechtstreeks heb geboekt bij Bonaparte; daar kost hetzelfde arrangement € 278,-
Heel zonde, lijkt wel nadeeluitjes.nl……

Svar från Voordeeluitjes.nl
Mijn vriendin en ik hadden verwarring over onze boeking. Op zondag zocht de zeer vriendelijke medewerker Demi het direct en snel uit. Super

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik had een foutje tijdens de bestelling gemaakt , maar dat werd prima en snel opgelost dankzij de vriendelijke klantenservice.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Super leuk en snel geholpen met een annulering…. Dat is ook Voordeeluitjes niet alleen boeken maar ook je helpen om te annuleren Top 👍

Svar från Voordeeluitjes.nl
Ik heb in totaal 3 x iets geboekt bij Voordeeluitjes. De 1e keer was de datum, nadat ik geboekt had, niet beschikbaar. Ze belden. Het kon op een andere datum, dus dat gedaan, we zijn toen naar Duitsland geweest. De 2e keer kreeg ik na boeking al snel een mail dat het hotel al vol zat en mijn boeking geannuleerd was. De 3e keer kreeg ik een boekingsbevestiging. De volgende dag nog een bevestiging. En daarna een telefoontje dat het hotel overboekt was en ze verder niets konden betekenen (!) Dit geeft de burger niet echt moed 😞 Dus ja, leuk dat het voordelig is, maar als boeken dan niet lukt heb je daar niet zo veel aan.

Svar från Voordeeluitjes.nl
Meer dan 1 Week geleden, heb ik 2 reizen moeten annuleren en tot op heden ( 9 maart 2024) geen bijschrijving van de gelden, ontvangen ( ondanks telefonisch verzoek)
Dank voor uw reactie.
Ik blijf het onprettig vinden, dat dit niet eerder verteld is en vraag me bovendien af, wat de reden is, dat het 10 weekdagen - zeg 2 weken-moet duren, eer het geld teruggestort is....

Svar från Voordeeluitjes.nl
Al jaren klant bij Voordeeltjes, altijd super service.
Behulpzaam, fijne aanbiedingen
Echt een aanrader!!!!!

Svar från Voordeeluitjes.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.