Een heel mooi vliegengordijn voor een redelijke prijs. Zware degelijke kwaliteit . Een stevige rail en eenvoudige te monteren. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een top product is, wij zijn 100% t... Se mer
Det här tycker kunderna
Wij gaan hier nooit meer iets kopen. Waardeloze kwaliteit, wij hadden binnen de 2 weken zichttermijn geen tijd gehad om op te hangen. Hadden we dat maar wel gedaan want de staarten waren én te kort én... Se mer
Företaget har svarat
Volgens afspraak bezorgd, goed ingepakt en redelijk makkelijk op te hangen. Alleen het op maat maken van de lamellen was wat moeilijker dan gedacht.
Kant en klaar Vliegengordijn gekocht. Produkt werd snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk aan te passen aan je eigen situatie.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Kontaktuppgifter
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Nederländerna
- vliegengordijnkopen.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooi kralengordijn en snel gebracht!
Oplichterij!!!!
Magneetgordijn van niks. Je krijgt een netje met 1 magneet aan de onderkant en een strip die niet werkt. Ook het klittenband laat gelijk los. Kwaliteit van niks, zelfs dat van ali express is nog beter. Als je het retour wilt sturen en je geld terug wilt, zeggen ze gewoon doodleuk dat we er niet uit gaan komen en dat volgens hen het gordijn wel van goede kwaliteit is. Bestel hier NIKS!

Oplichtings praktijken deze firma
Vliegengordijn ??draadje garen, dus terug gestuurd ik had een roe besteld zat er niet bij dat was fout 1 terug sturen krijg je een retour sticker...een belachelijk.hoog bedrag wat van je betaling afgaat voor het terug sturen .na een email met antwoord dat dat niet klopte ..her was een plastic zakje dat door de brievenbus kwam verzendkosten 6.95nu komt het voor de retour zending moets ik voor dat zakje 11.00 euro betalen al dit geen oplichting is heb dus 17.95 voor verzendkosten moeten betalen voor een brievenbus zakje. Heb hierover gemailt geen reacties .
Telefoneren hierover gaat niet ..is werkelijkheid bij de beesten af dat dit wettelijk mogelijk is oplichting van een hoog coliber noem ik dit..enig hoe ik dit aan de kaak kan stellen dit bedrijf...
Naar aanleiding van het hieronder beantwoord door vliegengordijn lees jullie email even.heb eel degelijk gemailt dat de bestelling niet compleet was enbsat ik het wilde retourneren omdat het niet naar mijn zin was..dus jullue antwoord slaat nergens op...

Svar från Webcompanies
Slechte ervaring met dit bedrijf!
Slechte ervaring met dit bedrijf!
Na 3 weken laat het in de kattenstaart los!
Mail gestuurd wordt aangegeven is aan getrokken eigen schuld! Heel kort door de bocht want bovenin zie je gewoon dat er nog wat hangt maar middenin de kunststof want daar bestaat de kattenstaart uit los laat! Overal vliegen er plukjes! Service =0 Kwaliteit =0!! Koop er dus niet veel geld voor slechte kwaliteit zijn die van de Action veel goedkoper en hebben een betere kwaliteit ook blijkbaar! Bestaan ook niet uit kunststof zoals deze! Hoe weet ik dit de buurvrouw heeft hem al 2 jaar! En aan de reactie te zien weer kort door de bocht! Mensen koop er niet ze reageren ook niet op e-mails! Duur betalen voor belachelijke kwaliteit! Tis en blijft eigen schuld volgens het bedrijf terwijl het toch echt een productiefout is! Ik heb geen verklaring hoezo de pluimen midden in de staart midden in het gordijn loslaten maar hun dus wel!

Svar från Webcompanies
Het vliegengordijn ziet er prima uit
Het vliegengordijn ziet er prima uit.
Het is voor de caravan, jammer dat je hem dan op moet hangen aan de ‘haakjes’. Dat gaan we dus niet doen, dat werkt niet in een caravan. Zelf gaatjes boren en vastzetten in de caravan muur dus. Jammer dat er ook geen bevestigingsmaterialen bijgeleverd zijn.
Gordijn is goed op maat te maken.
GEWOON GOED BESTELLING LEVERING.
GEWOON GOED BESTELLING LEVERING.
PRODUKT OOK GOED.
maatwerk (metalen) vliegengordijnen.
maatwerk (metalen) vliegengordijnen.
Dat is wat je besteld en voor ongeveer € 250,00 per deur ook verwacht. Maatwerk viel tegen; de ophangstrip is keurig op maat. De kettingen varieerden echter in lengte, soms te lang en soms te kort. Al met al zijn er voldoende schakels en is het eenvoudig op te lossen maar niet wat ik voor deze prijs verwacht.
Afwerking is eveneens matig.

Goed product
Goed product. Snelle levering. Gunstig geprijsd. Wij zijn tevreden
Tevreden met opmerking
Bij het ophangen is de zijkant losgekomen, waardoor ca de helft van de kralenkoorden losgekomen zijn en wirwar door elkaar op de grond lagen. Positief: het kon wel zelf hersteld worden.
Lengte komt te lang uit.
Bedankt voor je reactie! Top dat ze ingekort kunnen worden. Ik vreesde dat de kralen dan uit het koordje zouden schuiven. Maar dat is dus niet het geval? Dit kan tussen elk van de verschillende kraaltjes?

Svar från Webcompanies
De levertermijn werd niet gerspecteerd.
De levertermijn werd niet gerspecteerd.
Bij contact werd ik wel goed online geholpen.
De communicatie over de vertraging kon wel wat vlotter verlopen.
Qua kwaliteit van de geleverde producten ben ik heel tevreden.

Svar från Webcompanies
Product komt niet overeen met website
Afbeelding op website komt niet overeen met geleverde product. Klacht hierover werd niet serieus opgepakt.
Betreft vliegengordijn pvc zwaar met grote openingen tussen de stroken waar op het afgebeelde product deze netjes aaneengesloten zijn.

Svar från Webcompanies
Plakstrip van het klittenband lag al na…
Plakstrip van het klittenband lag al na 1 dag op de grond, had alles goed schoon en ontvet.Nu een niet bruikbaar vliegengordijn in de schuur, waardeloos.

Svar från Webcompanies
Ondanks ik het verkeerde bestel had.
Ondanks ik het verkeerde bestel had.
Was het makkelijker te maken dan ik dacht
Kwaliteit vlieggordijn houten kralen ondermaats
Kwaliteit houten kranen vlieggordijn slecht. Slaan vrij snel kapot tegen deurkozijn aan met windvlagen. Webshop wilde vlieggordijn niet terugnemen met argument dat hout een natuurproduct is en daar voorzichtig mee om moet worden gegaan.
Mooi houten kralengordijn met zacht hout, wat daarom niet geschikt is al vlieggordijn. Prijs-kwaliteit laat te wensen over.
Ik had wel een snelle reactie, dus daarom twee sterren.

Uitstekende kwaliteit
Levering was vlot. Wat onduidelijkheid over track & trace code. Mooi gordijn en goede zware kwaliteit. Makkelijk op te hangen: wij hebben dubbelzijdig tape gebruikt ipv de bijgeleverde schroefjes.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.