Een heel mooi vliegengordijn voor een redelijke prijs. Zware degelijke kwaliteit . Een stevige rail en eenvoudige te monteren. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een top product is, wij zijn 100% t... Se mer
Det här tycker kunderna
Wij gaan hier nooit meer iets kopen. Waardeloze kwaliteit, wij hadden binnen de 2 weken zichttermijn geen tijd gehad om op te hangen. Hadden we dat maar wel gedaan want de staarten waren én te kort én... Se mer
Företaget har svarat
Volgens afspraak bezorgd, goed ingepakt en redelijk makkelijk op te hangen. Alleen het op maat maken van de lamellen was wat moeilijker dan gedacht.
Kant en klaar Vliegengordijn gekocht. Produkt werd snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk aan te passen aan je eigen situatie.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Kontaktuppgifter
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Nederländerna
- vliegengordijnkopen.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel geleverd en goed gordijn
Snel geleverd en goed gordijn. Alleen had ik er graag een opbergtas bij gehad en niet alleen een doos
Correct
Correcte info
Correcte verzending
Correcte verpakking
Mooi produkt
Wat wil een mens nog meer?
Goedkope chinese rommel
Goedkope chinese rommel, geven niet thuis bij een klacht. Heb foto en filmpje verstuurd, geen reactie.
Erg slecht! Niets kopen daar.

Niet voor herhaling vatbaar
De prijs/kwaliteit verhouding van het vliegengordijn was naar onze mening niet in verhouding.
De retourvoorwaarden waren onduidelijk. Op mijn vraag hierover werd geen duidelijk antwoord gegeven. Uiteindelijk 14,95 Euro retourkosten betaald.
Bij online aankopen heb je 14 dagen bedenktijd, ook wel herroepingsrecht genoemd. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden je aankoop kunt retourneren en je geld terug kunt krijgen. Bij vliegengordijnkopen moet je een retour aanvragen.

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, mooi kralengordijn, supersnelle levering.
IK had een bestelling zware kwaliteit…
IK had een bestelling zware kwaliteit lintjes vliegengordijn en krijg de lichtere versie toegestuurd, namelijk aan de helft van de prijs, waar ik voor de zware kwaliteit hebt betaald...

Svar från Webcompanies
Snelle levering en is precies wat…
Snelle levering en gaas is precies wat ik er van verwacht. Lijkt ook echt warmte tegen te houden, wat erg fijn is tijdens deze warme dagen.
makkelijke montage snelle levering
makkelijke montage snelle levering, goede kwaliteit…top!
Vliegengordijn
Na 4 jaar geleden een prima vliegengordijn bij deze firma te hebben aangeschaft viel het laatst aangeschafte gordijn ons tegen. De levering was prima en netjes op tijd, maar het gordijn was korter dan het voorgaande 200 cm en de bevestiging is knullig, bij het vorige gordijn zat een rail met 2 haakjes. Nu moest je zelf een railroe bevestigen waar het gordijn tussen kan, dit is bij een kunststof kozijn niet aan te bevelen.

Svar från Webcompanies
Ging allemaal lekker vlot en voldoet…
Ging allemaal lekker vlot en voldoet aan de verwachting. Werkelijk nul vliegen meer gespot hier en DAT was de bedoeling. Mooie intense kleur ook. Ik ben er erg blij mee..
De magneetstrip is vrij zwak waardoor…
De magneetstrip is vrij zwak waardoor het niet altijd goed sluit.
Een verzwaring onderaan zou nuttig zijn zodat het beter door hangt.

Svar från Webcompanies
Heerlijk eindelijk eens een goede…
Heerlijk eindelijk eens een goede vliegengordijn
Magneet hor besteld
Magneet hor besteld, maar de magneet is zeer zwak, werkt totaal niet, na testen blijkt dat je iedere keer na passeren de hor met de hand terug dicht moet vouwen, bij het kleinste zuchtje wind, Terug sturen mag niet omdat ik het product getest heb. Waardeloos

Svar från Webcompanies
Het gordijn bestaat uit 6000 haakjes en…
Het gordijn bestaat uit 6000 haakjes en pijpjes in zakken geleverd, die je allemaal zelf in elkaar moet gaat zetten. Elk haakje kost je 5 seconden (omgerekend meer dan 8 uur werk om in elkaar te zetten.
Achterlijk!!

Prima gordijn
Prima gordijn, precies met de bestelde maatvoering.
Ik heb per ongeluk de zelfbouw variant besteld, dat was me niet helemaal duidelijk. Daardoor wat verrast bij levering.
Dus goed opletten bij bestellen welke variant je kiest!
We hebben een gordijn gekocht dat niet kapot te krijgen is
We hebben een gordijn gekocht dat eigenlijk als decoratie dient. Wij gebruiken dit gordijn al een jaar en houdt zich geweldig. De kleinkinderen hebben het gordijn al meermalen van de deur getrokken, maar het gordijn houdt zich kranig
Goed product en normale prijs
Goed product en normale prijs, ook snelle levering. dus wat wil je nog meer.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.