VIVI VEE Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele hippe mooie sieraden, en een top service reageren erg vriendelijk als je een probleem hebt, denken met je mee en lossen het voor je op. Super blij mee !!!!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De hoop oorbellen en de bedels zijn prachtig! Alleen passen niet alle bedels om de bolletjes van de oorbellen. De kwaliteit van de hoop oorbellen is minder goed dan verwacht. Makkelijk te verbuigen wa... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kwam via instagram op deze webshop. Goede communicatie en service. Super klantvriendelijk! Retourneren was geen probleem en makkelijk, vervolgens een artikel wat verkleurd was gelijk een nieuwe v... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

93 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het was voor mij niet duidelijk dat het…

Het was voor mij niet duidelijk dat het kettinkje geen sluiting had en dat deze er los bij gekocht moest worden.
Kwaliteit van sluiting niet goed ging snel kapot

27 juni 2025

Hey Hannie,

Goed dat je dit laat weten! Ik begrijp dat het niet duidelijk was dat de kettingen en de slotjes apart werden verkocht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Naar aanleiding van je review heb ik de producten aangepast, waardoor het nu duidelijk erbij staat dat de slotjes apart moeten worden verkocht, dus bedankt voor je feedback! Ik heb ook de extra verzendkosten die je hebt moeten betalen gecrediteerd voor je :)

Ik zal je ook een aparte mail sturen over het slotje wat kapot is gegaan, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing hiervoor :)

Ik wens je nog een fijne dag!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hey Anneke,

Goed dat je het aangeeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kettingen scherp zijn!

Ik kijk graag met je naar een goede oplossing hiervoor. Je ontvang hierover een aparte mail :)

Kapotte oorbellen

Mijn oorbellen kwamen kapot aan dus heb ik contact opgenomen met het bedrijf en heb een snelle reactie ontvangen met de mededeling dat ik een nieuwe paar zou ontvangen wat daadwerkelijk is gebeurd. Een hele fijne service.

3 juli 2025

Betrouwbaar

Goed contact toen één hanger niet op voorraad bleek te zijn. Vriendelijk mailcontact en alsnog de hanger nageleverd.

11 juni 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Producten zien er redelijk goed uit ik…

Producten zien er redelijk goed uit ik vind zelf de kwaliteit niet overhouden.

11 juni 2025

Hey Gerdy,

Bedankt voor je feedback! Neem gerust contact op als je niet tevreden bent over de kwaliteit van de items. Ik kijk graag met je naar een oplossing hiervoor :)

Top!

Blij met m'n mooie sieraden, zien er mooi uit, zoals op de foto's. Snelle verzending en heel netjes en mooi verpakt. Eentje om te onthouden!

27 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vier kettinkjes gekocht

Vier kettinkjes gekocht. Helaas alle vier al snel aan het verkleuren. Één keer, nooit meer!
Update: Ondertussen vele mails verder met ene Carolien en nog steeds geen geld terug! Ik zou mijn geld terug krijgen als ik mijn slechte review zou verwijderen!? Zo werkt dat uiteraard niet! Mensen let goed op voordat je hier iets besteld!! Het is goedkope rommel wat ze verkopen.

1 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Hey,

Goed dat je dit laat weten. Wat onwijs balen dat je kettingen zo snel al zijn verkleurd. Dat is inderdaad niet de bedoeling!

Bij VIVI VEE hechten zeer veel waarde aan de juiste kwaliteit, zodat je gegarandeerd lang van je sieraden kan genieten. Je krijgt daarom altijd bij elke aankoop 6 maanden garantie :)

Ik heb je dan een mail gestuurd zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing hiervoor :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.