LINAH Amsterdam Omdömen 196

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Wunderschöne Hals Kette, hochwertig verarbeitet und qualitativ.😍 Die Bestellung kann sehr schnell an aus der Niederlande nach Deutschland in 2 Tage 😍 Werde auf jeden Fall wieder bestellen�... Se mer

In de eerste instantie was mijn ketting vanwege de post beschadigd aangekomen. Ik heb contact gezocht via de mail en instagram, binnen paar minuten kreeg ik al een reactie. Vervolgens via de mail inst... Se mer

Ik had de ronde ayat al kursi ketting, had de verpakking anders verwacht, had dus de karton gekregen ipv zwarte. Vind het een zeer mooie eye catcher, gedetailleerd en mooi, maar ketting iets minder.... Se mer

1. Smyckesbutik

Maak kennis met de stijlvolle en unieke sieraden van LINAH Amsterdam. Sieraden met betekenis. Sieraden met Arabische kalligrafie die ware eyecatchers zijn, maar tegelijkertijd ook sieraden die laten zien dat je trots bent op je roots en beliefs. Sieraden die elke outfit compleet maken en een spirituele reminder zijn. Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel en zijn daarom waterbestendig en roestvrij.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Armbandje voor speciale gelegenheid

Heb een armbandje besteld en daags er na nog een extra harte met inscriptie! Binnen een week binnen MET het extra hartje! Kreeg deze zomaar extra erbij, wat een goede service! Ziet er super mooi uit, zo blij mee! Ik zou zeggen, ga zo door ❤️

28 mars 2026

Slechte kwaliteit van armbanden

Ik heb 2dec 2025, 2 armbanden besteld met naam. Ik vond ze prachtig en mijn vriendin ook. Helaas is mijn armband al heel snel kapot gegaan, ik heb ze gemaild en ik heb gekozen voor een ander armband die wat steviger is zodat het niet snel kapot zou gaan. Helaas is deze ook plotseling losgegaan vanuit de sluiting. De steentje is er afgegaan en het bleef iedere keer haken aan mijn kleding. Het jammere is dat ze mooi zijn maar kwaliteit is het echt niet waard.

1 februari 2026

Een prachtige armband

Een prachtige armband besteld met de namen van mijn kinderen.
Hele mooie kwaliteit, snel verzonden en prachtig gemaakt.
Ik ben er heel blij mee. Dankjewel

28 januari 2026

Wunderschöne Hals Kette

Wunderschöne Hals Kette, hochwertig verarbeitet und qualitativ.😍

Werde auf jeden Fall wieder bestellen😍

27 januari 2026