Lätt att lägga upp annonser. Smidigt att få fraktetikett och skicka iväg det man säljer och man behöver inte oroa sig för att inte få betalt. Också lätt att handla och de flesta säljare är bra och s... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Vinted är ett inkluderande community och en mångsidig marknadsplats som strävar efter att göra andra hand till ett förstahandsval. Miljontals medlemmar över hela Europa köper och säljer begagnade saker hos oss varje dag. Sälj avgiftsfritt och fynda unika kvalitetsartiklar - på Vinted hittar du allt från mode, elektronik och heminredning till husdjurstillbehör och mycket mer.
Litauen
- vinted.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Köpare som inte hämtar ut paket slipper åtgärder.
Man borde kunna spärra en "köpare". Jag hade en som inte orkade hämta ut sitt paket på en hel vecka. Jag däremot lämnade in paketet på försäljningsdagen och åkte sen från stan på långsemester. Plötsligt var paketet på väg hem till mig igen och jag hade ingen möjlighet att hämta ut det. Det "försvann" då ur rullorna hos fraktbolaget. Jag blev av med en Shirt Factory-skjorta och fick inga pengar. En som inte hämtar ut köpt paket borde få betala eller spärras. Eller åtminstone ska man kunna skriva det omdömet. Nu "hävdes" bara köpet. Inget att göra sa Vinted.. Annars funkar det jättebra, men oseriösa köpare måste ni kunna göra något åt.
Mina hemgjorda virkningar blev borttagna för ”kontroversiell försäljning”
Jättebra app för att köpa och sälja saker. Men jag hade lagt upp några hemgjorda virkningar och då tog de ner dem utan anledning. Så det drar ned betyget väldigt mycket. Mycket missnöjd med det.
Rekomenderar ej!
De tar inget ansvar när en vara inte levereras. Köpte en dyr vara som säger sig ha levererats men det har den ej och nu har de avslutat ärendet och tagit mina pengar. Min erfarenhet från andra företag är att de ersätter kunden när leverantören ej gör sitt jobb men det gör ej vinted.
Rekommenderar ej!
Jag har sålt massa saker under 24h men…
Jag har sålt massa saker under 24h men inte fått mitt "skicka snabbt-märke" i min profil
Super bra bara det att det kan vara…
Super bra bara det att det kan vara stressigt att få iväg det i tid när man har mycket skola osv annars toppen🙏🏼🙏🏼
grymt
grymt, de ser tills så att du it blir scammad och ifall skicket på det du köper inte är som förväntat kan du returnera och få dina pengar tillbaka
Det är enkelt och smidigt att sälja…
Det är enkelt och smidigt att sälja genom qr-koder. Man får sälja lite billigare men behåller lite mer än vad Sellpy gör. Allt går fort och smidigt och känns tryggt!!
Är nöjd med att sälja och köpa på vinted
Är nöjd med att sälja och köpa på vinted
Diktatoriskt system och obefintlig…
Diktatoriskt system och obefintlig kundtjänst
Jag är djupt besviken på hur Vinted hanterar sina användare. Det känns otroligt diktatoriskt hur de helt plötsligt kan låsa och blockera ett konto utan en ordentlig förklaring eller varning.
Det största problemet är att de är helt omöjliga att kontakta. Man fastnar i automatiska robotsvar och det finns ingen riktig människa att prata med för att lösa problemet eller få upprättelse. Det är oacceptabelt och frustrerande att ett så stort företag behandlar sina kunder som luft när problem väl uppstår. Riktigt dålig användarupplevelse.
Frakten måste förbättras på något sätt
Frakten måste förbättras på något sätt, man ska inte behöva byta kategori för att få frakten till att stämma.
För då kommer min sak inte i rätt kategori och bli svårare att sälja.
Enklelt
Enkelt sätt att sälja kläder på. Tillförlitlig och säkert
Vinted är grymt både för att sälja och…
Vinted är grymt både för att sälja och köpa. Smidigt och du som säljare behöver inte ligga ute med frakt. Enda synpunkten jag har är att jag saknar ett smidigare sätt att kommunicera med Vinted typ en kundtjänst eller chat. Önskar också att det vore tydligare i meddelande funktionen när man sålt nått tex ett ”grönt”
meddelande så man lätt hittar det när man står där o ska skicka paketet speciellt när man säljer mycket 😊
En plattform som stödjer försäljning av…
En plattform som stödjer försäljning av förfalskade samlarkort. Trots flera anmälningar läggs allt ned med slutsatsatsen: att det inte tydligt strider mot våra communityregler. Fritt fram alltså att lura folk på pengar sålänge vinted får en krona för affären. Synd bara att bedragare tjänar 1000 tals kronor varje månad på det.
Så himla smidigt och enkelt att använda…
Så himla smidigt och enkelt att använda Vinted! Både att sälja och att köpa!
Smidigt och lite jobb
Extremt dålig kundservice
Extremt dålig kundservice
Jag blev plötsligt utloggad från mitt Vinted-konto utan någon anledning och kan nu inte återställa det. Ingen återställningslänk skickas till min registrerade mejladress, trots att det är rätt mejl och jag har aktiva annonser på kontot.
Jag har försökt få hjälp från kundtjänsten, men det har gått en hel vecka utan något svar. Helt oacceptabelt när man inte ens kommer åt sitt eget konto eller sina annonser.
Riktigt dåligt och otroligt frustrerande. Väldigt besviken på Vinted och deras kundservice.
Helt värdelöst system
Helt värdelöst system, själva köpandet är jättebra men som säljare är det omöjligt att använda vinted regelbundet utan dagliga problem. Först blev jag permanent avstängd utan varningar för "Kommersiell försäljning" medans alla varor jag sålde var varor ifrån hemmet. Efter att jag fått bannen hävd så har det nu stått på min senaste annons "kontrollera proccesen" i TVÅ DAGAR och jag har betalat för en boost i 3 dagar, där är 2 dagar av poteniellt sälj helt borta för att deras system är så fruktanvärt dåligt. SNÄLLA GÖR DET BÄTTRE FÖR SÄLJARNA på plattformen utan dom hade vinted inte gått runt så snälla gör något,
Enkelt att sälja och köpa via Vinted.
Enkelt att sälja och köpa via Vinted.
Det blir dock många meddelanden som trillar in, det skulle bli bättre överblick om samtliga meddelanden rörande en vara hamnar som i en och samma tråd.