Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet og rådført mig med Line flere gange, og Line møder mig altid med en fantastisk sød og imødekommende service. Jeg har købt et par tasker, som har levet helt op til beskrivelserne af de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har handlet ved Line 4 gange og får altid god service og sparring. Hun har rigtig godt styr på sine ting og har en kæmpe faglighed og troværdighed. Kunne ikke finde på at handle Vintage tasker ved and... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god og venlig service, da jeg skulle hente min ordre lokalt. Hurtig svar på beskeder, da jeg skrev indtil afhentning . Fik endda en hurtig vurdering af en Chanel taske øjeblikkeligt, selvom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale af købe din taske hos Line! Hun er simpelthen så dygtig, til sit arbejde både i form af rådgivning, vejledning og farvning af tasker, og har solgt mig den smukkeste Chanel taske.... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vintageline er stedet!

Jeg har handlet flere gange hos Vintageline og har kun modtaget fantastisk service! De hjælper med alle spørgsmål og yder en fantastisk service hver gang. Det er ikke sidste gang at jeg har handlet hos Vintageline!💖💖

14 september 2023

Kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale VintageLine. Jeg var forbi fornyligt og fik sat en ny kæde på min Chanel taske og vi snakkede lidt om den slitage jeg havde på den. Det eneste der skulle til var lidt læderfedt, som jeg også købt med. Jeg skriver egentlig fordi jeg simpelthen har fået den BEDSTE betjening og vejledning EVER!

9 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opkøber Chanel i ufatteligt ringe…

Opkøber Chanel i ufatteligt ringe stand, omfarver dem (selvom dette er i strid med Chanels anbefalinger) og sælger dem til uhørt overpris. Hold jer væk.

Tilføjelse:
Hvordan skal jeg kunne give dig et ordrenummer, når jeg blot har været i din fysiske butik, sonderet dine varer og derefter har forladt butikken, da jeg netop kunne mærke, at der var tale om sminkede og meget slidte tasker?

16 juli 2022

Hej.
Tak, for din feedback – det er vigtigt for os, at vi høre fra alle kunder.
Da vi desværre ikke har hørt fra dig, eller ved om du har handlet hos os, må du gerne kontakte os så står vi klar til at hjælpe.

Rigtig god dag.

Dejlig service!

Har købt min drømmetaske langt om længe og er meget glad for oplevelsen. Der er hurtig og god service, som altid er venlig og betænksom overfor kunderne. Altid dejligt at følge med i de mange smukke produkter som VintageLine fører - det bliver ikke sidste gang at jeg køber her :D Tak for en god oplevelse!

29 april 2023

HELT FANTASTISK!!!

HELT FANTASTISK!!!

De største roser for en helt fantastisk service, hurtig svar, så proffesionel, holder hvad hun lover i hendes fremvisning af tasker og ord

Er ejer af så smuk en Chanel vintage taske fra hende❤️ og følger hende fast ‘næsten’ hverdag for her kan man virkelig snakke om en person der stråler over glæde og stolthed af det hun laver -og arbejder med🫶🏼

Tak for dig Line💗

15 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt den smukkeste Chanel bum bag i perfekt stand! Vintageline har løbende et stort og varieret udvalg af Chaneltasker til fornuftige priser. Det bedste sted at finde tasken, du drømmer om.

3 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstrem useriøs måde at drive en…

Ekstrem useriøs måde at drive en forretning på. Man får ingen svar tilbage når man skriver. Havde hun tegnet med man gider købe dyre Chanel tasker af hende med så uprofessionel opførsel. Nej tak. Finder dem et sted hvor man bliver service er i top. Især når manbkøner så dyre tasker.

19 februari 2023

Hej.
Tak, for din feedback – det er vigtigt for os, at vi høre fra alle kunder.

Rigtig god dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste butik at købe vintage taske fra! Sødeste mennesker i butikken. Tusind tak!

Jeg har været i butikken noget tid siden og købe den flotteste Chanel taske. Butikken er smuk! Medarbejderne er super søde, jeg har ofte skrevet en privat besked på Instagram til dem og de svarer super hurtigt hver eneste gang, uanset om jeg vælger at købe varen eller ej er de positive. De giver super service og skriver/taler så pænt til én. Jeg køber snart min næste taske hos dem! Jeg synes ikke man skal tænke for meget over sit køb hos dem. Fordi tro mig I vil ikke fortryde Jeres køb fra denne butik og de sødeste mennesker i butikken!

12 december 2022

Super service!

Jeg har købt min første Chanel taske hos Vintageline og har været super tilfreds med hele oplevelsen. Jeg følte mig meget tryg gennem handlen og ser allerede frem til mit næste køb. Så alt i alt - super service og søde piger. Altid hurtig til at svare på spørgsmål, uanset om det er for at købe eller blot for vedligholdelse af tidligere køb.
Jeg vil klart anbefale Vintageline hvis man drømmer om at investere i en lækker taske :-)

14 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste oplevelse med Line og hendes…

Bedste oplevelse med Line og hendes team, så professionelle og ordentlige! Købte en smuk vintage Chanel pung, som desværre gik i stykker i lynlåsen 1. gang jeg brugte den. De returnerede med det samme mine penge og jeg kommer 100% igen og køber igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlig, oprigtig og bare skøn!

Jeg har købt 2 Chanel tasker igennem Vintageline.
Den første (chanel camera taske fra 00’erne) har jeg været så glad for og brugt at den var blevet slidt på hjørnerne. Jeg henvendte mig igen hos Line for råd og vejledning. Kanterne blev fikset og en gammel Chanel taske har fået endnu et skud liv!
I anledning af min søsters fødselsdag tog min mor og jeg tilbage til butikken og Line spurgte om hvad vi havde i tankerne. Vi blev aldrig presset til at købe en specifik taske, Line og team forklarede om de gode aspekter ved de forskellige tasker og punge.
Jeg elsker den venlighed og service man får hos Vintageline, udvalget af tasker og punge er altid nyt og varierende!
Jeg glæder mig allerede til at skulle købe igen!

1 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så sød og tålmodig ejer!!!!

Line er simpelthen så sød at handle med! Hun giver en tid til at beslutte uden bare at gå videre til den næste køber - og det var jeg så glad for fordi nu har jeg så skøn en taske hos mig. Tak Line 😍

25 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel og god service, samt kompromisløs kvalitet til prisen.

Jeg har med tiden købt 4 tasker hos Vintageline og det er med sikkerhed ikke de sidste. Udover at jeg hver eneste gang oplever venlighed og flexibilitet, så er det svært at finde andre butikker/forhandlere som har det samme udvalg, samt den samme viden og erfaring med salg og restaurering af tasker. Jeg er meget tryg ved at handle hos Vintageline og kan på det varmeste anbefale dem, hvis du ligesom mig har en svaghed for flotte designertasker i god kvalitet, og til priser du kan betale. Ved ikke hvordan min garderobe skulle se ud, hvis det ikke var for Vintageline;). Tak for jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet et par gange hos…

Jeg har handlet et par gange hos VintageLine og altid fået en super betjening.
Har blandt andet købt to smukke Chanel tanker og fået en sød imødekommende og hjælpsom kundeservice af Line.
Alt var som det skulle være.
Mine bedste anbefalinger herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

VintageLine får min største anbefaling!

Jeg har igennem de seneste 3 år handlet hos VintageLine af flere omgange.

Line er altid sød, fleksibel og hjælpsom.
Selvom al kommunikation foregår via Instagram, så er Line altid hurtig til at svare og hvis man besøger butikken som i dag ligger på Østerbro, så bliver man mødt af det største smil og en dejlig blanding af hjælpsomhed og tålmodighed (hvis man som mig har svært ved at bestemme sig pga de mange flotte tasker) :-)
Jeg har selv købt 3 tasker hos VintageLine og både standen og kvaliteten er der ingen finger at sætte på. Jeg elsker dem alle 3!

VintageLine får uden tvivl 5 stjerner og dertil min varmeste og største anbefaling ♥️

23 november 2022

Helt fantastisk!!!

Helt fantastisk!!!! Jeg har været kunde hos Vintageline i flere år og har købt en del tasker af dem. Jeg kan virkelig varmt anbefale Vintageline, da de har de fedeste varer, løbende og super gode aktiviteter på Instagram for deres kunder, utrolig serviceminded, dygtige og professionelle og helt igennem super søde og imødekommende :-)

22 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Købte en Chanel Classic single flap bag, med lang levering, men pludselig uden ægthedskort…

Købte en Chanel Classic single flap bag hos VintageLine.
Kommunikationen gennem instagram gik hurtig da handlen blev etableret.
Da jeg havde overført og betalt for tasken, blev svar tiden tilbage til mig lang. Jeg måtte skrive flere gange for at høre hvornår tasken kunne/ville blive sendt.
Der skulle gå 12 dage fra jeg betalte for tasken til at jeg modtog den, trods flere henvendelser omkring levering.
Da jeg modtog tasken bemærkede jeg, at ægthedskortet som blev vist under fremvisning af tasken ikke var med. Jeg kontaktede derfor VintageLine som skulle bruge to dage på at lede efter det, men forgæves. Hun kunne ikke finde det, men i stedet tilbød hun selv at lave et certifikat, som ifølge hende vægtede lige så højt som ægthedskortet fra Chanel, da hun mente at ægthedskortet ingen betydning har.
Dette var jeg ikke enig i, og ville derfor gerne returnere tasken. Jeg skulle dog selv betale for retur porto, selvom det var VintageLine som havde mistet ægthedskortet og derfor var skyld i, at jeg ville returnere tasken.
Sidst men ikke mindst, så blev tasken sat til salg og solgt igen, inden jeg havde returnerede tasken og havde fået mine penge retur.
Så alt i alt, har jeg haft en dårlig oplevelse med VintageLine. Måske jeg har været uheldig, men jeg vil mene, jeg i så fald har været MEGET uheldig, pga. fejl og manglerne. For mig er det ikke service.

3 november 2022

Hej Nanne.
Tak, for din feedback. Vi tager det hele til os.
Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, og du har heldigvis henvendt dig til os, så vi kunne få en positiv korrespondance og hjælpe, da du ikke var tilfreds med produktet.

Vi arbejder hver dag på at skabe den bedste oplevelse og hjælpe med at I finder drømmetasken – det håber vi, at du gør.

God dag.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.