Jeg har handlet og rådført mig med Line flere gange, og Line møder mig altid med en fantastisk sød og imødekommende service. Jeg har købt et par tasker, som har levet helt op til beskrivelserne af de... Se mer
Det här tycker kunderna
Har handlet ved Line 4 gange og får altid god service og sparring. Hun har rigtig godt styr på sine ting og har en kæmpe faglighed og troværdighed. Kunne ikke finde på at handle Vintage tasker ved and... Se mer
Fantastisk god og venlig service, da jeg skulle hente min ordre lokalt. Hurtig svar på beskeder, da jeg skrev indtil afhentning . Fik endda en hurtig vurdering af en Chanel taske øjeblikkeligt, selvom... Se mer
Jeg kan kun anbefale af købe din taske hos Line! Hun er simpelthen så dygtig, til sit arbejde både i form af rådgivning, vejledning og farvning af tasker, og har solgt mig den smukkeste Chanel taske.... Se mer
Företagsinformation
- vintageline.dk
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Købte den smukkeste taske ved Line
Købte den smukkeste taske ved Line. Line var så sød at passe på tasken og opbevare den for mig, da jeg var ude at rejse, imens jeg købte den. I dag kom dagen endelig, hvor jeg skulle afhente tasken ved Line og blev mødt af et kæmpe smil, da jeg kom ind i butikken. Hun yder simpelthen den bedste og sødeste service - både over hendes Instagram og i butikken.
VintageLine er verdensklasse!
Line er suveræn og har fået skabt den fineste shop. Hun er så serviceminded, professionel og ved præcis hvad man har behov for - og lidt til. Line og VintageLine får mine bedste anbefalinger.
Wauw 🤩🤩🤩
Kære Line ♥️
Wauw 🤩🤩🤩 siger jeg bare. At komme hjem til weekend og næsten ferie til tasken jeg købte af dig i onsdags, som allerede var leveret 👌👌
Du har leveret en FANTASTISK service 🤗🤩😍 og ikke mindst den smukkeste vintage Chanel Classic taske 🤩🤩🤩🤩 hvor er den smuk og skøn 😍😍😍
Du får hermed de STØRSTE anbefalinger fra mig 😘😘😘
Ønsker dig og familien en fantastisk weekend og sommer 😍🤩😘😎
Jeg købte en Chanel taske tilbage i…
Jeg købte en Chanel taske tilbage i november 2023.
Det har en del slid og fejl men ellers fin. Jeg har ikke brugt den efter jeg har købt den og bruger den fortsat ikke. Jeg forsøger at sælge gennem den igennem en anden luksus second hand, men de vil ikke tage den ind, da de mener den ikke lever op til standard for Chanel og synes den ser farvet ud. De synes jeg har betalt alt for mange penge hos Vintageline ift stand. Øv.
Jeg skriver til Line for at høre om hun vil opkøbe den tilbage eller sælge den for mig. Hun læser mine beskeder men svarer ikke.. For mig virker oplevelsen pludselig meget utroværdigt, at Line har solgt en taske og hun havde en kort svar tid dengang og så ignorerer hun mig efter henvendelse nu. Jeg tænker, at hun muligvis ikke vil stå inde for tasken da hun ikke vil tage den ind og sælge den for mig (jeg har gjort opmærksom på jeg er opmærksom på provision)
Bare rigtig æv oplevelse

Svar från Vintageline
Jeg købte i dag endnu en taske fra Line…
Jeg købte i dag endnu en taske fra Line 🙏
Og det bliver ikke den sidste ..
Jeg har fået den bedste service ved køb af alle mine tasker derfra samt mine vintage smykker og kan varmt anbefale at handle der.
Line og hendes ansatte vil give dig den bedste service fordi lige de netop brænder for det med vintage tasker og det kan mærkes når man er der ,eller når man skriver med Line 🙏endnu engang tak for en smuk taske som gør mig glad 😉❤️
Fantastisk service og vejledning
Line og hendes fantastiske Crew gjorde min oplevelse at købe en vintagetaske for første gang til en helt speciel oplevelse. De er så søde, dygtige og yderst professionelle og får en til at føle sig så godt tilpas. De ved hvad de taler om og de guider dig til at købe det helt rigtige for dig.
Line svarer meget hurtigt på Instagram hvis der er spørgsmål og hendes visninger af tasker mv er helt igennem fantastiske.
Jeg kan varmt anbefale vintageline og det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Line.
Vintageline får mine bedste anbefalinger og jeg handler gerne der igen!!
Troværdig butik med det sødeste og dygtigste personale - Line (indehaveren) er en meget kompetent person og hun har en stor viden indenfor vintage tasker samt istandsættelse af disse. Hun er sød, venlig og yder den bedste service. Jeg anbefaler denne butik til dig hvis du går med “vintage taske købe tanker” - priserne er også yderst rimelige. Go for it :))
Venlig betjening og flotte ringe ❤️
Jeg fik en rigtig venlig betjening ❤️
Jeg har købt to flotte ringe som jeg er helt vildt med 🤩
Endnu engang tak for handlen, og det er ikke sidste gang, at jeg handler der ❤️
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse! Købt en chanelpung med læder kæde! Brugt, men i fin stand!
Hurtig svar og hurtig levering! :-).
Kan anbefale!
Tak for handlen. Er så tilfreds!! 😃
Jeg har i dag handlet og afhentet min fine Fendi taske, hos VintageLine. Tasken er så fin ud- og indvendig.
Jeg blev mødt af smil, venlighed og god service fra start til slut. Både over insta og i butikken. Det hele sad bare lige i skabet, helt ned til detaljen.
Det var min første handel, og det bliver helt sikkert ikke den sidste hos VintageLine 🌸
VINTAGELINE - SUPER SERVICE!!!!
Line (indehaver af vintageline) shiner bare så meget med alle de tasker hun får ind og ikke mindst med kæmpe inspiration viser dem frem for os andre på de “berømte BagDrops” der vises og lægges op hver Onsdag på Instagram i et slags først til mølle “kamp” om at slå til først for at få fat i en af de mange flotte og fine vintage-tasker🥰
Kan af personlig erfarring sige at Line og hendes kollegaer gør det så GODT❣️ Jeg havde selv forleden glæden af at modtage en super service i vintagelines forretning inde på Østerbro. Jeg havde købt et par tasker som jeg skulle hente og samtidig ha’ justeret til og fra i kæde længder. De var så søde og hjælpsomme, svarede på diverse spørgsmål, kom med gode råd og vejledning.
( jeg var i forretningen næsten 1,5time det kan åbenbart være svært at prøve tasker og bestemme sig for lægder osv😂😅 🥰🫣❤️).
Købte drømmetasken
Endelig kom min drømmetaske, til en super fin pris! Tasken er som vist på videoen, de få ting der er, blev fremhævet der. Super fin indpakning. Handler her gerne igen 😍
Har købt min første Chanel taske gennem…
Har købt min første Chanel taske gennem Vintageline. Varen lever 100% op til mine forventninger og passer med den beskrivelse der er givet i videoen på Instagram.
Jeg ville ikke tøve med at handle her igen.
Den bedste oplevelse altid hos Line
Den bedste oplevelse altid hos Line! Så grundig med beskrivelse af produktet der sælges og bedste service! Havde jeg kunne give Line 100 stjerner ville jeg ikke tøve! 🙌🏽
Købte en chanel taske af hende over…
Købte en chanel taske af hende over Instagram. Hun sagde den havde fine hjørne osv., men standen er en helt anden. Kan IKKE anbefale at købe over Instagram af hende.

Svar från Vintageline
5 stjerner herfra.
Modtog igår den smukkeste taske. Fin indpakning og virkelig skøn betjening, kan varmt anbefale at handle hos Line og pigerne. De altid klar på at svare på spørgsmål - her får man byens bedste kundeservice.
Alt i den fineste orden.
Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg købte en taske til min kone hos Line og var en rigtig god oplevelse. Hun var ekstrem hjælpsom og fik rådgivet mig godt i forhold til en mand ikke ved så meget om tasker. Men perfekt rådgivning og det var den helt rigtige taske jeg fik købt.😉 kæmpe ros.
Meget glad og tilfreds kunde🤗
Kæmpe ros til Line og Vintageline. Jeg har sjældent oplevet så venlige kundeservice, som jeg fik da jeg kom ind i butikken og købte min taske. Jeg er så glad og tilfreds for mit køb🤗
Jeg vil helt klart vende tilbage, når jeg skal købe min næste taske♥️♥️
Jeg kan varmt anbefale VintageLine 😍
Jeg kan varmt anbefale VintageLine😍
Jeg har købt min første Chanel taske hos Line, og var derinde og hente den i sidste uge. Jeg havde den bedste oplevelse, og jeg fik den bedste kundeservice og rådgivning derinde😍De var simpelhen så søde. De tog sig god tid til en, pakket min taske flot ind og sørget for jeg havde modtaget min kvittering, så der var styr på det hele. Kæmpe ros til dem❤️
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der!🙏🏼 Jeg har endelig fået min drømme taske😍😍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.