Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet og rådført mig med Line flere gange, og Line møder mig altid med en fantastisk sød og imødekommende service. Jeg har købt et par tasker, som har levet helt op til beskrivelserne af de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har handlet ved Line 4 gange og får altid god service og sparring. Hun har rigtig godt styr på sine ting og har en kæmpe faglighed og troværdighed. Kunne ikke finde på at handle Vintage tasker ved and... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk god og venlig service, da jeg skulle hente min ordre lokalt. Hurtig svar på beskeder, da jeg skrev indtil afhentning . Fik endda en hurtig vurdering af en Chanel taske øjeblikkeligt, selvom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale af købe din taske hos Line! Hun er simpelthen så dygtig, til sit arbejde både i form af rådgivning, vejledning og farvning af tasker, og har solgt mig den smukkeste Chanel taske.... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Køb af taske

Line er super hurtig til at besvare beskeder og vejlede på den bedste måde. Jeg er meget glad for mit køb og vil altid anbefale Line. Troværdigheden er i top ❤️

24 april 2025

Tryg handelsplatform

Line har været hurtig til at svare, ærlig omkring stand og enorm hjælpsom ved spørgsmål og løsninger. Jeg har både købt tasker af hende, som var fuldstændig som beskrevet og solgt tasker igennem hende, hvor hun har været super kompetent til den opgave, hvilket gav mig en stor tryghed. Jeg er tryg ved at handle med Line, hun er kompetent og ved meget om de forskellige mærker. VintageLine er en tryg handelsplatform og har mine varmeste anbefalinger.

20 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fortrydelsesret - har ikke hørt noget efter brug af denne og returnering af taske

Jeg har købt flere tasker hos VintageLine.
Senest har jeg købt en Gucci shopper den 2. marts 2025, hvor jeg har gjort brug af min fortrydelsesret inden den tidsfristen. Jeg skrev en mail den 6. marts 2025, men har intet hørt retur. Jeg har sendt tasken retur, og jeg har efterfølgende sendt en ny mail og to DM på Instagram og intet hørt. Det er ikke god service:-( Jeg venter stadig på at få mine penge retur.

6 mars 2025
Logotyp för Vintageline

Svar från Vintageline

Kære Charlotte.

Tusind tak for din feedback – og hvor er vi kede af at høre om din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give, og vi er oprigtigt kede af det rod, der opstod i forbindelse med din returnering. Desværre oplevede vi problemer med vores mailsystem i den periode, og din henvendelse er desværre ikke kommet korrekt frem til os. Vi modtog ingen oplysninger i vores system om din returnering, før du skrev til os via Instagram – og så handlede vi naturligvis med det samme og fik tilbagebetalingen gennemført.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at vente uden at høre noget, og vi tager din oplevelse meget seriøst. Vi arbejder allerede på at sikre, at dette ikke sker igen, og vi sætter stor pris på, at du gjorde os opmærksom på problemet.

Tak fordi du har handlet hos os flere gange – det betyder virkelig meget for os. Vi håber, at vi får lov at byde dig varmt velkommen igen en anden gang, og at vi kan give dig den gode service, vi altid stræber efter.

De bedste hilsner,
VintageLine

Jeg er SÅ glad for

Jeg er SÅ glad for, at jeg har fundet Line og hendes fine forretning. Humøret er højt, service i top👌🏼 og varerne er SMUKKE. 😍 jeg har købt de fineste halskæder, både til mig selv og til gaver. Var lidt i tvivl om kædelængder osv. men Line var super hjælpsom med billeder og forklaring. Top top top karakter herfra.❤️👌🏼

17 mars 2025

Fantastisk kundeservice 😍

Jeg giver Vintageline / Line 😍mine allerbedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super venlig og imødekommende service og søde beskeder. Line har mange gode oplysninger for at vejlede sine kunder, og jeg er max tryg ved at handle med hende.

12 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I had the most amazing experience with…

I had the most amazing experience with VintageLine! Not only did I find the most beautiful bag, but the customer service from Line was exceptional. She was helpful, knowledgeable, and made the whole process seamless. I highly recommend VintageLine to anyone looking for quality vintage pieces and outstanding service!

10 januari 2025

Chanel ❤️

Chanel ❤️ Altid flotte tasker, godt humør, professionel behandling, er en super tilfreds køber & sælger hos Line
Kan kun anbefales til dit taske køb
🤎❤️🖤💙🩶

5 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Line leverer den bedste og sødeste…

Line leverer den bedste og sødeste service, både for nye og gamle kunder; hun går altid lige et ekstra skridt og sørger for billeder, alternativer og beskrivelser så man rammer det helt rigtige. Meget detaljeorienteret.
Og så er hun vildt sjov i hendes optagelser på Instagram😂♥️🫶🏻 Tak Line🙏🏼 👜

10 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har kun de varmeste anbefalinger…

Jeg har købt af flere omgange gennem Vintageline. Line og hendes team er indbegrebet af fantastisk service og de sørger altid for, at man får en god oplevelse. Jeg er ved at købe min tredje Chanel taske gennem Line nu. Vintage markedet er ikke altid det nemmeste at navigere i, og Line er efterhånden den, jeg stoler mest på. Jeg kan kun på det varmeste anbefale hende!

6 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk og tryg oplevelse!

Min oplevelse hos VintageLine er, at de er super professionelle og servicemindede. Jeg købte en lidt ældre Chanel-taske og er så glad for den. Jeg oplevede nogle små problemer, men på Instagram fik jeg meget hurtigt svar tilbage om, at det let kunne fikses, og at jeg blot kunne komme ind i butikken igen.

Fantastisk og tryg oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem! <3

18 december 2024

Har købt den smukkeste LV

Har købt den smukkeste LV, den er alle pengene værd, så mega flot💫 rigtig god kommunikation, og fik svar på alle spørgsmål inden jeg købte, super god handel og lynhurtig levering😍 mine bedste anbefalinger til Vintageline

18 december 2024

Tålmodighed og super service

Tålmodighed og super service
Jeg har fået den bedste vejledning, hjælp og service hos Vintageline. Der blev svaret ærligt og tålmodigt på alle mine spørgsmål. Line er utrolig sød og yderst professionel. De varmeste anbefalinger til Vintageline herfra. Jeg kommer gerne igen.

15 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg knuselsker at handle mine lækre og…

Jeg knuselsker at handle mine lækre og smukke CHANEL tasker igennem vintageline. Jeg er aldrig bekymret når jeg handler derigennem, da det jo ikke bare er en taske til 500 kr.
Det er altid mega god kvalitet og en skøn betjening. Jeg vil til hver en tid anbefale Vintageline når man skal købe en lækker taske.

7 november 2024

Kvalitet og god service

Jeg købte en vintage Chaneltaske og er vildt glad for den. Den ser bedre ud i virkeligheden end beskrevet ved køb, og hun er ærlig omkring hvad der er lavet på tasken. Der er 100% gennemsigtighed og det giver mig tryghed som køber. Det er det vigtigste for mig.

Hun er fleksibel og let tilgængelig. Det hele foregik super nemt. Jeg kan ikke andet end at anbefale Vintageline!

28 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.