Vincents Husbil & Husvagn AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 73 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Människor uppskattar verkligen den mycket kunniga, engagerade och trevliga personalen som ger ett professionellt samt tryggt bemötande under hela affären. Konsumenter upplever ofta att hela köp- och säljprocessen är oerhört smidig, snabb och välorganiserad från den första kontakten till det slutliga avslutet. Vissa recensenter var inte nöjda med att det ibland kunde vara ganska svårt att nå säljarna samt att informationen under resans gång behövde bli betydligt bättre. Några kunder påpekade även att de upplevde vissa brister i fordonens skick eller att tillgängligheten hos handlarna på plats verkligen kunde förbättras vid besök.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder uttrycker stor uppskattning och delar med sig av mycket positiva upplevelser av personalen. Många... Se mer

Service

Människor rapporterar positiva upplevelser med service och ett trevligt bemötande. Reviewers uppskattar den... Se mer

Product

Kunder delar tvetydig åsikter om product. Vissa konsumenter uttrycker stor belåtenhet med utbudet, köp- och... Se mer

Customer communications

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av contact. Medan vissa kunder framhäver ett fantastiskt bemötande,... Se mer

User experience

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med processen och tycker att allt gick väldigt smidigt och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

+ Vincent skötte allt praktiskt bra, skönt att slippa kommunikationen med kunden. - Svårt att få information om vad som händer under resans gång, svårt att nå säljarna, behövs bättre information där.... Se mer

Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något. Städningen hade mer att önska. Fi... Se mer

Bra och trevligt bemötande av personalen, känns som ett tryggt företag. Kommunikationen under processen kunde varit bättre.

Andreas upplevdes trevlig och ärlig. Lätt och smidigt att göra affär. Hunden Dixa trivdes förträffligt hos er 😄.

1. Återförsäljare av husbilar
  2. Bilhandlare
  3. Återförsäljare av husvagnar
  4. Husbilsförvaring
  5. Husvagnshandlare

Informationen kommer från olika externa källor

Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

70 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nöjd kund!

Väldigt fint bemötande. Mycket smidigt alltihop. Jag kan bara varmt rekommendera Vincents.

23 juni 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack snälla för dina fina ord! 😊

Det gläder oss verkligen att du är nöjd och att allt kändes smidigt från start till mål. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att rekommendera oss.

Varmt välkommen tillbaka till Vincents! 🚐✨

God service hela vägen

Hjälpsam och kunnig personal
Stort utbud av fina husbilar
Rekommenderas varmt

12 juni 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, personalen och vårt utbud av husbilar. Stort tack igen för rekommendationen! 🚐✨/Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Berättar inte om kampanjer och…

Berättar inte om kampanjer och återkopplar ej då eller när jag påpekar det

5 juni 2026

Hej Alexander,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.
Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna få möjlighet att förstå vad som har hänt i just ditt ärende. Du är varmt välkommen att slå mig en signal så att vi kan prata igenom den uppkomna situationen och se hur vi kan hjälpa dig vidare.
Med vänliga hälsningar
Hannah Schaffler
0340-500226
Vice VD

Inte pålitlig

Inte pålitlig, var försiktig

30 maj 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Det är tråkigt att läsa att du känner så. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och professionell upplevelse, och därför tar vi all feedback på största allvar.

Hör gärna av dig till oss med mer information så att vi får möjlighet att förstå vad som hänt och försöka reda ut situationen.

Vänliga hälsningar
Team Vincents

Vincent husbilar alla dagar i veckan!

Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för!
Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljningen till VD:n — ger ett fantastiskt bemötande varje gång.

Man känner sig verkligen välkommen och omhändertagen 🥰
Vi kommer varmt att rekommendera dem till alla våra husbilskompisar.

Ska ni köpa eller sälja husbil — vänd er till Vincent, ni kommer inte att bli besvikna! 🚐✨

27 maj 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för era fantastiska ord! 🌟

Det betyder oerhört mycket för oss att höra att ni känner er så väl omhändertagna hos oss!❤️

Vi är väldigt glada över ert förtroende och extra stolta över att ni vill rekommendera oss vidare till era husbilsvänner 🚐✨ Tack igen! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Varmt välkomna tillbaka när som helst – vi önskar er många härliga mil och äventyr framöver!

/ Teamet på Vincents Husbilar

Tycker Andreas är väldigt trevlig o…

Tycker Andreas är väldigt trevlig o kunnig
Återkommer gärna

26 maj 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd och att Andreas gav ett trevligt och kunnigt bemötande. Vi ska självklart hälsa honom det!

Du är varmt välkommen tillbaka när som helst 🚐✨ /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Trevligt bemötande

27 mars 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi känns som ett tryggt företag 😊 Samtidigt uppskattar vi verkligen din feedback kring kommunikationen under processen. Det tar vi med oss för att bli ännu bättre framöver.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Ärlig och seriös förmedling av plåtis

Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var dåligt limmade vilket jag själv inte hade en aning om.
Skönt att veta att nästa person som tar över husbilen slipper problem.

12 maj 2026

Hej Eric! Stort tack för din fina recension! 🙏

Vad roligt att höra att du upplevde oss som ärliga och seriösa, och att försäljningen av er husbil kändes trygg genom hela processen. Extra kul att höra att vår genomgång av detaljer, som solpanelerna, uppskattades.

Tack för förtroendet och lycka till framåt! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Trevligt bemötande ,bra…

Trevligt bemötande ,bra service,husvagnen blev såld ganska fort via er förmedling

12 maj 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! 🙏

Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och bra service, och extra kul att husvagnen blev såld så snabbt via vår förmedling.

Tack för förtroendet och varmt lycka till framåt! 🚐✨/Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Sålde vår plåtis genom Vincents

Sålde vår plåtis genom Vincents.
Mycket nöjda med hela processen, från att vi lämnade den och bilen såldes.
Det hela gick på cirka en månad fram till vi hade pengarna på kontot!

4 maj 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket för er fina recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med hela processen och att försäljningen gick smidigt hela vägen. Vi uppskattar verkligen förtroendet och önskar er allt gott framöver 🚐 Mvh Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Jag har haft många husbilar och…

Jag har haft många husbilar och husvagnar träffat många i branschen men detta bemötandet var utöver det som jag har upplevt kunnighet både från säljare och noggranna tekniker jag sålde min husvagn men hade aldrig tvekat att köpa vagn proffsig genomgång av vagnarna man kände sig trygg detta företag kan jag verkligen rekommendera

28 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Wow, vilken fin recension! Stort tack! Vad roligt att höra att du upplevde både kunnighet och ett proffsigt bemötande från oss. Det betyder mycket att du kände dig trygg genom hela processen. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss så varmt 🚐✨ Mvh Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Proffs ut i fingerspetsarna

Proffs ut i fingerspetsarna.
Från första kontakt till avslutad affär så har jag fått bra information och återkoppling. Jag har känt en 100% förtroende till Vincents under hela processen.

29 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du känt dig trygg och haft förtroende för oss från start till mål, samt att kommunikationen fungerat bra under hela processen. Stort tack för att du valde oss 🚐🙏 Mvh Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Braa

Han var jätte trevlig

28 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevde ett trevligt bemötande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende 🚐✨ /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Proffsigt

Allt var bara bra! Fick svar på allt. Trevligt bemötande. Allt kändes superproffsigt! Tack till Hannah för hjälpen med att köpa och sälja. Tack till Love för överlämnandet och tack för en superbra genomgång av bilen innan vi åkte.

24 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt kändes bra och att du fick svar på dina frågor samt upplevde ett trevligt och proffsigt bemötande. Härligt att Hannah och Love kunde hjälpa dig genom hela processen och ge en bra upplevelse vid både köp, försäljning och överlämning. Tack för förtroendet och varmt lycka till framöver 🚐✨/Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Trevligt och fint bemötande av alla.

Trevligt och fint bemötande av alla.
Extra tack till Ola och Frida❤️

13 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet.

Vi ska självklart hälsa Ola och Frida lite extra – de kommer bli jätteglada för dina fina ord ❤️

Varmt välkommen tillbaka! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Snabb och enkel förmedling!

10 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din recension! Härligt att höra att du upplevde förmedlingen som smidig och enkel.

Varmt välkommen tillbaka! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Bra bemötande och bra i information

Bra bemötande och bra i information. Kunnig och jättetrevlig personal!

1 april 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och informationen.

Vad roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig och trevlig – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka! /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Alltid uppdaterad

Mycket bra på att informera om allt och att ni ringde och berättade då det blev en förändring. Jag hr INGET att klaga på. Kommer att rekommendera er.

25 mars 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår information och att vi kunde hålla dig uppdaterad när det blev förändringar. Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation och smidig hantering genom hela processen.

Tack också för din rekommendation. Varmt välkommen tillbaka framöver 🚐 /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Bra bemötande med proffsig uppföljning.

Bra bemötande med proffsig uppföljning.
Noggrann genomgång med reparations rekommendationer före försäljning.
Snabb försäljning och överföring av pengarna.
Mvh
Odd Moe

24 mars 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för din fina recension, Odd Moe!

Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bemötandet, den noggranna genomgången inför försäljningen och våra rekommendationer. Extra roligt att höra att försäljningen gick snabbt och smidigt hela vägen till utbetalning.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss framöver! 🚐 /Martina, Vincents Husbil & Husvagn

Nöjda kunder

Vi är väldigt nöjda, allt har gått snabbt och smidigt när vi både köpt och sålt husbil genom Vincents. Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera till andra.

23 mars 2026

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB

Stort tack för er fina recension! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både köp och försäljning av husbil hos oss, och att processen har upplevts som snabb och smidig.

Extra roligt att höra att ni uppskattar vårt bemötande. Det betyder mycket för oss. Tack också för er varma rekommendation!

Varmt välkomna tillbaka när det är dags igen 🚐 /Martina, Vincents Husbil & Husvagn