+ Vincent skötte allt praktiskt bra, skönt att slippa kommunikationen med kunden. - Svårt att få information om vad som händer under resans gång, svårt att nå säljarna, behövs bättre information där.... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Väldigt fint bemötande. Mycket smidigt alltihop. Jag kan bara varmt rekommendera Vincents.

Hjälpsam och kunnig personal
Stort utbud av fina husbilar
Rekommenderas varmt

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Berättar inte om kampanjer och återkopplar ej då eller när jag påpekar det

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Vincents Husbilar är nog det bästa vi har råkat ut för!
Det går knappt att beskriva med ord hur hjälpsamma och professionella de är. Alla man kommer i kontakt med — från verkstaden och försäljningen till VD:n — ger ett fantastiskt bemötande varje gång.
Man känner sig verkligen välkommen och omhändertagen 🥰
Vi kommer varmt att rekommendera dem till alla våra husbilskompisar.
Ska ni köpa eller sälja husbil — vänd er till Vincent, ni kommer inte att bli besvikna! 🚐✨

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Tycker Andreas är väldigt trevlig o kunnig
Återkommer gärna

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra och trevligt bemötande av personalen, känns som ett tryggt företag. Kommunikationen under processen kunde varit bättre.

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi lämnade vår husbil till försäljning och dom utförde uppdraget på ett bra sätt, dom gick igenom bilen ordentligt och hittade några saker att åtgärda innan leverans, exempelvis att solpanelerna var dåligt limmade vilket jag själv inte hade en aning om.
Skönt att veta att nästa person som tar över husbilen slipper problem.

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevligt bemötande ,bra service,husvagnen blev såld ganska fort via er förmedling

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Sålde vår plåtis genom Vincents.
Mycket nöjda med hela processen, från att vi lämnade den och bilen såldes.
Det hela gick på cirka en månad fram till vi hade pengarna på kontot!

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Jag har haft många husbilar och husvagnar träffat många i branschen men detta bemötandet var utöver det som jag har upplevt kunnighet både från säljare och noggranna tekniker jag sålde min husvagn men hade aldrig tvekat att köpa vagn proffsig genomgång av vagnarna man kände sig trygg detta företag kan jag verkligen rekommendera

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Proffs ut i fingerspetsarna.
Från första kontakt till avslutad affär så har jag fått bra information och återkoppling. Jag har känt en 100% förtroende till Vincents under hela processen.

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Allt var bara bra! Fick svar på allt. Trevligt bemötande. Allt kändes superproffsigt! Tack till Hannah för hjälpen med att köpa och sälja. Tack till Love för överlämnandet och tack för en superbra genomgång av bilen innan vi åkte.

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevligt och fint bemötande av alla.
Extra tack till Ola och Frida❤️

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra bemötande och bra i information. Kunnig och jättetrevlig personal!

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket bra på att informera om allt och att ni ringde och berättade då det blev en förändring. Jag hr INGET att klaga på. Kommer att rekommendera er.

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra bemötande med proffsig uppföljning.
Noggrann genomgång med reparations rekommendationer före försäljning.
Snabb försäljning och överföring av pengarna.
Mvh
Odd Moe

Svar från Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi är väldigt nöjda, allt har gått snabbt och smidigt när vi både köpt och sålt husbil genom Vincents. Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera till andra.