Altijd super vriendelijk en bereid om te helpen! Gaat altijd 100% voor eender wie en het is fantastisch dat ik na mijn werk door kan komen om de pakketten te verzenden.
Företaget har svarat
Zowel mevrouw als meneer heel vriendelijke mensen. Elke dag open (behalve op feestdagen en in het weekend uiteraard).
Företaget har svarat
Wat is het elke keer een feestje om bij deze vrolijke dame mijn Pakketjes op te halen. Of te kunnen versturen. Nog nergens zo'n goede, behulpzame en vriendelijke service gehad als hier. Weer... Se mer
Företaget har svarat
Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag... Se mer
Företaget har svarat
Ontvang en verstuur jouw pakketje wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel via jouw ViaTim Punt!
Nederländerna
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altijd vriendelijk en snel en pakketjes netjes geordend.

Svar från ViaTim
Bezorgpunt in westervoort bij Willemien is zeer prettig. Ze is altijs bereid om mee te denken en Is flexibel. Al met al een top adres om je pakketke naar toe te sturen

Svar från ViaTim
Super afhaalpunt in Valkenburg. Goede en snelle service bij zowel verzenden als afhalen.

Svar från ViaTim
Dame wist al na 3 keer mijn naam en de naam van mijn vrouw. Fantastisch!!
Op en top (klanten)service.
Zou zouden meer zaken moeten zijn.

Svar från ViaTim
Met Buurtpunt Bookie heb ik fijne ervaringen. De openingstijden zijn prettig en om de pakketjes op te halen is het Buurtpunt toegankelijk. Wanneer het buurtpunt gesloten is ivm vakanties wordt ook tijdig gecommuniceerd wat fijn is als klant.

Svar från ViaTim
Vriendelijke dame, goeie service .
Ik ga altijd naar haar toe als het enigszins kan.

Svar från ViaTim
Ze heeft ruime openingstijden, ze is altijd vriendelijk. Kortom een prettig pakket punt. Toppertje!!!

Svar från ViaTim
Ik werk zelf voor viatim
Vind de communicatie erg Onprettig in de chat(werkt half)
(Telefonischniet niet berijkbaar)
Alles duurt erg lang en hebben niet veel op orden . Zelfde voor dpd. Dpd aan genomen maar wij als thuis punt kunnen geen QR scannen en dit word nergens weer gegeven. Al komt er maar een pop up dat als iemand kiest voor een viatimpunt dat er om hoog komt let op geen QR label kiezen maar print label . Ik zelf als pakket punt ervaar dit als zeer Onprettig want je jaagt wel je klanten weg hier door . Zeker in ons kleine dorp . En zegen in juni komen de scanners maar als nog is er niks geregeld met de QR codes werk sinds 1-03-2025 voor viatim ( viatim en Tijssen Bleskensgraaf)

Svar från ViaTim
Supper fijne mensen. Pakketjes worden altijd nettjes opgevangen en/of afgeleverd.

Svar från ViaTim
Altijd zo vriendelijk geholpen...daar wordt je blij van :)

Svar från ViaTim
Aardige man die altijd een goed humeur heeft en met je mee denkt!

Svar från ViaTim
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.