Ventilatie Reiniging Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De onderhoudsmonteur stelde zich netjes voor (Pieter), was vriendelijk en gaf goed uitleg wat hij ging doen. Het onderhoud werd professioneel gedaan en Pieter gaf daarbij ook tips wat je eventueel ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een paar maanden geleden de afspraak via de site ingepland. Werkt super makkelijk. Gisteren heeft Pieter onze airco schoongemaakt. Hele aardige man die heel secuur en netjes werkt. Aanbeveling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kwam op tijd, reinigingsmonteur Jeffrey heel vriendelijk, betrouwbaar en werkt heel transparant. Binnen een uur waren alle kanalen weer mooi gereinigd. Enige verbetertip zou kunnen zijn dat eerste... Se mer

Företaget har svarat

4. Sotare
  5. Städtjänst
  6. Städtjänster

Skrivet av företaget

Ventilatie Reiniging Nederland is dé specialist in het professioneel reinigen, onderhouden en inspecteren van ventilatiesystemen voor woningen, appartementen, VvE’s en bedrijven. Wij zorgen dagelijks voor een gezondere binnenlucht door het grondig reinigen van mechanische ventilatie, WTW-installaties, ventilatiekanalen, ventilatieroosters en luchtbehandelingssystemen. Een goed werkend ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond binnenklimaat. In de praktijk zien wij dat ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild raken door stof, vet, pollen, schimmels en andere verontreinigingen. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, muffe geuren, een hoger energieverbruik en slechtere prestaties van het ventilatiesysteem. Met een professionele ventilatiereiniging voorkomt u deze problemen en verlengt u de levensduur van uw installatie. Ventilatie Reiniging Nederland werkt uitsluitend met gecertificeerde en ervaren monteurs, professionele borstelsystemen, krachtige stofafzuiging en meetapparatuur zoals debiet- en flowmeters. Tijdens de werkzaamheden laten onze monteurs duidelijk voor- en na-beelden zien, zodat u exact ziet wat er is gereinigd en wat het resultaat is. Transparantie en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij zijn onderdeel van Clean Up Facilities, een gevestigde naam binnen de professionele schoonmaakbranche. Dankzij deze achtergrond combineren wij technische kennis van ventilatie met jarenlange ervaring in specialistische reiniging. Dit ziet u terug in onze werkwijze, service en afwerking. Hoewel wij zijn gevestigd in Deventer, zijn wij landelijk actief en rijden onze monteurs dagelijks door heel Nederland. Particulieren, bedrijven en VvE’s kiezen voor ons vanwege: vaste en duidelijke prijzen eenvoudige online afspraakplanning snelle bevestiging en herinneringen nette, vriendelijke monteurs aantoonbare resultaten uitstekende klantbeoordelingen Ventilatie Reiniging Nederland staat bekend als één van de best beoordeelde ventilatiereinigingsbedrijven van Nederland, met honderden positieve reviews en een hoge klanttevredenheid. Of het nu gaat om achterstallig onderhoud, periodieke reiniging of een inspectie bij klachten: wij denken mee en leveren vakwerk. Wilt u weer frisse, schone lucht in huis of op kantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of plan eenvoudig online een afspraak in. Wij zorgen dat uw ventilatiesysteem weer optimaal functioneert.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Met grote stappen snel thuis

De communicatie tussen kantoor en de uitvoerende medewerker is er kennelijk niet. Planning is tot op de minuut maar is in de praktijk niet veel waard. Ondanks verzoek om de kanalen te ontdoen van het vele bouwstof was de benodigde apparatuur niet aanwezig. Zelfs een eenvoudig schroefbitje om een deksel te verwijderen was er niet. Het schoonmaken bestond bij mij uit een kort bezoek waarbij een versleten borstel wat werd rondgedraaid in de kanalen waarbij het stof uiteraard wat ronddwarrelde. Meer niet.

27 augusti 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat uw bezoek niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten.

Wat u beschrijft sluit niet aan bij de werkwijze en kwaliteit waar wij normaal gesproken voor staan. Goede voorbereiding, juiste apparatuur en duidelijke afstemming tussen planning en monteur zijn voor ons essentieel, zeker bij vervuiling zoals bouwstof. Dat dit bij u niet goed is gegaan, nemen wij zeer serieus.

Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Uw feedback helpt ons om onze processen verder te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Wij nemen intern contact op om dit te evalueren en komen graag met u in contact om te kijken hoe wij dit alsnog netjes kunnen oplossen.

Nogmaals dank voor uw eerlijkheid.

Goede service!

Mooi op tijd, goede en duidelijke uitleg van Jeffrey, laat voor en na filmpjes zien van het resultaat en beleefd/enthousiast!

15 augusti 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel voor deze mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles mooi op tijd is verlopen en dat Jeffrey duidelijke uitleg heeft gegeven. Het laten zien van voor en na filmpjes vinden wij belangrijk, zo ziet u precies het resultaat van de reiniging. Mooi dat zijn beleefde en enthousiaste manier zo wordt gewaardeerd.

Schone ventilatie zorgt voor frisse lucht en een gezonde leefomgeving. Daar zetten wij ons elke dag voor in bij Ventilatie Reiniging Nederland.

Service zoals het hoort.

Afspraak eenvoudig gemaakt.
Duidelijke ,lage prijzen. Monteur Roy was vriendelijk en vakbekwaam. Kwam op de afgesproken tijd. Alles keurig schoongemaakt en de oude ventilator nieuw leven ingeblazen. Ik zal zeker nog gebruik gaan maken van de overige diensten die ze aanbieden zoals schoorsteen vegen en airco onderhoud.
Service zoals het hoort.

30 juni 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een geweldige review, dank u wel! 😄
Mooi om te horen dat alles is verlopen zoals het hoort. Van het eenvoudig maken van de afspraak en de duidelijke lage prijzen tot de uitvoering door VRN. Fijn dat hij als vriendelijk en vakbekwaam is ervaren en dat hij de oude ventilator weer nieuw leven heeft ingeblazen.

Een goed gereinigd ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht in huis en draagt direct bij aan een gezonde leefomgeving. Precies daarom combineren wij vakmanschap met eerlijk advies. Ook mooi dat u ons weet te vinden voor andere diensten zoals schoorsteenvegen en airco onderhoud bij Ventilatie Reiniging Nederland.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeffry, keurige en kundige medewerker die goed werk levert.

Keurige medewerker die na uurtje al weer klaar was. Alles is weer prima schoon

26 juni 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel voor deze fijne review! 😊
Mooi om te horen dat Jeffry als keurig en kundig is ervaren en dat alles binnen korte tijd weer helemaal schoon was. Efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit, dat is precies waar wij voor staan.

Een schoon ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht en een gezondere leefomgeving in huis. Fijn dat Ventilatie Reiniging Nederland daaraan heeft mogen bijdragen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.