Ventilatie Reiniging Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De onderhoudsmonteur stelde zich netjes voor (Pieter), was vriendelijk en gaf goed uitleg wat hij ging doen. Het onderhoud werd professioneel gedaan en Pieter gaf daarbij ook tips wat je eventueel ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een paar maanden geleden de afspraak via de site ingepland. Werkt super makkelijk. Gisteren heeft Pieter onze airco schoongemaakt. Hele aardige man die heel secuur en netjes werkt. Aanbeveling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kwam op tijd, reinigingsmonteur Jeffrey heel vriendelijk, betrouwbaar en werkt heel transparant. Binnen een uur waren alle kanalen weer mooi gereinigd. Enige verbetertip zou kunnen zijn dat eerste... Se mer

Företaget har svarat

4. Sotare
  5. Städtjänst
  6. Städtjänster

Skrivet av företaget

Ventilatie Reiniging Nederland is dé specialist in het professioneel reinigen, onderhouden en inspecteren van ventilatiesystemen voor woningen, appartementen, VvE’s en bedrijven. Wij zorgen dagelijks voor een gezondere binnenlucht door het grondig reinigen van mechanische ventilatie, WTW-installaties, ventilatiekanalen, ventilatieroosters en luchtbehandelingssystemen. Een goed werkend ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond binnenklimaat. In de praktijk zien wij dat ventilatiekanalen na verloop van tijd vervuild raken door stof, vet, pollen, schimmels en andere verontreinigingen. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, muffe geuren, een hoger energieverbruik en slechtere prestaties van het ventilatiesysteem. Met een professionele ventilatiereiniging voorkomt u deze problemen en verlengt u de levensduur van uw installatie. Ventilatie Reiniging Nederland werkt uitsluitend met gecertificeerde en ervaren monteurs, professionele borstelsystemen, krachtige stofafzuiging en meetapparatuur zoals debiet- en flowmeters. Tijdens de werkzaamheden laten onze monteurs duidelijk voor- en na-beelden zien, zodat u exact ziet wat er is gereinigd en wat het resultaat is. Transparantie en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij zijn onderdeel van Clean Up Facilities, een gevestigde naam binnen de professionele schoonmaakbranche. Dankzij deze achtergrond combineren wij technische kennis van ventilatie met jarenlange ervaring in specialistische reiniging. Dit ziet u terug in onze werkwijze, service en afwerking. Hoewel wij zijn gevestigd in Deventer, zijn wij landelijk actief en rijden onze monteurs dagelijks door heel Nederland. Particulieren, bedrijven en VvE’s kiezen voor ons vanwege: vaste en duidelijke prijzen eenvoudige online afspraakplanning snelle bevestiging en herinneringen nette, vriendelijke monteurs aantoonbare resultaten uitstekende klantbeoordelingen Ventilatie Reiniging Nederland staat bekend als één van de best beoordeelde ventilatiereinigingsbedrijven van Nederland, met honderden positieve reviews en een hoge klanttevredenheid. Of het nu gaat om achterstallig onderhoud, periodieke reiniging of een inspectie bij klachten: wij denken mee en leveren vakwerk. Wilt u weer frisse, schone lucht in huis of op kantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of plan eenvoudig online een afspraak in. Wij zorgen dat uw ventilatiesysteem weer optimaal functioneert.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goed

Hele vriendelijke man (Jeffrey) en goede service en advies.

5 december 2025

Dank u wel voor deze fijne review! 😊
Mooi om te horen dat Jeffrey als vriendelijk is ervaren en dat zijn service en advies goed hebben geholpen. Persoonlijk contact en eerlijk advies vinden wij minstens zo belangrijk als het reinigen zelf.

Goede ventilatie en schone lucht dragen dagelijks bij aan een gezonde leefomgeving in huis. Fijn dat wij daaraan hebben mogen bijdragen.

Schoorsteen weer schoon! Aanrader

Ik dankjullie voor het vrij maken van onze schoorsteen! Jeffrey heeft zijn werk bij ons goed uitgevoerd. Er kwam nogal wat troep uit maar hij heeft ervoor gezorgd dat de doorgang weer vrij en schoon is!

20 november 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een fijne review, dank jullie wel! 😄
Mooi om te horen dat de schoorsteen weer helemaal schoon en vrij is. Jeffrey heeft bij jullie zorgvuldig gewerkt en alles netjes achtergelaten, ook als er flink wat vervuiling uitkomt. Dat is precies waar vakmanschap het verschil maakt.

Een schone schoorsteen zorgt niet alleen voor een betere trek, maar ook voor meer veiligheid en een gezondere leefomgeving in huis. Fijn dat wij hieraan hebben mogen bijdragen en bedankt voor de aanbeveling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Matthew heeft de schoorsteen…

Matthew heeft de schoorsteen supernetjes geveegd. Werkt zo schoon mogelijk en in overleg. Fijne ervaring!

17 november 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel voor deze mooie reactie! 😊
Wat fijn om te horen dat Matthew de schoorsteen supernetjes heeft geveegd en alles in goed overleg heeft uitgevoerd. Netjes werken en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk, zeker bij werkzaamheden in huis.

Een schone schoorsteen draagt bij aan veiligheid en een gezonde leefomgeving. Mooi dat u dit als een fijne ervaring heeft ervaren.

Topper Jeffrey!

Jeffrey kwam vandaag bij ons het ventilatie systeem reinigen.
Hij wist ons als klant vooraf goed mee te nemen in wat hij ging doen en gaf nadat hij klaar was nog een paar goede tips over hoe efficiënt met het systeem om te gaan.

Werkte verder lean en clean!

14 november 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een geweldige review, dank u wel! 😄
Mooi om te lezen dat Jeffrey u vooraf duidelijk heeft meegenomen in de werkzaamheden en na afloop praktische tips heeft gegeven om het ventilatiesysteem zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dat stukje uitleg en advies vinden wij minstens zo belangrijk als het reinigen zelf.

Daarnaast fijn om te horen dat hij lean en clean heeft gewerkt. Zo hoort het ook: grondig, netjes en met respect voor uw woning. Een schoon ventilatiesysteem betekent weer frisse lucht en een gezondere leefomgeving.

Afspraak eenvoudig gemaakt

Afspraak eenvoudig gemaakt, deskundig en grondig reiniging uitgevoerd. Top werk van Yunus!

14 november 2025

Dank u wel voor deze mooie review! 😊
Fijn om te horen dat het maken van de afspraak eenvoudig was en dat de reiniging deskundig en grondig is uitgevoerd. Yunus heeft zijn werk met veel zorg gedaan, mooi dat dit zo is ervaren.

Een goed gereinigd ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht en een gezondere leefomgeving in huis. Bedankt voor het vertrouwen en deze positieve terugkoppeling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op tijd duidelijk en netjes gewerkt

13 november 2025

Dank u wel voor uw review! 😊
Fijn om te horen dat alles op tijd, duidelijk en netjes is uitgevoerd. Dat is precies waar wij bij Ventilatie Reiniging Nederland elke dag naar streven.

Goed onderhoud van het ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht en een gezonde leefomgeving in huis. Bedankt voor uw vertrouwen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Keurig werk, goede communicatie en advies

Jeffrey was mooi op tijd! Heeft keurig alle kanalen schoongemaakt en de ventilatiebox die op een ongelukkige plek zit. Gelukkig was dat geen probleem!! Liet keurig foto's van voor en na de reiniging zien! Duidelijke communicatie! Tot over een paar jaar voor een nieuwe reinigingsbeurt.

5 november 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een prachtige en uitgebreide review, dank u wel! 😄
Mooi om te lezen dat Jeffrey keurig op tijd was, alle kanalen grondig heeft schoongemaakt en ook de ventilatiebox op de lastige plek zonder problemen heeft gereinigd. Het laten zien van foto’s van voor en na vinden wij belangrijk, zo is het resultaat ook echt zichtbaar.

Duidelijke communicatie en goed advies horen daar vanzelfsprekend bij. Fijn dat u zo tevreden bent en graag tot over een paar jaar voor de volgende reinigingsbeurt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeffrey een oprechte en eerlijke meneer

Vandaag kwam Jeffrey bij mij langs en wat heeft hij keurig werk geleverd. Alle leidingen zijn schoongemaakt en hij heeft mij keurig advies gegeven. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

3 november 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een mooie review, dank u wel! 😊
Fijn om te lezen dat Jeffrey als oprecht en eerlijk is ervaren en dat hij keurig werk heeft geleverd. Het grondig reinigen van alle leidingen in combinatie met duidelijk en eerlijk advies is precies waar wij voor staan.

Een schoon ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht en een gezondere leefomgeving. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling, dat waarderen wij enorm.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk om een afspraak te maken

Makkelijk om een afspraak te maken, ruim op tijd aanwezig. Snel en grondig gewerkt en goed advies gekregen van Jeffrey.

28 oktober 2025

Dank u wel voor deze fijne review! 😊
Mooi om te horen dat het maken van de afspraak makkelijk was en dat Jeffrey ruim op tijd aanwezig was. Fijn ook dat u de werkzaamheden als snel en grondig heeft ervaren en dat het advies duidelijk en waardevol was.

Goede ventilatie en schone lucht dragen dagelijks bij aan een gezonde leefomgeving. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Erg tevreden

Het maken van een afspraak ging heel makkelijk en kon al snel.Jeffrey heeft geweldig werk geleverd en was heel erg aardig. Al met al een goede ervaring en ik kom zeker terug bij Ventilatie Reiniging Nederland.

27 oktober 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een mooie review, dank u wel! 😄
Fijn om te horen dat het maken van de afspraak zo makkelijk ging en dat alles snel geregeld kon worden. Jeffrey heeft met veel inzet en vriendelijkheid gewerkt, geweldig dat dit zo positief is ervaren.

Een schoon ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht in huis en draagt bij aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. Precies waar wij ons elke dag voor inzetten.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Ventilatie Reiniging Nederland.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tevreden over het resultaat en Jeffrey…

Tevreden over het resultaat en Jeffrey was heel vriendelijk…..

Dank u wel voor deze fijne review! 😊
Mooi om te horen dat u tevreden bent over het resultaat en dat Jeffrey als heel vriendelijk is ervaren. Dat persoonlijke contact vinden wij minstens zo belangrijk als het eindresultaat.

Een goed gereinigd ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht en een gezondere leefomgeving in huis. Fijn dat wij hieraan hebben mogen bijdragen.

Reiniging ventilatiesysteem

De afspraak was snel ingepland en Jeffrey was keurig op tijd. Aardige jongen en hij heeft ons goed geholpen en geadviseerd over het ventilatiesysteem. Volgende keer gaan we zeker weer naar dit bedrijf en naar Jeffrey om het systeem te laten reinigen

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel voor deze mooie en uitgebreide review! 😊
Wat fijn om te horen dat de afspraak snel was ingepland en dat Jeffrey keurig op tijd was. Mooi ook dat zijn vriendelijkheid en het duidelijke advies over het ventilatiesysteem zo gewaardeerd worden.

Een goed gereinigd ventilatiesysteem zorgt voor schone lucht in huis en draagt dagelijks bij aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. Precies daarom nemen wij graag de tijd om alles goed uit te leggen en mee te denken.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Tevreden

Snel en goed regelt door Jeffrey

Dank u wel voor uw review! 😊
Fijn om te horen dat alles snel en goed is geregeld door Jeffrey. Dat is precies waar wij voor staan: duidelijke afspraken en vakkundig werk.

Een schoon ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht en een gezonde leefomgeving. Bedankt voor het vertrouwen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het hele proces van het reinigen van…

Het hele proces van het reinigen van het ventilatiesysteem ging heel soepel. De afspraak was snel gepland en Jeffrey heeft heel netjes gewerkt. Prettige communicatie, vriendelijk en hij heeft naast het reinigen van de kanalen en de ventilatiebox ook goed advies gegeven over het ventileren. Zeer tevreden!

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een prachtige review, dank u wel! 😄
Fijn om te lezen dat het hele proces van begin tot eind soepel is verlopen. Van het snel inplannen van de afspraak tot het nette werk en de prettige communicatie: Jeffrey heeft dit met veel zorg uitgevoerd.

Naast het reinigen van de kanalen en de ventilatiebox is goed advies over het juiste ventileren minstens zo belangrijk. Dat zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar ook voor een gezonde en comfortabele leefomgeving in huis.

Dank voor het vertrouwen en deze mooie terugkoppeling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Schoorsteenvegen snel voor elkaar!

Op korte termijn beschikbaar in deze drukke periode en Jeffrey was heel vriendelijk + binnen een kwartier klaar met de veegwerkzaamheden, Top!

22 oktober 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank u wel voor deze leuke review! 😊
Mooi om te horen dat we in deze drukke periode snel konden schakelen en dat Jeffrey zo vriendelijk heeft geholpen. Fijn ook dat de veegwerkzaamheden vlot en netjes zijn uitgevoerd.

Een goed geveegde schoorsteen zorgt voor veiligheid, een goede trek en een prettige leefomgeving. Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie terugkoppeling.

Enorm tevreden!

Ventilatie reiniging heeft gisteren mijn schoorsteen schoongeveegd. Erg vriendelijk en heel secuur werkt er gewerkt. Alles werd super netjes schoongemaakt en achtergelaten. Een afspraak maken gaat super simpel online. En nadat hij klaar was met de schoorsteen kreeg ik meteen het veegbewijs! Ik ben enorm tevreden en heb hierbij ook meteen mijn afspraak voor volgend jaar al vast gezet!

21 oktober 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een fantastische review, dank u wel! 😄
Geweldig om te lezen dat u enorm tevreden bent. Ventilatie Reiniging Nederland heeft de schoorsteen secuur en zo schoon mogelijk geveegd en alles netjes achtergelaten. Fijn ook dat het online maken van de afspraak als eenvoudig is ervaren en dat het veegbewijs direct is ontvangen.

Een schone schoorsteen draagt bij aan veiligheid en een gezonde leefomgeving. Mooi dat u zelfs meteen de afspraak voor volgend jaar heeft vastgezet, dat vertrouwen waarderen wij enorm.

Very helpful service

Very helpful service, Jeffrei was really helful answering the questions and give recommendations. It was very easy and convenient

17 oktober 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Thank you very much for your kind review! 😊
Great to hear that you experienced the service as very helpful and convenient. Jeffry took the time to answer your questions and provide clear recommendations, which is something we find very important.

Good ventilation and clean air contribute to a healthier living environment, and we are happy we could help you with that.

Thank you for your trust.

Kind regards,

Top bedrij!

VRN laten komen voor ventilatie en rookkanaal reiniging. Beste meneer was vriendelijk en gaf wat extra advies.
Heel fijn dat ik nu 1 adres heb voor ventilatie, rookkanaal én airco.
Mijn afspraak voor volgensld jaar staat al gepland.

8 oktober 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Wat een supermooie review, dank u wel! 😄
Fijn om te horen dat VRN u heeft mogen helpen met zowel de ventilatie als het rookkanaal en dat Ventilatie Reiniging Nederland dit vriendelijk heeft uitgevoerd en extra advies heeft gegeven. Precies zo willen wij werken: duidelijk, persoonlijk en met aandacht voor kwaliteit.

Schone ventilatie, een schoon rookkanaal en goed onderhouden airco zorgen samen voor schone lucht en een gezonde leefomgeving in huis. Mooi dat u nu één vertrouwd adres heeft voor alles én dat de afspraak voor volgend jaar al gepland staat. Dat vertrouwen waarderen wij enorm.

Super schoonmaak van Jeffrey

Super schoonmaak van Jeffrey, de leidingen waren extreem vies en het is netjes schoongemaakt. Ook advies gekregen over het afstellen van de ventilatiebox.

12 september 2025

Svar från Ventilatie Reiniging Nederland

Dank je wel voor deze mooie review! 😄

Wat fijn om te lezen dat Jeffrey zo’n goede schoonmaak heeft uitgevoerd, zeker als de leidingen extreem vervuild waren. Mooi dat alles weer netjes schoon is én dat er direct duidelijk advies is gegeven over het afstellen van de ventilatiebox. Dat stukje uitleg vinden wij minstens zo belangrijk.

Een goed gereinigd en juist afgesteld ventilatiesysteem zorgt voor schonere lucht in huis, minder stof en een gezondere leefomgeving. Dat merk je niet alleen direct, maar ook op de lange termijn in comfort en welzijn.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Team VRN

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over resultaat en heel…

Zeer tevreden over resultaat en heel vriendelijk en leuk medewerker Jeffry

9 september 2025

Dank u wel voor deze mooie review! 😊
Geweldig om te horen dat u zeer tevreden bent over het resultaat en dat Jeffry als vriendelijk en prettig is ervaren. Dat persoonlijke contact, gecombineerd met een grondige reiniging, maakt echt het verschil.

Een schoon ventilatiesysteem zorgt voor frisse lucht en een gezonde leefomgeving. Fijn dat Ventilatie Reiniging Nederland daaraan heeft mogen bijdragen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.