Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Weet je nog hoe het voelde om als kind op je fiets te springen? Om alle tijd te hebben om de wereld te ontdekken? Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?
Kontaktuppgifter
Belgien
- info@veloci.be
- veloci.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service
money down the drain
they advertise being roomy in the toe box. in fact, I found them to put a lot of pressure on the tops of my toes. they advertise that they stand behind their shoes but they do not. they advertise good quality but they fell apart in less than 2 miles of walking casually on level ground. they advertise a flexible upper quarter but they're so rigid that they actually caused me foot pain while driving to my two mile walk.. I tried to return them for being defective and for the horrid fit. and veloci is not interested in standing behind their shoes.
Gerant in Aalst = topkerel
We kochten onze vierde en vijfde veloci fiets in de shop in Aalst.Sieben stond ons te woord en die man is goud waard en een levende reclame voor het merk. Niet de traditionele verkooppraatjes, maar degelijke uitleg en advies. Hij drong ons zeker niet het duurste model op maar adviseerde met duidelijke kennis van zaken. Wij kochten 2 Go fietsen en lieten ze in Aalst leveren. Hij stelde van beide fietsen de ondersteuning volgens onze verlangens aan. Nu moeten de fietsen nog getest worden natuurlijk. Het enige minpuntje dat we tijdens de testrit vast stelden was het zadel dat minder kwalitatief is dan de originele zadels van onze vorige veloci fietsen. Ik heb dan zelf de zadels verwisseld. We kijken uit naar ons eerste tripje!….

Svar från Veloci
Ik heb al 2 electrisse fietsen gehad en…
Ik heb al 2 electrisse fietsen gehad en nu de Veloci is veruit de beste fiets en ook de veiligste en vlugste , het is een plezier om ermee te fietsen en een super goede uitleg bij de levering , ik ben tevreden

Svar från Veloci
Betaalbare kwaliteit, prima fiets , moderne onderdelen , het kan bij Veloci en desnoods weten de techniekers je snel te vinden..
2 x Veloci fiets en nu +16000 km in de wielen. Model Diamond 1500 eur/stuk en afgeleverd op 9/2022. Sindsdien niks te klagen, wel genieten en zowaar een besmettelijk merk. Vrienden verkochten hun recent ''nl merk" en stapten in bij Veloci gevolgd door anderen en met zijn allen tevreden. Vooral de "loop" van de fiets was veruit de reden van het verkassen naar Veloci.

Correcte en vriendelijke aanpak
Ik moest niet al te lang wachten voor een afspraak. Er werd rekening gehouden met mijn vraag op welk moment van de dag de fietsenhersteller zou langskomen. De technieker was zeer vriendelijk, correct en beantwoordde mijn vragen. Kortom: een zeer goede ervaring!

Boven verwachting!
Bij de aankoop was de prijs voor mij doorslaggevend. Maar de fiets is nu een jaar oud en bevalt uitstekend. Ik had speciale wensen wat betreft de ondersteuning en de fiets werd daar prima op afgesteld. Het is een lichte fiets, die ook zonder ondersteuning niet zwaar trapt.

Svar från Veloci
Zeer trage en onbetrouwbare levering
Ik kocht een fiets met de duidelijke eis dat ze geleverd moest worden voor een bepaalde datum. De aanschaf was ruim op tijd, maar de levering werd steeds uitgesteld. Geen klantvriendelijkheid, het leek alsof ze geen fietsen wilden verkopen.

Svar från Veloci
Prijs/kwaliteit van de fietsen is naar…
Prijs/kwaliteit van de fietsen is naar mijn mening zeer goed.
Mijn echtgenote en ik rijden elk nu bijna 4 jaar met Veloci fietsen zonder enig probleem.
Uitstekende service aan huis.
Vriendelijke en bekwame techniekers.
Een aanrader zou ik zeggen.

Veloci fietsen
Het is een degelijke fiets voor een scherpe prijs , ik heb een paar kleinig heden gehad aan de fiets ,maar die zijn ,met de service aan huis volledig weg gewerkt , de service aan huis krijg je nog niet bij bekende merken top bedrijf !

Svar från Veloci
De fietsen zijn zeer kwalitatief
De fietsen zijn zeer kwalitatief. Ik heb intussen al 4 jaar een elektrische damesstadsfiets, en daar mankeert nog niets aan. Service aan huis gaat heel vlot, vriendelijke mensen. Binnenkort wordt er een nieuwe veloci longtail gekocht en ik zie er al naar uit om ook met deze fiets nog vele jaren te rijden!

Svar från Veloci
Aankoop van een Veloci Solid Plus fiets.
Enkele weken terug heb ik de Veloci Solid Plus fiets gekocht. Prijs/kwaliteit ok. Geweldige fiets om mee te rijden. Ook de aankoop liep vlot in de Winkel van Aalst.
Vriendelijke bediening en ook de levering aan huis liep heel vlot met een degelijke uitleg. Heel tevreden met mijn aankoop!

Svar från Veloci
Hier heb ik recent mijn tweede fiets…
Hier heb ik recent mijn tweede fiets gekocht .
Ik was zeer tevreden met mijn eerste ervaring en deze
tevredenheid is er nu weer. Ik blijf wel altijd vergelijken met andere aanbiedingen op regelmatige basis.Tot nu toe vind ik geen betere prijs kwaliteit voor deze fiets.
Hopelijk blijft dit in de toekomst duren !!

Wat een advies
De levering was perfect volgens afspraak, maar na 500 km wou ik een andere fietszadel proberen. In afwachting van mijn beurt in de winkel volgde ik opnieuw de uitleg van Dhr. Rico aan potentiële kopers. Indrukwekkend hoe die man – ik weet niet voor de hoeveelste keer – gedetailleerd de volledige uitleg verschaft over zijn product. Aan inzet en motivatie ontbreekt het hem zeker niet, zijn winkel job is een passie ! Nu nog een glimlach en een tikkeltje humor erbij en hij krijgt van mij een gouden fiets ( symbolisch hé )
Al mijn technische vragen werden beantwoord, kreeg nog een paar praktische tips mee en uiteraard een Softshape Anatomic fietszadel.

Veloci ofwel degelijk
Veloci staat voor mij voor degelijke, Belgische kwaliteit, met een respectabele service na verkoop. Enig minpuntje is de wachttijd voor een technisch onderhoud, wat lijkt te vallen onder de categorie 'slachtoffer van het eigen succes' en dus ook 'groeipijn'.

Svar från Veloci
De fiets zelf is heel goed
De fiets zelf is heel goed. Maar het Dealernet bestaat niet. Er zijn geen fietsherstellers die werken of kunnen werken aan het electrisch gedeelte van de fiets. Je bent aangewezen op de diensten van bizbike die aan huis komen. Daar moet je dikwijls weken op wachten om de herstelling uit te voeren. Ze zijn slecht bereikbaar en duur.

Svar från Veloci
Defecte fiets en voor herstelling die…
Defecte fiets en voor herstelling die enkel aan huis kan wachttijd van 5 weken ! Wat wel heel erg lang zonder fiets is .

Svar från Veloci
De klantvriendelijkheid en de service…
De klantvriendelijkheid en de service na verkoop zijn wat ons betreft van goudwaarde. Dank je wel voor wat jullie voor ons (en onze fietsen) betekenen. Op jullie kan men echt rekenen. Bedankt.

Super fiets....
Super fiets..... binnen de week geleverd..... vriendelijke man die ook alles perfect gemonteerd heeft. Zeer goede ondersteuning, met de "boost" kan ik zonder moeite een steile helling nemen.... Echt een aanrader.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.