v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Se mer

Det här tycker kunderna
Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Se mer
Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Se mer
Heb hier recent een auto gekocht nadat ik plots zonder auto kwam te zitten. Ik kon snel terecht om eens te komen kijken en en proefrit te doen. Ik ben geholpen door verkoper Max en het contact met hem... Se mer
Företagsinformation
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/volkswagen

Profiteer nu van topdeals!
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede ervaring
Fijn ontvangst, vakkundig te woord gestaan. Er is moeite gedaan om de occasion die wij kwamen bekijken op locatie te krijgen. Ondanks dat wij uiteindelijk besloten de auto niet te kopen hebben wij ons bezoek aan dit bedrijf als zeer positief ervaren.
Aanschaf van onze nieuwe auto
Wij rijden al heel veel jaren Volkswagen en wilden graag een nieuwe auto met hoge instap. Na het zien van de nieuwe T Roc, wilden we daar voor gaan. Daarbij zijn we heel vriendelijk geholpen door P. Kwantes die uitgebreid de tijd nam om ons van deskundige adviezen te voorzien. Ook bij de aflevering werden we voorzien van vriendelijke en deskundige uitleg over onze nieuwe aanwinst. We zijn er heel blij mee!
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…
Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.

Veel ging er mis
Veel ging er mis. Jammer.
Verkoper was ineens overgeplaatst. Auto veel te vroeg door de garage op kenteken gezet. Informatie over de auto klopte niet. De kennis over het opladen van de auto is er ook niet.

Svar från Van Mossel Volkswagen
Alles liep volgens afsraak en ook nog…
Alles liep volgens afsraak en ook nog thuis gebracht en opgehaald tijdend de inspectie
Fijne ervaring gehad met Esli
Fijne ervaring gehad met Esli, aanrader voor iedereen! Goed en snel geholpen.
Een hele goede service van Luuk
Een hele goede service van Luuk. Klantvriendelijk. Denkt mee en lost problemen op. Doet graag zijn best om klanten te helpen. Gelukkig kon ik mijn auto bij hem kopen.🤗
Echt een topservice van Jeroen en het…
Echt een topservice van Jeroen Kuijpers en het werkplaatsteam! Er was wat onduidelijkheid over mijn banden, maar ze hebben alles op alles gezet om dit tijdig te herstellen. Dankzij hun snelle handelen konden we met een gerust hart op kerstvakantie vertrekken. Bedankt voor de fijne oplossing!
top service
Auto netjes en volledig rijklaar opgeleverd zelfs met rijdsdruk, Vriendlijk geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

Svar från Van Mossel Volkswagen
Het panoramadak van de auto lekt
Het panoramadak van de auto lekt. Het bedrijf beloofde het te repareren, maar heeft dat niet gedaan. De auto werd geleverd zonder bestuurdersmat en met een lekkend dak, zonder onderhoudsboekje en met banden die ongeschikt waren om mee te rijden.

Nieuwe auto rijklaar gemaakt
Nieuwe auto rijklaar gemaakt ondanks de drukte en tijdsdruk hebben ze dit allemaal geregeld!
Top Service.
Eerste kennismaking
Niet alleen meegedacht, ook afspraken qua tijd en werkzaamheden goed nagekomen.
Daarnaast was de rekening qua werkzaamheden oke/goed.

Groot onderhoud
Mijn auto ingeleverd voor onderhoud. Super goed geholpen door het vriendelijke personeel! Ik zou hier zeker teruggaan in het vervolg.
Soms kan het even duren.
Bij het inleveren van de auto heb ik 45 min. moeten wachten alvorens ik aan de beurt was. Er stonden op een bepaald moment 12 mensen te wachten. Er was maar 1 balie open. Dit, terwijl er aan de balie in de showroom 2 dames stonden te kletsen en bij de werkvoorbereiding stonden de collega's zich te vergapen dat die ene collega het zo druk had.
Verder kon ik een week eerder niet al mijn auto inleveren (ID4 kon niet meer opladen, dus ik kon niet meer rijden). En kreeg ik van de leasemaatschappij daarom geen leenauto. Tenslotte was de auto pas na 3 dagen klaar. Op de dag van inleveren was men niet aan mijn auto toegekomen (waarom de andere ingeleverde auto's wel??).

Svar från Van Mossel Volkswagen
Sfeer en klantvriendelijkheid super…
Sfeer en klantvriendelijkheid super fijn. Goede uitleg ontvangen over vervangen van remblokken. Ze hadden een computer storing gehad, waardoor het wat meer inspanning vergde om de vestiging telefonisch te kunnenspreken,
maar alles is naar wens gegaan . Fijne medewerkers.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.