Banner for Van Mossel Mercedes-Benz

1 616
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zoals altijd, ja echt altijd, weer een onthaal als een superster. Van binnenkomst tot afscheid één groot feest. Geweldig deskundige en zeer vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Iets lekkers tijde... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn zeer tevreden over de contacten die wij hadden tijdens de aankoop van onze Mercedes B e. De verkoper D. was echt geweldig ! Ik zou wel iedere week een Mercedes willen gaan kopen . Wat een v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De mannen aan de bali hebben mij goed en vriendelijk geholpen,had je maar overal dit personeel. Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de... Se mer

Företagsinformation

Om Van Mossel Mercedes-Benz

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 616)

528 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk en professioneel…

Super vriendelijk en professioneel ontvangen door verkoopadviseur Pasa Sahan. Ik heb nooit verwacht dat ik zo snel een super mooie auto zou kopen. Bedankt Pasa en het team! Geweldige service!

12 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat we Pasa u zo goed heeft kunnen helpen! We zijn blij dat u zo snel een mooie auto heeft gevonden. Bedankt voor uw positieve feedback!

Super service

Super service. Heel goed geholpen en het probleem is opgelost

12 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen en het probleem is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De kunst van het kopen.

Gisteren voor de tweede maal geprobeerd een nieuwe Mercedes te kopen. Wat voorwerk gedaan en ik dacht 60-70 duizend euro te gaan uitgeven.

Een kwartier wat rondgelopen in de showroom zonder te worden aangesproken. Ergens boven in het gebouw zag ik een stuk of 5 heren die daar aan het vergaderen of misschien gewoon koffie aan het drinken waren.

Misschien keken zij ook letterlijk op mij neer? Ik zal het nooit weten.

Uiteindelijk een diepe zucht gelaten en zeer langzaam naar de uitgang gelopen en in mijn auto gestapt.

Uit het niets stond er ineens een jongedame naast mij die mij vroeg of zij mij kon helpen. Nou nee….. u bent te laat zei ik.

Helaas is het mij dus weer niet gelukt mijn geld uit te geven bij deze dealer.

Drie keer scheepsrecht? Nou nee!

11 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Geachte heer Koornneef,

Het spijt ons zeer te horen dat uw bezoek aan onze showroom teleurstellend was. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Dit is zeker niet de indruk die we willen achterlaten. We nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw contactgegevens te delen via email adres: niels.wust@vanmossel.nl.
Bij voorbaat dank.

Team Van Mossel Mercedes-Benz Oud-Beijerland

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. Super vriendelijk geholpen en ze medewerkers staan altijd voor je klaar.

10 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Mercedes CLA200 2026

Wat een prettige ontvangst door verkoopadviseur de heer Raqeem Joomun! De uitleg over de Mercedes CLA 200 was zeer uitgebreid en helder. Dit is alweer mijn tweede nieuwe Mercedes die ik met veel plezier heb gekocht bij Van Mossel Mercedes-Benz Gouda. Als het zover is, koop ik mijn derde Mercedes hier zéker weer!

11 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Mercedes-Benz en de uitgebreide uitleg door Raqeem! We waarderen uw loyaliteit enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze snelle service en duidelijke communicatie waardeert. Graag tot een volgende keer!

Perfecte service

Verkoopadviseur Steven Echter heeft me perfect geholpen om snel in CLA Shooting Brake te kunnen rijden. Helder gecommuniceerd tijdens het hele aankoop en leverings proces en gemaakte afspraak perfect nagekomen

9 maj 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Wat fijn om te horen dat Steven u zo goed heeft kunnen helpen met de aankoop en levering van uw CLA Shooting Brake. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De auto is nog steeds niet gerepareerd

De auto is nog steeds niet gerepareerd. Ik ben erg geïrriteerd door deze situatie. Ondanks meerdere e-mails heeft niemand de moeite genomen om te reageren en uit te leggen waarom de hybride aandrijving van de auto nog steeds niet werkt. Al met al heb ik enkele duizenden euro's uitgegeven aan de reparatie van het hybridesysteem in mijn auto. De auto werd in december geleverd. Aan Van Mossel Mercedes-Benz Oud-Beijerland. Op de dag dat ik de auto voor reparatie afgaf, werd mij meegedeeld dat de auto voor reparatie naar Dordrecht zou worden gestuurd. Van Mossel Mercedes- Benz Dordrecht. Ze halen de auto dezelfde dag nog op bij de garage. Ze vragen de medewerker of de auto gerepareerd is. Mij werd verzekerd dat de auto volledig functioneel was.Helaas heb ik op de terugweg naar huis nog een paar kilometer gereden. Het bleek dat de storing niet verholpen was en dat de garage al gesloten was.

12 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We werden heel goed geholpen

We werden heel goed geholpen. Er werd tijd genomen en onze vragen werden rustig en duidelijk beantwoord. Heel vriendelijk personeel.

30 maj 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat onze medewerkers de tijd namen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Subframe was doorgeroest en heeft…

Subframe was doorgeroest en heeft Mercedes kosteloos vervangen.
Verder goede communicatie over afspraken enz.
Bedankt

7 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Fijn om te horen dat de communicatie goed was en dat we u goed hebben kunnen helpen. We waarderen uw feedback!

Tevreden over onze aankoop

Alles verliep naar wens.
Prima ontvangst , duidelijke communicatie. Mooie zaak.
Complimenten voor Pasa , altijd erg behulpzaam en vriendelijk.

29 maj 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens was en dat u zo goed geholpen bent.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Behulpzaam

Behulpzaam, professioneel en duidelijk. Min puntje soms lang in de wacht na doorverbinden of helemaal niet opgenomen. Ook het terugbellen verloopt niet altijd even soepel.

5 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

Bedankt voor uw feedback. We betreuren de wachttijden en het terugbelproces. We werken aan verbetering.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had nog een vraagje nadat eerder de…

Ik had nog een vraagje nadat eerder de auto was nagekeken en de boardcomputer was gereset. De medewerker van de balie (jone blonde man met baardje) was alleszins vriendelijk en heeft geholpen. Was na 5 minuten geregeld. Keurige klantgerichte medewerker. Inhoudelijk heeft hij niet kunnen helpen. de auto is erg gevoelig voor signalen uit de omgeving en blokkeert bij druk verkeer ineens. Omliggend verkeer heeft daar geen begrip voor en als bestuurders en inzittenden schrikken we enorm.

5 juni 2026

Svar från Van Mossel Mercedes-Benz

We waarderen uw feedback en het is fijn te horen dat onze medewerker u vriendelijk heeft geholpen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.