Stop service!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een gedeelte van het achterspatbord laten spuiten. Echter na deze tijd kwam een gedeeltelijk van de verf van het spatbord los. Toch maar teruggegaan naar... Se mer

Klein communicatie storing met de contactcenter maar dit werd netjes opgepakt op locatie zelf zodat alles alsnog goed werd geregeld. Vriendelijk te woord gestaan door medewerkers en nemen ook de tijd... Se mer
Het was op korte termijn mogelijk om de schade te laten herstellen. Het herstellen van de schade duurde maar 2 werkdagen dus dat was ook erg fijn Leenauto was ook helemaal top.
Geweldige service. Netjes ontvangen. Heel goed op de hoogte gehouden. Auto netjes gemaakt en een mooie leenauto meegekregen. Heel vriendelijke mensen. Echt perfect.
Belder 100, 4704 RK, Roosendaal, Noord-Brabant, Nederländerna

Stop service!!
Ongeveer 1,5 jaar geleden een gedeelte van het achterspatbord laten spuiten.
Echter na deze tijd kwam een gedeeltelijk van de verf van het spatbord los.
Toch maar teruggegaan naar van Mossel.
Deze gaf meteen aan dat er toch iets niet goed gegaan was bij het spuiten.
Op korte termijn een afspraak kunnen maken en de schade werd keurig onder garantie afgehandeld.
Top!!

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Fantastisch bedrijf, komt afspraken na.
Goede service.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Vlugger de auto totalloss verklaren slechte services

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Goede informatie voorafgaand aan en tijdens het hersteltraject. Schadeherstel prachtig uitgevoerd.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Ontvangst en ontzorging perfect geregeld.
Reparatie perfect
Prima vervangend vervoer

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Super snelle service en vriendelijke mensen
Netjes gemaakt. Ook kregen we een nette mooie leenauto mee

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Ik werd netjes en goed geholpen. En vriendelijk personeel.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Een snelle en goede service gehad. Auto was voor de afgesproken datum klaar. Super fijn!

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Herstel heel snel kunnen inplannen. We werden goed op de hoogte gehouden. Vriendelijk personeel.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Goed en snel geholpen. Fijne leenauto en mijn eigen auto weer gemaakt en schoon terug (buitenkant).
Fijne service

Het belangrijkste aandachtspunt;
De schade aan het portier werd keurig en vakkundig hersteld! Echt TOP.
Punt van aandacht;
(slijp-) stof in de auto wegpoetsen.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Super geholpen ter plekke en snel opgepakt van de schade. Klantvriendelijke medewerkers.

Svar från Van Mossel Autoschade Groep - Roosendaal
Zeer gastvrij filiaal en reparatie ruim binnen de gestelde tijd verholpen.