Vanløse Køreskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kørelærer Daniel hjalp mig godt igennem forløbet med køreprøven, hvor man følte sig velkommen og tilpas Det var en fed oplevelse at tage kørekort hos Vanløse køreskole

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste oplevelse med kørekort til dato. Jeg anbefaler denne køreskole da, lærerne er super venlige, imødekommende og fleksible med køretimer. Jeg kan kun sige positive ting om denne køreskole, for... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vanløse Køreskole er en vandvittig god oplevelse for at tage sit kørekort. Teoriundervisningen er god og detaljeret med mulighed for spørgsmål hele tiden. Køretimerne er hyggelige, sjove og lærerige.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en god oplevelse i Vanløse køreskole, og især hos kørelæreren Rashid. Godt flow af teoritimer og køretimer, samt god gennemgang af alt man skal lære. Havde nogle problemer med teoriprøven, som e... Se mer

Företagsinformation

1. Körskola
  2. Trafikskola

Skrivet av företaget

Vanløse Køreskole giver dig seriøs og holdnings præget undervisning. Vores kørelærere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige teori- og køreundervisning. Vanløse køreskole tilbyder køreundervisning og teori til personbil.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

70 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste køreskole i København!

Den bedste køreskole i København!

Jeg tog kørekortet på lynkursus og bestod både teoriprøven og den praktiske prøve første gang. Jeg blev færdig inden for to måneder, og sagkyndig havde ikke andet end komplimenter at give til min kørsel!

Jeg kørte med Shujaat, som er super tålmodig, venlig og god til at undervise – og der var en masse fleksibilitet og god kommunikation undervejs i processen. Også et shoutout til Naeem, der underviser i teori på en virkelig pædagogisk og tålmodig måde!

Hvis I skal have kørekort, ville jeg varmt anbefale, at i vælger Vanløse Køreskole!

7 december 2023

God oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med køreskolen. Blev færdig med kørekortet på omkring 4 måneder med stor lovpakke.
Min kørelære var Solthane, som har været god til at give feedback, lære fra sig og give plads så man kunne forbedre sig.
Naeem var min teorilære, som var god gøre teorien mere spændene, og dertil skabe et godt og sikkert miljø, hvor der var plads til at stille spørgsmål.

5 december 2023

Super Køreskole!

Vanløse køreskole har været utrolig god! Havde brug for at få kortet hurtigt og det hjalp Shujaat mig med, og jeg gik fra start til slut på under 3 måneder. Ville anbefale til alle.

4 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trygt og hurtigt kørekortforløb!

Jeg havde en fantastisk oplevelse, da jeg tog kørekort hos Vanløse Køreskole. Jeg kom igennem mit forløb på lidt under 3 måneder, og har ikke én dårlig ting at sige. Jeg havde Hasnain til teori, som var underholdende og dygtig til at lære fra sig. Shujaat var min kørelærer, og var rigtig god til at hjælpe en trygt igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale Vanløse køreskole!

30 november 2023

5 stjerner til Vanløse Køreskole

5 stjerner til Vanløse Køreskole. Pga fleksibiliteten, kommunikationen og generelt bare super professionel. Shujaat var min kørelærer - Altid hurtig svar hvis man havde spørgsmål, fleksibel med tider og generelt en god tilgang i sin undervisning metode. Kæmpe anbefaling, klaret køreprøven i første hug.

14 november 2023

Fik kørekortet efter 2,5 måneder

Fik kørekortet efter 2,5 måneder, og kunne ikke være mere tilfreds med forløbet hos Vanløse Køreskole. Det var hurtigt, nemt og man lærte under nogle gode betingelser. Havde den bedste og mest loyale kørelærer af dem alle, Hasnain. Han kan varmt anbefales og han er grunden til at jeg er kommet igennem det hele så hurtigt. Utrolig dygtig, fleksibel med tider (både i weekender og hverdagene) og sjov at køre sammen med.
Virkelig god oplevelse til ham og hele holdet i Vanløse Køreskole

13 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super køreskole og dygtige undervisere!

Super god oplevelse at tage kørekort hos Shujaat og resten af holdet på Vanløse Køreskole!
Underviserne er meget pædagogiske og venlige, og min kørelærer Shujaat var rigtig dygtig og tålmodig under køretimerne. Der var plads til at stille alle de spørgsmål man havde brug for, og det var altid en tryg og rar oplevelse at køre.

31 oktober 2023

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Min kørelærer Shujaat var meget fleksibel og svarede hurtigt tilbage på beskeder. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med mit forløb hos Vanløse Køreskole, så den får en varm anbefaling herfra.

4 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg ville virkelig anbefale…

Jeg ville virkelig anbefale Vanløsekøreskole og Hasnaia som Kørelære. Han er meget fleksible med tider og får sine elever hurtigt igennem forløbet!
Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg!👍

28 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanløse køreskole ligger inde med nogle…

Vanløse køreskole ligger inde med nogle af landets bedste og venligste kørelærere. De besidder en stor viden og deres personligt tilpasset undervisning er uden sammenligning! Hvis jeg kunne give dem 20 stjerner, så havde jeg gjort det. Tak for denne omgang 💪
Og en shout out til Shujaat for at få mig godt igennem hele forløbet fra start til slut.

19 september 2023

Mahmoud

Kan ikke gøre andet end at anbefale Vanløse køreskole og Mahmoud som kørelærer!
Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg! 💪

18 augusti 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Klart anbefalingsværdig køreskole!

Klart anbefalingsværdig køreskole!!
Alle undervisere er kompetente og engagerede. Specielt Shujaat sætter en ære i at gøre eleven så klar som mulig til både teori og den praktisk prøve.
Vanløse køreskole er en reel virksomhed, som har fokus på elevens kompetencer fremfor alt det økonomiske.
Mine varmeste anbefalinger.

2 augusti 2023

Vanløse Køreskole>>>>

Vanløse Køreskole er det bedste valg, som jeg har taget til dagsdato! Ik nok med at alle teori lektioner reelt var sygt spændende (og sjove)
Så var Qasim min kørelærer, og jeg kunne ikke havde bedt om en bedre! Jeg følte mig altid tryk, og han er så god til at lære fra sig!
Alt i alt den bedste kørekorts oplevelse, som jeg kunne forstille mig.

6 juli 2023

God tryg oplevelse

Jeg kan sagtens anbefale vanløsekøreskole.
Min kørelærer shujaat var hurtig til at finde køretider til mig, god til at give mig fifs og forbedringspunkter samt hvor jeg yderligere kunne finde forberedelse på nettet.
Super god og tryg oplevelse!

7 juni 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kan ikke anbefale Vanløse køreskole

Pro:
- God teoriundervisning

Con:
- Shujaat, min kørelære, brugte mange af vores køretimer på at sms og lave aftaler med andre elever/venner og bekendte. Han var derfor ikke særlig opmærksom på min kørsel og virkede uengageret
- Han bad mig flere gange stoppe ved butikker eller hjemme hos ham selv, så han kunne handle ind eller hente ting. Det tog tid fra min køreundervisning, da han ikke gav mig mere tid i den anden ende.
- Jeg kom for sent til min første køreprøve, da han ikke kunne forudse morgentrafikken (som var hel normal morgentrafik denne dag) så vi kom for sent til køreprøven
- Det var svært at planlægge kørsel og køretimer, da min kørelære var meget langsom til at svare på sms
- Gik meget lang tid inden jeg fik en køreprøve, og blev flere gange nødt til at påminde min kørelære om at booke en køreprøve til mig

Jeg valgte at skifte til en anden køreskole, som virkede meget mere professionel.

12 januari 2023
Logotyp för Vanløse Køreskole

Svar från Vanløse Køreskole

Hej Jonatan
Vi kan se du har givet en anmeldelse til os på trustpilot den hændelses forløb du fortaler vil jeg lige uddybe lidt fra min side da der plejer jo at være 2 sider af en sag :-) der er gået næsten 6 måneder siden du stoppet hos os men det er først nu du sender os feedback

Du fortaler at vi nået ikke køreprøven det gjorde vi desvære ikke pga lige den dag så var der ekstra meget vej arbejde på vejene om morgenen og på 50 min nået vi kun til sydhavn som normalt tager 20 min men jeg fandt så en køreprøve til dig SAME dag self uden at det skulle koste dig noget som du var op til desvære så dumpet du den og dagen efter skriv du at du gerne vil skifte kørelære dette kom lidt bag på mig fordi vi havde haft er fint forløb du begrunder det ikke rigtigt med noget siger det bedst sådan jeg tænker det er nok fordi vi ikke nået den prøve om morgen dagen før

Vedr jeg var for langsom til at booke din prøve :
Du var oppe og bestå teoriprøven d.1/12 og d.17/12 havde du fået en sms om at din køreprøve
var booket
Og vedr jeg var for langsom til at give dig køretider du skriver til mig kl.19:20 og kl.20:30 same dage sender jeg 4 køretider til dig som vi skal træne op til køreprøven på
Dette kan jeg se i vores korrespondence i sms'er

Vedr sms så skriver du jeg brugte mange timer på at sms det kan godt vare jeg har svaret på 1 eller 2 sms'er under kørslen men det altså ikke mange timer

Og det her med at stoppe under kørslen jeg tror 1 gang var vi forbi mig fordi jeg havde glemt pc derhjemme som jeg skulle bruge til at undersvise lige efter vores køretime på køreskolen det tog ikke mere end 2 min jeg løb ind og hentet den og jeg har aldrig brugt elevers tid på at handle eller noget andet det kan alle mine elever skrive under på

Jeg har været kørelære i mange år og behandler mine elever med respekt og er meget engageret i mit arbejde
konstruktiv kritik tager vi self til os vi er trods alt mennesker og kan fejle er der plads til forbedringer så skal vi self blive bedre ingen tvivl om det heldigvis har vi rigtige mange glade og tilfredse elever det vidner de mange positiv anmeldelser om 😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.