Min kørelærer Daniel hjalp mig godt igennem forløbet med køreprøven, hvor man følte sig velkommen og tilpas Det var en fed oplevelse at tage kørekort hos Vanløse køreskole
Det här tycker kunderna
Den bedste oplevelse med kørekort til dato. Jeg anbefaler denne køreskole da, lærerne er super venlige, imødekommende og fleksible med køretimer. Jeg kan kun sige positive ting om denne køreskole, for... Se mer
Vanløse Køreskole er en vandvittig god oplevelse for at tage sit kørekort. Teoriundervisningen er god og detaljeret med mulighed for spørgsmål hele tiden. Køretimerne er hyggelige, sjove og lærerige.... Se mer
Havde en god oplevelse i Vanløse køreskole, og især hos kørelæreren Rashid. Godt flow af teoritimer og køretimer, samt god gennemgang af alt man skal lære. Havde nogle problemer med teoriprøven, som e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vanløse Køreskole giver dig seriøs og holdnings præget undervisning. Vores kørelærere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige teori- og køreundervisning. Vanløse køreskole tilbyder køreundervisning og teori til personbil.
Kontaktuppgifter
Ålekistevej 87, 2720, Vanløse , Danmark
- info@vanlosekoreskole.dk
- vanløsekøreskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kan klart anbefales!
Virkelig god køreskole, med god og forståelig teori undervisning. Mange gode kørelære, der er motiverede og meget flexible med tider og lektioner. Meget overskuelig oplevelse, hvor der er taget god hånd om alt det praktiske for en ift til papirarbejde og prøvebooking! Kan klart anbefaledes, da man får meget for pengene, og de generelt har virkelig gode priser! Havde kørekort 3 måneder efter jeg startede!
God køreskole
God køreskole, samt god kørelærer. Har været meget tilfreds med mit forløb. Instruktøren var altid meget professionel og tilpassede undervisningen til mine individuelle behov. Jeg vil helt sikkert anbefale denne køreskole til alle, der ønsker at lære at køre.
God køreskole med fleksible tider
God køreskole med fleksible tider, Selvom jeg havde holdt en lang pause fra mit kørekort forløb var kørelærer og ejer meget forstående og hurtige til at hjælpe mig med at komme igang igen. Kan klart anbefales herfra🤩🥳
God køreskole
Super køreskole med gode kørelærere og en meget fornuftig pris. Kan klart anbefales
Rigtig god oplevelse med mit forløb hos…
Rigtig god oplevelse med mit forløb hos Vanløse Køreskole. Jeg oplevelse at få rigtig meget ud af køretimerne. Selvom jeg var meget nervøs til køreprøven, var jeg blevet rigtig godt rustet til køreprøven og bestod første gang.
Kan varmt anbefales.
Kan klart anbefales
Rigtig god oplevelse. Tjekket køreskole med gode lærere. Havde et godt og hurtigt forløb. Kan klart anbefales!!
Super gode lærere
Super gode lærere. Venlige, hjælpsomme og giver god plads til at spørgsmål.
Alt spillede som det skulle.
Danmarks bedste køreskole
Er tidligere elev ude hos Vanløse køreskole. Bestod både teori og køreprøven første gang, takket være Danmarks mest profesionelle kørelærer Shaujaat, som har en masse års erfaring. Vanløse køreskole har derudover super søde teori og kørelærer, som virkelig gør deres arbejde godt og man føler sig i trygge hænder. Du lærer alt fra A til Z og kan efter et kørekort forløb, føle dig som en top billist. Det har været en fornøjelse at være herude, kan varmt anbefale Vanløse køreskole til enhver som kunne tænke sig at komme i gang med kørekortet😃
Jeg kan i den grad anbefale Vanløse…
Jeg kan i den grad anbefale Vanløse Køreskole til andre. Super venlige og dygtige køre- og teorilærer. Der er helt styr på hele ens forløb, og man føler sig i trygge hænder! :)
Anbefalelsesværdigt:)
Jeg var sindsygt glad for køreskolen! Vi gik tre venner sammen og bestod alle både teoriprøve og køreprøve i første hug, takket være Yar og Shujaat:)
Efter at have kørt for stærkt måtte jeg…
Efter at have kørt for stærkt måtte jeg generhverve kortet. Naeem var suveræn til at pille mine “unoder” bort. Strålende pædagogik, god humor og højt fagligt niveau er kodeordene. Varmeste anbefaling.
Anbefales!
Teoriundervisningen var udbytterig, og det fungerede godt med kombinationen af tavleundervisning og videoklip. Shujaat er en virkelig god kørelærer, der hjalp mig sikkert igennem køretimerne.
Bedste kørerskole
Jeg har tager kørekort hos Vanløse køreskole en mega god skole hvor man lærer meget. Jeg har bestået lt jeg kom op i
Vanløse køreskole kan klart anbefales!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Vanløse køreskole. Både min teorilærer og kørelærer var virkelig dygtige. Jeg bestod i første huk. Køreskolen kan klart anbefales!
Jeg har tage kørekort hos Vanløse…
Jeg har tage kørekort hos Vanløse Køreskole, og det har bare fungeret perfekt, med fleksibel undervisning, og både gode kørelærere og teorilærere. Intet dårligt at sige overhovedet
Jeg fik mit kørekort i dag
Jeg fik mit kørekort i dag. Min kørerlærer og teorilærer shujaat hjalp mig igennem processen, nemt og hurtigt. Du lærte alt hvad du skulle vide til teoriprøven, hvilket man også forventer, men forskellen er at undervisningen ikke er kedelig som mange nok ville mene teori er. I køreprøven skal man stole på ens kørerlærer og hvad han har givet en af tips, så skal man nok bestå. Alt i alt sindsyg god oplevelse og afslutning
Da jeg tilbage i 2020 startede på…
Da jeg tilbage i 2020 startede på Vanløse køreskole, var det en fed oplevelse. Jeg fik en god kørelære, men efter 2 år med ham uden at have bestået og dumpet 2 gange, fik jeg kørelæren Yar. Han var sjov, flink og et fantastisk menneske, der rummede min kørsel på en virkelig god måde. Jeg havde aldrig kørt med Yar, før han ringede og fortalte, at jeg havde en køreprøve 3 dage efter. Nu har jeg netop været til køreprøve og jeg bestod takket være Yar’s fantastiske måde, at lære mig om måden man er en god trafikant på og hvilke regler, som gælder hvornår. Jeg kan klart anbefale Yar og han har været den bedste kørelære for mig! Han får 5 stjerner (ærgeligt man ikke kan give mere
Vh. En glad bilist!
God køreskole, men en endnu bedre kørelærer Naeem!
Havde nogle problemer hen af vejen, men Naeem var den perfekte kørelærer man kunne have. Rigtig stabil og god kørelærer. Kan kun give ham 10 ud af 10!
Overskueligt og ligetil
Dejligt, overskueligt kørekortforløb. Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, og kørelæreren var overbærende og venlig. Jeg kan klart anbefale køreskolen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.