Min kørelærer Daniel hjalp mig godt igennem forløbet med køreprøven, hvor man følte sig velkommen og tilpas Det var en fed oplevelse at tage kørekort hos Vanløse køreskole
Det här tycker kunderna
Den bedste oplevelse med kørekort til dato. Jeg anbefaler denne køreskole da, lærerne er super venlige, imødekommende og fleksible med køretimer. Jeg kan kun sige positive ting om denne køreskole, for... Se mer
Havde en god oplevelse i Vanløse køreskole, og især hos kørelæreren Rashid. Godt flow af teoritimer og køretimer, samt god gennemgang af alt man skal lære. Havde nogle problemer med teoriprøven, som e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vanløse Køreskole giver dig seriøs og holdnings præget undervisning. Vores kørelærere er altid velforberedte og opdaterede på de nyeste regler, det sikrer dig at du får den bedst mulige teori- og køreundervisning. Vanløse køreskole tilbyder køreundervisning og teori til personbil.
Kontaktuppgifter
Ålekistevej 87, 2720, Vanløse , Danmark
- info@vanlosekoreskole.dk
- vanløsekøreskole.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super gode kørelærer
Super gode kørelærer
Havde Shujaat. Super professionel og tålmodig
Jeg anbefaler slet ikke det her sted!
Jeg anbefaler slet ikke det her sted!
Både mig og min veninde tog denne her køreskole, har vi har begge dårlig oplevelser! Ik nok med at min kørelærer står og nedgør mig og fortæller mig hvor dårlig jeh er til at køre (det var min første køretime) så snakker han slet ikke under turen og er vildt flabbet, spørger du ham “ska jeg dreje” vil han svarer med “hvis du ik hr hørt mig sige noget, så det bare lige ud”
Ik nok med det, står han og flirter med andre 18 årig elever til teoriundervisning, hvori han er en gift mand med et barn.
Min venindes oplevelse er så lidt anderleds, da hun gik på køreskolen, sagde hun at hendes kørelærer, sad og spiste mens han sad med hende, og at hans telefon slet ikke var på lydløs så hans notifikationer bare blev ved og ved, han snakket dog os i telefonen flere gange og virket fraværende under hendes kørsel.
Hvis jeg kunne jeg vil give det 0/10 stjerner, sådan et slemt sted, med uprofessionelle kørelærer!

Svar från Vanløse Køreskole
Shujaat var en super kørelærer!
Shujaat var en super kørelærer!
tak for hjælpen
Høj faglighed og fleksibilitet
Jeg begyndte på lynkursus i start januar 2024 på køreskolen og havde 3 måneder senere mit kørekort. Fagligt dygtige undervisere, som var tålmodige og fleksible. Jeg kan kun anbefale denne køreskole til andre.
anbefale køreskolen
virkligt god køreskole og underviser ud fra ens tempo. virkligt rar og god oplevelse hos dem, og der er nemme, flinke og rare kørelærer som tager hensyn. man for den hjælp man skal bruge. hvis man har nogle spørgsmål eller andet er de meget gode til at få svaret. tingene bliver gjordt hurtigt og nemt så man ikke sidder i lang tid og skal vente. Jeg vil 100% anbefale denne køreskole!
Vanløse køreskole kan kun anbefales!!
Forløbet hos Vanløse køreskole var nemt og hurtigt, uden ventetider på hverken glatbane, teoriprøve eller køreprøve. Jeg var så heldig at det var Hasnain, der skulle lære mig at køre bil. Jeg vil vove at påstå, at han er Danmarks bedste kørelære. Blandt anden fordi han sørgede for at teori og praktisk fulgtes ad, og at man som elev skulle kunne køre når som helst og hvor som helst. Særligt da jeg og han begge skulle ud at rejse kom dette til udtryk, da han fandt en køreprøve inden for en uge. Da denne så blev aflyst satte han alt ind og fandt et afbud med to dages varsel, så jeg ikke skulle vente flere måneder og købe flere køretimer, før jeg kunne få mit kørekort. Vi kørte 4 dage i træk på Amager, hvor prøven fandt sted, for at være sikker på jeg var helt klar. Derudover var køretimerne samtidig med at de var seriøse og lærerige også hyggelige og sjove.
Teoriundervisningen blev gjort spænende, hvor eleverne hele tiden blev inddraget og skulle bidrage, så ingen faldt fra.
Alt i alt bliver man hos Vanløse køreskole ikke blot klargjort til at bestå en prøve, men også til rent faktisk at kunne køre bil, når man pludselig står med kortet i hånden.
Kan kun anbefales!!!
Bestod første gang
Jeg havde en mega god oplevelse hos Vanløse køreskole. Var heldig og fik Hasnain som kørelærer, som fik mig til at bestå køreprøven i første forsøg.
Kan klart anbefale køreskolen.
Allerbedste oplevelse, varm anbefaling!
Jeg startede i Vanløse køreskole i Januar måned, efter at have haft et langt og hårdt forløb hos anden køreskole siden maj 2022, hvor jeg havde dumpet flere gange og haft over 30+ ekstra kørelektioner uden held. Jeg valgte så at skifte til Vanløse Køreskole, hvor der blev taget rigtig godt hånd om mig og jeg blev hjulpet trygt igennem det. Der blev meget hurtigt fundet en prøve til mig, jeg fik blot 4-5 lektioner, og endte med at bestå første forsøg der! Så det afspejler virkelig kvaliteten af deres undervisning!
Jeg valgte kørelæreren Shujaat, og det er også helt klart en anbefaling herfra, da han er professionel, rigtig god til at lære fra sig, fleksibel, samt tålmodig og rolig med én til timerne, så man er bestemt i gode hænder - især hvis man er nervøs som elev.
Og hvad angår alt det praktiske, er det hele i orden og professionelt, og for en studerende som mig, spillede det meget fint sammen!
Så kort sagt: står i i samme situation som jeg stod i el. skal i starte kørekort, så tøv ikke med at vælge Vanløse Køreskole!
Fik den bedste oplevelse på Vanløse…
Fik den bedste oplevelse på Vanløse køreskole, hos kørelæren Naeem. Har lige fået kørekortet idag kom igennem på første huk alle gange.
Et fantastisk forløb
Naeem har været den sødeste og mest tålmodige kørelærer. Han er god til at lære fra sig, og man mærker at han gør sig umage. Jeg vil helt klart anbefale Vanløse køreskole.
Vanløse Køreskole er en vandvittig god.
Vanløse Køreskole er en vandvittig god oplevelse for at tage sit kørekort. Teoriundervisningen er god og detaljeret med mulighed for spørgsmål hele tiden. Køretimerne er hyggelige, sjove og lærerige. Jeg var heldig at få Shujaat som kørelærer, da han er stille og rolige, selvom man laver alvorlige fejl. Men selvom er godt, så kan jeg kun give 4 stjerne, da jeg syntes, at svartider pr. SMS var lange, hvilket af og til giv problemer med planlægning af min hverdag.
Shujaat er en virkelig dygtig og…
Shujaat er en virkelig dygtig og tålmodig kørelærer! Anbefaler helt klart Vanløse køreskole.
Et godt sted at tage kørekort
Jeg havde en rigtig god oplevelse på Vanløse køreskole. Jeg blev færdig på lidt over fire måneder, og har kun gode ting at sige om stedet. Jeg havde Hasnain til teori, som var virkelig god og underholdene - og god til at lære fra sig. Jeg havde Shujaat som kørelærer - han var en virkelig god lærer. Jeg kan kun anbefale Vanløse køreskole. (:
Vanløse Køreskole - En Fremragende Oplevelse med Hurtigt Forløb
Jeg har for nyligt afsluttet mit kørekortforløb hos Vanløse Køreskole, og jeg må indrømme, at oplevelsen har overgået alle mine forventninger. En af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved skolen er det hurtige forløb. Fra dag ét blev jeg introduceret til en struktureret og effektiv undervisningsplan, der gjorde det muligt for mig at udvikle mine køreevner i et tempo, der føltes både udfordrende og realistisk.
Ud over det hurtige forløb, er kvaliteten af undervisningen virkelig noget, der fortjener ros. Instruktørerne hos Vanløse Køreskole er højt kvalificerede og har en evne til at formidle viden på en måde, der er både informativ og letforståelig. Jeg følte mig altid godt informeret og forberedt til hver kørelektion, hvilket gjorde hele læringsprocessen mindre stressende og mere fornøjelig.
Et særligt tak skal lyde til Naeem, en af instruktørerne, for hans enestående indsats. Naeem formåede at kombinere faglig dygtighed med en personlig tilgang, som gjorde, at jeg som elev følte mig både støttet og udfordret. Hans tålmodighed og evne til at tilpasse undervisningen til mine individuelle behov gjorde en markant forskel i min læring.
Samlet set tilbyder Vanløse Køreskole en fremragende service, som kombinerer hurtigt forløb med høj kvalitet i undervisningen. Jeg vil uden tøven anbefale dem til enhver, der ønsker at tage kørekort på en effektiv og behagelig måde. Stor tak til hele teamet, og en særlig tak til Naeem for hans fremragende indsats og engagement.
10 stjerner var ikke muligt
10 stjerner var ikke muligt. Bedste køreskole i Danmark, uden tvivl.
Skud ud til min kørelærer
Yderst kompetent køreskole
Super gode undervisere - meget informative og meget imødekommende. Der blev virkelig taget hånd om tingene, og jeg følte mig godt taget igennem hele forløbet.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!! Denne skole tilbyder dig meget gode fagfolk til din tjeneste, med stor erfaring og orienteret om din læring, både i teorien og i praksis. Soltaneh har været min kørelærer og jeg kan fremhæve hendes evne til at kommunikere, hendes positive indstilling, tålmodighed og gode humor!
Kæmpe anbefaling!
Kan anbefale alle at få kørekort hos Vanløse køreskole!! De skaber en rar og tryg ramme for nybegynder bilkørsel.
Fantastisk køreskole
Jeg havde en fantastisk oplevelse på Vanløse køreskole. Naeem var meget tålmodig og sjov, hvilket gjorde undervisningen både lærerig og underholdende. Jeg følte mig virkelig tryg i timerne, hvilket skabte en positiv læringsatmosfære. Jeg fik mit kørekort allerede efter 2 måneder. 5 stjerner herfra vil 100% anbefale det til andre.
Det er en rigtigt god køreskole
Det er en rigtigt god køreskole, jeg fik bestod begge prøve i første hug. Min kørelærer Hasnain var rigtig venlig og rutineret og det samme gælder for resten af personalet. 💪
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.