Vaniljen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Har lige modtaget mine 10 vanilje stænger. De kom meget hurtigt og med god kommunikation undervejs. Tak for fin service. Men kan kun give 3 stjerner for produktet for vanilje stængerne er bestemt ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I dag fikk jeg en pakke med velduftende Tahiti vaniljen jeg hadde bestilt hos vaniljekongen.dk. Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornøyd både med utmerket produktet o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kontaktede Vaniljen/Michael fordi min pakke ikke havde nogen historik i DAO's system. Han skrev vi lige skulle vente en dag så vi var sikre på om den var blevet væk. Dagen efter skrev han at han ville... Se mer

Företaget har svarat

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service, hurtig levering og skønne vaniljestænger

Trods mange år som amatør bager er jeg først nu begyndt at tænke over at bruge råvarer af rigtig god kvalitet. Derfor var det helt nyt for mig at skulle købe vanilje stænger som ikke kom fra supermarkedet. Jeg fik meget hurtigt svar på mine spørgsmål, så jeg kunne gennemføre bestillingen. Allerede næste dag modtog jeg de lækre vaniljestænger og vaniljekongen.dk har helt sikkert mig som fast kunde fremover. Vaniljestængerne er lige så gode som lovet og jeg går aldrig tilbage til supermarkeds udgaven igen.

20 oktober 2013
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Vaniljen

Svar från Vaniljen

Kære Annette. Tusinde tak for de rosende og fordi du tog dig tid til at anmelde Vaniljekongen her på Trustpilot. Jeg bestræber mig altid på at finde nye lækre varer som jeg kan sælge til en fair pris og yde den bedst mulige service. Polynesisk vanilje var blot starten :) Er der andre varer du savner i sortimentet til din kagebagning må du endelig give mig et tip. Bedste hilsner fra Thomas / Vaniljekongen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sublim vanilje til rimelige priser

Kvalitetsbevidste danskere bliver der flere og flere af - vi ser Mette Blomsterberg og Camilla Plum, læser Kille Enna, køber godt køkkengrej og lækre, sunde råvarer. Skatterne bliver ikke lavere af den grund. Der er sikkert andre end mig der har opdaget, at vanilje er godt, og at meget vanilje er meget bedre. Derfor har Vaniljekongen været en kærkommen hjælp til husholdningsbudgettet - 17 kr. for en stang af min yndlingsvanilje Grand Cru Raiatea. Som jeg normalt giver 49,50 for... Her er virkelig penge at spare, uden at gå på kompromis med kvaliteten :).

31 maj 2012
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Vaniljen

Svar från Vaniljen

Kære Susanne Vedel. Tak for din fine anmeldelse. Vaniljekongen tilstræber til enhver tid at have de ypperste kvalitetsprodukter til en fair pris. Så det varmer at du også har den opfattelse. / Thomas

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.