Vaniljen Omdömen

‱
TrustScore 4.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Har lige modtaget mine 10 vanilje stĂŠnger. De kom meget hurtigt og med god kommunikation undervejs. Tak for fin service. Men kan kun give 3 stjerner for produktet for vanilje stĂŠngerne er bestemt ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

I dag fikk jeg en pakke med velduftende Tahiti vaniljen jeg hadde bestilt hos vaniljekongen.dk. Det er andre gangen jeg handler der og andre gangen jeg er helt fornÞyd bÄde med utmerket produktet o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Kvalitetsbevidste danskere bliver der flere og flere af - vi ser Mette Blomsterberg og Camilla Plum, lÊser Kille Enna, kÞber godt kÞkkengrej og lÊkre, sunde rÄvarer. Skatterne bliver ikke lavere af de... Se mer

Företaget har svarat

2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

God service men ikke hĂžjeste kvalitet vanilje stĂŠnger.

Men kan kun give 3 stjerner for produktet for vanilje stĂŠngerne er bestemt ikke sĂ„ store og lĂŠkre som lovet i reklamen. Jeg har kĂžbt Madagaskar vanille i Sydafrika og hjembragt “A gourmet” for et Ă„r siden og det var en helt anden kaliber. Meget tykkere. SĂ„ lidt skuffet.

3 juni 2026

Lidt skuffende indhold.

Det er dejligt at vide at vaniljestÊngerne sÊlges som Fairtrade, men jeg kÞbte 10 stk. fra Uganda, der virker tÞrre og med lille indhold af vanilje. Jeg vil endvidere anbefale at der skiltes bedre med fri fragt ved ordre over kr. 299, jeg kunne have fÄet en gratis vaniljestang i stedet for at betale fragt. NÄr det er sagt, er det stadig billigt trods det lidt skuffende indhold.

16 november 2025

Fantastisk service

Fantastisk god service! Har kÞbt vanillestÊnger her i flere Är, de er af virkelig god kvalitet. I Är havde jeg ved en fejl fÄet opgivet forkert e-mailadresse, og da min leverance udeblev kontaktede jeg Michael pÄ e-mail. Respons inden for 1/2 time, og mine vaniliestÊnger blev leveret.

14 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har handlet der to gange og begge

Jeg har handlet der to gange og begge gange fÄet min vanilje hurtigt og det smager godt. 12 dec 24 og nu her 30 sep 25.

FÞrste gang kÞbte jeg vaniljestÊnger og en glas med korn. Jeg har kun brugt det med kornene, det er simpelthen sÄ nemt OG jeg er gavmild og bager nÊrmest hele tiden.

Det har vĂŠret virkelig dejligt, en fin folder med omkring hvordan du forlĂŠnger/optimere vaniljen. I shall return

30 september 2025

Flotte og tykke vaniljesténger. Anbefales👌

Har netop modtaget mine 10 vaniljesténger, som var pakket med 2 styks i hvert glashylster. De ser friske og tykke ud.👌Og slet ikke som dem fra ex supermarkeder. Med mindre man betaler op til 60-70kr pr stk.

Min pakke kom desvĂŠrre til et afhentningssted i Viby Sj., men efter at have inf sĂŠlger om dette var en misforstĂ„else, da jeg bor i Østjylland. Han ville sende afsted i stedet. Dagen efter lĂ„ de i min postkasse👌

Jeg er meget tilfreds, og vil 100% kþbe derfra igen. Fordi et glas med 2 sténger, er en sþd og ang velkommen vértindegave.😍

29 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

LĂŠkkert produkt og super kundeservice

Rigtig lĂŠkker velsmagende Ăžkologisk vanilje til en meget rimelig pris. Hurtig levering og super kundeservice.
Jeg havde opbevaret nogle vaniljestÊnger forkert (i kÞleskabet) i et halvt Är. Det havde de ikke haft godt af. Michael sendte mig fluks nogle nye uden beregning, hvilket jeg slet ikke havde forventet. Jeg ringede bare for at hÞre, om stÊngerne havde taget sÄ meget skade, at de skulle kasseres.
Man gÞr iÞvrigt en positiv forskel for vaniljebÞnderne og deres familier, nÄr man handler her.
De varmeste anbefalinger.

18 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Billig og hurtig levering 👍👍 jeg har

Billig og hurtig levering 👍👍 jeg har lige modtaget 10 stk vanilje stĂŠnger til 30 kr pr stk ( gratis levering ved kĂžb af 10 stk 👍 ) bestilt den ene dag modtaget den nĂŠste đŸ€—đŸ€— og ikke mindst nogle meget fine af slagsen đŸ€—đŸ€—đŸ€— sĂ„ tak for det 👍👍👍

15 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super god kvalitet og hurtig ekspedition.

VÊrd at stÞtte et godt foretagende med MEGET lÊkre og store vaniljestÊnger. Kan holde sig i 2 Är, sÄ du sparer noget fragt og pap ved at bestille til lÊngere tid. Jeg har selv bestilt til denne og nÊste jul - og muligvis ogsÄ julen 2026. SÄ lang tid kan de nemlig holde sig.

17 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fremragende vanilje og ikke mindst

Fremragende vanilje og ikke mindst service!
Bestilte vanilje 3712 kl. 15.13, hvorefter det blev pakket med det samme, og jeg fik et trackingnummer
 posen med varerne hang pÄ min dÞr tidligt nÊste morgen 4/12.
Det er HURTIGT! Bravo Michael og holdet bag Vaniljen 👏
Vaniljen er SKØN, sÄ det kan kun anbefales herfra!

4 december 2024

fantastisk!

Jeg har fÄet al min vanille gennem de seneste tre Är fra denne side. Aldrig problemer. Fantastisk kvalitet og store stÊnger. Kan kun varmt anbefales!

1 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

HĂžj kvalitet og god kundeservice

Jeg har bestilt nogle gange fra Vaniljen.dk. Man fÄr hurtig levering, senest 2 dage efter der er bestilt, og den vanilje man fÄr er bare god.

Den dufter godt og er kraftig i smagen, hvilket andre, jeg ligeledes har givet et par stÊnger til ogsÄ bekrÊfter. Meget bedre end dem fra supermarkederne.

Ved min seneste ordre for nogle dage siden, hvor jeg bestilte 20 stk, var et af glasrÞrene gÄet i stykker ved leveringen.

Jeg kontaktede vaniljen/Michael, og jeg fik straks tilsendt et erstatningsglas med 2 stk stĂŠnger i, samt fik at vide, jeg skulle smide det Ăždelagte glas ud sammen med stĂŠngerne der var i pga risiko for glassplinter.

Der var ingen problemer der, og en virkelig god kundeservice. Kan kun anbefale dem, hvis man Ăžnsker at kĂžbe vanilje af god kvalitet og med en kundeservice i top.

27 augusti 2024

Hvis jeg bestilte 14 vaniljestĂŠnger

Hvis jeg bestilte 14 vaniljestÊnger, sÄ ville jeg fÄ Bourbon vaniljepulver gratis. Jeg gÄr ud fra at de ikke havde mere pulver for dette var ikke med i min forsendelse men til gengÊld har jeg sÄ fÄet 2 ekstra vaniljestÊnger og det er jeg ikke ked af. Tak for en god handel og hurtig forsendelse. Jeg vender gerne tilbage

14 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ny pakke da den fĂžrste blev vĂŠk

Kontaktede Vaniljen/Michael fordi min pakke ikke havde nogen historik i DAO's system. Han skrev vi lige skulle vente en dag sÄ vi var sikre pÄ om den var blevet vÊk. Dagen efter skrev han at han ville sende en ny da der stadig ikke var sket noget i forhold til den fÞrste pakke, den nye pakke blev levet dagen efter.

7 juni 2024

Fantastisk hurtig leveringđŸ‘đŸ»

Det har jeg aldrig prÞvet fÞr pÄ nogen andre webshops.
I gÄr lÞrdag d. 11/11 kl. 11.28 bestilte jeg igen de lÊkre vaniljestÊnger hos vaniljen.dk
I dag sĂžndag 12/11 kl. 03.21 har DAO afleveret pakken med vaniljestĂŠnger. Det kalder jeg hurtig ekspedition - gav gerne flere stjerner.

12 november 2023

Perfekt

Modtog den lĂŠkre vanilje 2 dage efter bestilling. Indpakket forsvarligt og dufter fantastisk. De er 10000 gange bedre en billige vaniljestĂŠnger. Helt klart prisen vĂŠrd !

3 november 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer