Vi købte 14 stk. Gourmet Noir vaniljestænger i midten af december, som vi delte med venner og familie. Kvaliteten var en helt anden, end den man finder i supermarkedet. Vi vender retur igen, næste gan... Se mer
Det här tycker kunderna
Så lækkert! Købte vaniliestænger til julemaden aldrig har risalamanden været bedre.. Så lækker frisk vanilie smag. Efterfølgende har jeg købt vild peber, bruger det til alt, den søde ikke så stær... Se mer
Jeg har 2 gange købt produkter fra Madagaskar.dk, hvor jeg har været mere end tilfreds med min oplevelse. Jeg har købt vaniljestænger af ypperste kvalitet, hvor stængerne er i højere kvalit... Se mer
Jeg modtog de lækre vanillestænger super hurtigt, og jeg glæder mig til at afprøve dem i julebagningen. Der var 3 bolsjer vedlagt i pakken, som sagtens kunne være lavet af de fine vanillestænger. D... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Gourmet Bourbon vaniljestænger fra Madagaskar, direkte fra farmene. De får flere penge for produktet og du får høj kvalitet til en god pris. Vi donerer samtidig en andel af salget retur og giver mad til den fattigste.
Kontaktuppgifter
Lindevang 13, 2660, Brøndby Strand, Danmark
- Jacob@madagaskar.dk
- madagaskar.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig god kvalitet for pengene.
Virkelig god kvalitet for pengene.
Dejlige vaniljestænger - virkelig!
Nu har jeg for andet år i træk, købet vaniljestænger fra Madagaskar.dk (Jacob).
Fantastisk kvalitet, som man først forstår, når man har prøvet den selv. Klar anbefaling herfra!
De bedste vaniljetænger på markedet
By far de lækreste vaniljestænger jeg nogensinde har fået! Har fået min 2. levering derfra nu. Kan varmt anbefale Bourbon Gourmet Noir Vaniljestængerne. Fantastisk smag og kvalitet 👌🏼
Uventet høj kvalitet til en meget…
Uventet høj kvalitet til en meget fornuftig pris. Og når man så oven i købet støtter en god sag ved hvert køb!
Ikke sidste gang vi køber her.
Lækre produkter
Virkelig lækker vanilje de sælger, deres Bourbon vanilje er for vild. Både som stænger og pulver og hurtig levering. Og så støtter man ovenikøbet et godt formål.
Skønne vanilje stænger
Skønne vanilje stænger. De er alle pengene værd, kan anbefales. Birgit Torp
Super kvalitet
Rigtig gode vanillestænger. De er friske og bløde. Har købt vanillestænger på en engelsk hjemmeside i mange år, men disse er lige så gode og til næsten samme pris👍🏻Og så slipper man for bøvlet med told osv.
Produktet holder
Produktet holder, hvad det lover - både i kvalitet og i leveringsproces. Prisen er rimelig, og det emmer langt væk af ordentlige forhold i alle led fra vanillemarken og peberbusken til kagetallerkenen.
Virkelige gode produkter både i vanilje…
Virkelige gode produkter både i vanilje og peber.
Høj kvalitet, som er værd at betale for.
Hurtig og effektiv levering.
Meget flotte og lækre vaniljestænger
Meget flotte og lækre vaniljestænger. Jeg købte 2 versioner og er fuldt ud tilfreds med dem og hele købsoplevelsen
Altid god vejledning og fantastisk…
Altid god vejledning og fantastisk kvalitet. Hurtig levering. Har handlet flere gange- altid perfekt kvalitet
1.gang jeg har købt hos jer , men ikke sidste
Det er vildt lækre vaniljestænger
Og der er god smag i peberkorn
Vurdering efter 2 gange køb hos Madagaskar.dk
Jeg har købt vaniljestænger af ypperste kvalitet, hvor stængerne er i højere kvalitet og med langt flere korn end jeg har købt hos andre danske leverandører.
Endvidere har jeg købt rosa peber og vild peber, som har overrasket mig enormt og som fremover vil være en fast bestanddel i mit køkken.
Alt i alt er varerne fra Madagaskar.dk i en kvalitet som du ikke oplever andre steder, så gør dig selv en tjeneste og prøv de fantastiske vaniljestænger og peberkorn.
Priserne er mere end fornuftige, faktisk billigere end andre steder.
Fragt og service fra Madagaskar.dk er perfekt, men det giver et ekstra plus at firmaet støtter lokale tiltag på Madagaskar.
Hurtig levering og lækre vanillestænger
Tiptop service og unik vanilje.
Tiptop service og unik vanilje.
Fik sendt den lækre lækre unikke vanilje helt her op til Värmland Sverige.
En stor tak til Jacob
Mvh Ellen Slangerup
Fantastiske vaniljestænger
Fantastiske vaniljestænger, hurtig levering og dejligt at kunne hjælpe
Super kvalitet
Jeg har købt vaniljestænger hos jer til årets julebagning, og det er bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering og mange vaniljekorn i de indbydende stænger (jeg valgte ikke den tørre variant)
Fine friske vaniljestænger og hurtig…
Fine friske vaniljestænger og hurtig levering. Køber gerne der igen.
Hurtig levering og fremragende…
Hurtig levering og fremragende produkter. Både vaniliestænger og peber er en bedre kvalitet end supermarkedet
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.