Zojuist teruggekeerd van een 20 daagse (privé)rondreis door de Filipijnen. Mede dankzij Undiscovered hebben wij zorgeloos van onze vakantie kunnen genieten. Alle transfers, vluchten en ferry’s waren g... Se mer

Företaget har svarat
Mijn vrouw en ik komen net terug van onze huwelijksreis naar de Filipijnen. Undiscovered heeft alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen maar moesten genieten. Aanpak is enorm persoonlijk... Se mer
Företaget har svarat
Anouk van Schip van Undiscovered heeft op basis van onze wensen een prachtige individuele rondreis met 4x4 door Namibië en Botswana samengesteld. Er is veel persoonlijke aandacht en géén moeite is te... Se mer
Företaget har svarat
We hebben al veel reizen gemaakt via verschillende reisorganisaties. Undiscovered steekt daar echt bovenuit. Wat voor ons het verschil maakt: • Je krijgt een eigen webpagina met al je reisb... Se mer
Skrivet av företaget
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Skrivet av företaget
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, Nederländerna

Waanzinnig mooie reis met Undiscovered naar de Filipijnen gemaakt! Al vanaf het eerste contact dat je hebt krijg je direct een gevoel dat je hier goed zit en ze er alles aan willen doen om je de mooist passende reisbeleving te geven.
Edwin heeft ons zeer goed geadviseerd en een mooie reis samengesteld waar we als gezin volop van genoten hebben.
Zo verzorgd als het reisvoorstel als de reisbescheiden worden gepresenteerd, zo goed is alles tijdens de reis op locatie verzorgd. De accomodaties waren prachtig en goed verzorgd. Overal stond keurig op tijd (meestal zelfs wat eerder) al de locale agent, chauffeur en/of gids ons op te wachten. Ook als er iets niet duidelijk was, of toen we de starttijd van een excursie wilden aanpassen, was de lokale agent via whatsapp makkelijk te bereiken en heel vriendelijk en behulpzaam.
We kunnen dan ook geen minpunten bedenken. Mensen om ons heen horen het al, we zouden een reis met Undiscovered iedereen aanraden en hopen zelf ook nog eens een prachtige reis bestemming met hen te ontdekken!
Onwijs bedankt Edwin en ook Leoni en Eric voor de adviezen en tips over de telefoon! Wij genieten nog even na 🤩

Svar från Undiscovered
Samen met mijn vriend ben ik drie weken gaan rondreizen in Sri Lanka. Onze eerste reis met Undiscovered en wat was het een aanrader zeg. Anouk heeft goed geluisterd naar onze wensen en door verschillende telefonische gesprekken hebben we onze droomreis samengesteld. Het fijne is dat Undiscovered ook tijdens de eerste week van onze vakantie contact opneemt om te kijken of alles goed gaat. Ook na reis is er een evaluatiemoment wat heel fijn is. Een dikke aanrader dus! Dankjulliewel!!!!

Svar från Undiscovered
25 geweldige dagen gehad op de Filipijnen. Hele mooie plekken gezien, overnachtingen op geweldige plekken in top accommodaties. Echt alles was super geregeld. Hoefden alleen maar te genieten!
Dank aan het team van Undiscovered voor deze onvergetelijke reis!

Svar från Undiscovered
Alle transfers waren zorgeloos geregeld. We hoefden nergens ook te lang te wachten. Toen onze jongste zijn knuffel in het busje bij het vliegveld vergeten was, werd ook goed geregeld dat deze gebracht werd door de chauffeur.

Svar från Undiscovered
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat slaat op Undiscovered. Heldere communicatie, duidelijke reisbescheiden en goed bereikbaar. Wat een super reis hebben wij dankzij hen kunnen maken. Alles tot in de puntjes geregeld. Aanrader!!!

Svar från Undiscovered
het moest een "once in a lifetime' vakantie worden voor mijn zoon en ik en de reis naar Bhutan voldeed aan elke verwachting
goede gids en begeleiders, prachtige trekking, mooie tempels en stoepa's, mooie natuur, leuke mensen, ...
een echte aanrader

Svar från Undiscovered
Goede organisatie en communicatie. Perfecte begeleiding ter plaatse met uitstekende gidsen (Bhutan).

Svar från Undiscovered
Top communicatie keurige reis papieren met liefde en aandacht samengesteld en gedurende de hele reis hadden we ter plekke een aanspreekpunt 👍

Svar från Undiscovered
Alles klopte vanaf de eerste minuut van de reis. Vooraf duidelijke en persoonlijke informatie.

Svar från Undiscovered
Onze wensen, deels toeristisch en deels bezoek aan vrienden, gecombineerd met professionele adviezen van Undiscovered brachten ons op een prachtig reisplan. Het bleek allemaal te kloppen en mooi op elkaar aan te sluiten. Vier weken lang hebben we kunnen genieten van een heerlijk land en prachtige locaties. De indrukwekkende excursies werden vriendelijk begeleid door gidsen met kennis van zaken. Zelfs onverwachte veranderingen in binnenlandse vluchten werden gladjes opgelost. Een complexe privéreis waar we onbezorgd van konden genieten.
Undiscovered én de lokale agent, Bedankt!

Svar från Undiscovered
Onze reis naar de Filipijnen, georganiseerd door Undiscovered, was werkelijk perfect geregeld. Vanaf het eerste contact hebben we de samenwerking als ontzettend prettig ervaren. Het team is altijd bereikbaar, zowel vooraf als tijdens de reis, wat ons een enorm gerust gevoel gaf.
Alle onderdelen van de reis zijn zorgvuldig met ons doorgenomen, waardoor we tijdens onze vakantie geen enkel moment bezig hoefden te zijn met de organisatie. Alles verliep vlekkeloos en dat maakte onze reis extra ontspannen en zorgeloos.
Dankzij de uitstekende service en het persoonlijke contact weten we zeker dat we in de toekomst vaker met Undiscovered op reis gaan. Absoluut een aanrader!

Svar från Undiscovered
Alles was perfect geregeld tijdens onze reis naar de Filippijnen. Goede hotels, de pick ups waren op tijd en leuke afwisseling tussen de verschillende eilanden. Ook het contact met Leonie voor, tijdens en na onze reis was fijn.

Svar från Undiscovered
We hebben een privéreis op maat laten maken bij Undiscovered. Heel fijn dat we vanaf het begin aan 1 reisagent gekoppeld werden. De communicatie met Léonie was dan ook meteen persoonlijk, erg duidelijk en we kregen overal snel antwoord op. Onze reiswensen stonden echt voorop en er is goed naar ons geluisterd. Vlak voor de reis was alle informatie zo compleet dat we zelf niks meer hoefden te vragen of na te kijken. Dat geeft veel vertrouwen. Tijdens de reis was alles perfect geregeld waardoor wij onbezorgd hebben kunnen genieten! Als onze volgende bestemming ook mogelijk is bij Undiscovered dan kiezen we zeker weer voor hen.

Svar från Undiscovered
Voor een reis naar de Filipijnen kwamen we bij toeval bij Undiscovered terecht. En we zijn meer dan tevreden over alle betrokken en fijne contacten en de mooie map met reisinformatie!! Alles was top geregeld. We hadden prachtige locaties en accomodaties, we werden steeds op tijd opgewacht en weggebracht en hadden goede gidsen tijdens onze activiteiten. Kortom….., we hebben genoten van een fantastische en onbezorgde reis! Veel dank hiervoor aan Leonie. De begeleiding en de communicatie is ons zo goed bevallen, dat we volgend jaar een nieuw avontuur met Undiscovered aangaan! Dit keer naar Guatemala en Belize.

Svar från Undiscovered
Samen met een vriendin heb ik een rondreis gedaan naar de Filipijnen! Van begin tot eind zijn we aan de hand genomen door Leonie! Ze heeft een geweldige reis samengesteld die tot in de puntjes was geregeld! Van de transfers tot aan de excursies en bestemmingen. Wil je ontzorgd op reis? Dan kan ik Undiscovered aanraden!

Svar från Undiscovered
Alles is echt van A tot Z top geregeld!
Wij zijn echt heel erg tevreden en hebben een onvergetelijke reis gemaakt.
Aan alles is gedacht!
Alle transfers waren op tijd, contact personen waren altijd 24/7 bereikbaar echt een dikke 10!

Svar från Undiscovered
Samen met een vriendin wilde wij heel graag naar de Filipijnen. Beetje zoeken op internet kwamen we terecht bij undiscovered. Wij zijn zo blij dat wij onze reis via hun hebben geboekt. Ze luisteren goed naar je wensen en aan de hand daarvan stellen ze een reis samen. Ook als je eenmaal op de bestemming bent is alles zo goed geregeld. Wij raden het zeker aan om je reis te boeken via undiscovered! De Filipijnen is zo groot zelf was het ons nooit gelukt om zo’n reis samen te stellen.

Svar från Undiscovered
Samen met mijn man en drie oudere kinderen zijn we op rondreis geweest door de Filipijnen. Voor ons de eerste keer naar Azië, wat een mooie reis is dit geweest. Alles was voor en tijdens de reis tot in de puntjes goed georganiseerd door Undiscovered. Leonie heeft ons meegenomen in haar enthousiasme over dit land en door haar expertise hebben we prachtige plekken ontdekt en mooie excursies gemaakt. Wij zijn fan van jullie werkwijze en communicatie. Dank hiervoor!

Svar från Undiscovered
Onze rondreis in de Filipijnen was meer dan geweldig. Door Undiscovered was vooraf goed geluisterd naar onze wensen en de reis sloot hier perfect op aan. De lokale vertegenwoordiging was tijdens de hele reis standby ter ondersteuning. Dus al met al een perfect georganiseerde reis.

Svar från Undiscovered
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.