Zojuist teruggekeerd van een 20 daagse (privé)rondreis door de Filipijnen. Mede dankzij Undiscovered hebben wij zorgeloos van onze vakantie kunnen genieten. Alle transfers, vluchten en ferry’s waren g... Se mer

Företaget har svarat
Mijn vrouw en ik komen net terug van onze huwelijksreis naar de Filipijnen. Undiscovered heeft alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen maar moesten genieten. Aanpak is enorm persoonlijk... Se mer
Företaget har svarat
Anouk van Schip van Undiscovered heeft op basis van onze wensen een prachtige individuele rondreis met 4x4 door Namibië en Botswana samengesteld. Er is veel persoonlijke aandacht en géén moeite is te... Se mer
Företaget har svarat
We hebben al veel reizen gemaakt via verschillende reisorganisaties. Undiscovered steekt daar echt bovenuit. Wat voor ons het verschil maakt: • Je krijgt een eigen webpagina met al je reisb... Se mer
Skrivet av företaget
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Skrivet av företaget
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, Nederländerna

Undiscovered heeft voor ons een hele mooie Namibiëreis samengesteld. De accomodaties waren heel goed en grotendeels kleinschalig.
Ook is er tijdens het samenstellen van de reis heel goed contact met de medewerkers.

Svar från Undiscovered
Alles was perfect geregeld. De binnenlandse vluchten. De transfers. De excursies en de gidsen. Wij konden gewoon genieten en het programma probleem loos afwerken. Het was toch veel werk om de rondreis Maleisië in elkaar te steken. Goeie reisorganisatie! Een aanrader

Svar från Undiscovered
Wat hebben wij een geweldige reis door de Filipijnen mogen maken. Altijd spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe reis organisatie met de juiste specialisatie. Wij zijn vanaf dag 1 geweldig begeleid door Leonie. Zij heeft al onze wensen vertaald in een passende reis door de Filipijnen van 19 dagen. Voor aanvang van de reis hebben we een mooi compleet overzicht ontvangen met de gehele reis en alle vouchers. Bij iedere vlucht of bootreis stond er al iemand klaar met onze naam om ons te brengen naar de accommodatie. Ook de ingeplande toers waren geweldig. Ik kan een ieder aanraden om de reis te laten plannen door Undiscovered! Complimenten!

Svar från Undiscovered
Wij hebben een privé rondreis naar Madagaskar geboekt met Undiscovered en alles was fantastisch. Het was goed geregeld, alle hotels waren goed en we hebben nergens naar om hoeven kijken. Sowieso is Madagaskar een enorme aanrader, en boeken met Undiscovered is daarbij een heel goed idee!

Svar från Undiscovered
Undiscovered heeft een fantastische reis voor ons samengesteld naar Guatemala en Belize. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De begeleiding en attentie voor tijdens en na de reis waren top! Toen er ter plaatse een flinke aardbeving was, werd het reisprogramma direct aangepast rekening houdend met onze wensen. We zouden Guatemala en Undiscovered zeker aanraden.

Svar från Undiscovered
Het was voor ons een eerste Filipijnen rondreis georganiseerd door Undiscovered, en we hebben van A tot Z genoten! Onze verwachtingen zijn overtroffen, zowel tijdens onze rondreis als in het contact met het team. We hebben via Undiscovered de mooiste, unieke plekken in de Filipijnen mogen ontdekken, en als kers op de taart zijn wij in de Filipijnen verloofd. Kortom, een onvergetelijke reis voor in de boeken. Dank team Undiscovered!

Svar från Undiscovered
Van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd en ontzorgd. Elke nieuwe locatie was bijna mooier dan de vorige. Een fantastisch contactpersoon lokaal waardoor de problemen rondom de typhoon tijdens onze reis direct opgelost zijn en de impact op onze vakantie tot een minimum beperkt bleven. We zijn een fantastische ervaring rijker en dit heeft al onze verwachtingen overtroffen. Ik weet bij wie wij onze volgende reis boeken.

Svar från Undiscovered
Heel goed gecommuniceerd en klant gericht. We hebben samen met undiscovered onze huwelijksreis samengesteld. Was heel goed geregeld allemaal. Tot in de pintjes verzorgd. Hotels en excursies waren goed uitgekozen En alles ging in goeie samenspraak met ons.

Svar från Undiscovered
We hebben genoten van de natuur en het avontuur op Réunion. Undiscovered heeft dat perfect georganiseerd voor ons, ze doen dat uitermate professioneel, snel en altijd met de glimlach! Een echte aanrader :-)

Svar från Undiscovered
Prachtige gezinsvakantie in Sri Lanka!
We hebben onze wensen en verwachtingen doorgegeven aan Undiscovered en die hebben een gebalanceerd en leuk reisprogramma voor ons uitgewerkt. Alles is prima verlopen. Een onvergetelijke ervaring!

Svar från Undiscovered
Wij zijn net terug van 22 dagen Borneo en Filipijnen. Hele fijne communicatie voor onze reis gehad met Eric en tijdens de reis met de locale vertegenwoordigers. Werkelijk alles was tot in de puntjes goed geregeld zoals hotels, vervoer en privé excursies. Enige aandachtspunt is het strakke reisschema in Borneo. Dat is pittig en eigenlijk heb je meer tijd nodig om alles te kunnen doen. Echter het programma in de Filipijnen was helemaal goed en het is daar zo ongelofelijk mooi dat we zeker nog een keer teruggaan.

Filipijnen 2025
We hebben genoten van A-Z, mijn man en ik hebben al heel wat mooie reizen over de wereld gemaakt. Deze keer hebben we Undiscoverd ingeschakeld om onze 18 daagse reis naar de Filipijnen te organiseren. Het was een hele mooie rondreis met veel activiteiten en veel natuur, mooie plekjes en leuke accommodaties. Precies zoals we gewenst hadden. Leonie heeft een mooie reis samengesteld en Eric heeft ons perfect geholpen tijdens de reis toen er door onvoorziene omstandigheden wat zaken geregeld moesten worden. Samengevat: Chapeau! Dit is wat service en luisteren naar de klant betekend. Blijf dit zo doen want dit is jullie kracht! We melden ons zeker weer voor een volgende reis.

Svar från Undiscovered
Tailor-made flexible, we think along with last-minute changes in the travel schedule.

Svar från Undiscovered
Undiscovered, de reisorganisatie, heeft echt ALLES tot in de puntjes goed geregeld!!
Geweldige kleinschalige hotels, alle transfers etc. Het was een onvergetelijke reis!

Svar från Undiscovered
Het contact voorafgaand aan de vakantie was zeer prettig en we konden onze wensen goed duidelijk maken. Tijdens de reis was alles goed geregeld en hebben we volop kunnen genieten zonder over allerlei dingen te moeten nadenken want dit was allemaal al door jullie geregeld.

Svar från Undiscovered
Op aanraden van kennissen een privé rondreis Filippijnen laten samenstellen door undiscovered.
Vanaf het eerste contact met Eric hadden wij er gelijk een goed gevoel bij.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd, en aan de hand daarvan heeft hij een reisvoorstel gemaakt, welke wij een paar dagen later gemaild kregen.
Na telefonisch contact en wat aanpassingen naar onze wensen de reis definitief geboekt.
Ruim voor vertrekdatum kregen wij een mooi boekje met ons persoonlijke reisprogramma en benodigde papieren toegestuurd. Echt allemaal heel netjes verzorgd.
Ook op de Filippijnen verliep alles heel soepeltjes. Overal waar wij aankwamen stond er iemand op ons te wachten om ons naar de accomodaties te brengen. Ook op de dagen dat wij excursies hadden gepland was er ruim op tijd iemand om ons op te halen.
Als wij onderweg vragen hadden konden wij de lokale contactpersoon bellen, die ons direct antwoord kon geven.
Echt perfect geregeld allemaal.
Ook de accomodaties waren allemaal fantastisch.
Wij hebben echt een droomreis gemaakt.
Kortom, wij zouden undiscovered zeer aanbevelen aan iedereen die een mooie privé rondreis wil maken.
Buiten de Filippijnen hebben zij nog veel meer mooie bijzondere bestemmingen.

Svar från Undiscovered
Goede en snelle dienstverlening. Met hun kennis van de landen in hun aanbod, helpen ze je de juiste reis te vinden die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Alles is altijd goed geregeld en bij vragen staan ze voor je klant. Het is net of je spreekt met een vriend. Super service!

Svar från Undiscovered
Wat een geweldige reis heeft Undiscovered voor ons georganiseerd! Vanaf het eerste contact tot en met een mailtje bij thuiskomst, werkelijk alles wat tot in de puntjes geregeld.
De samenwerking met de lokale vertegenwoordiging is top en het contact ter plaatse verliep ook heel soepel en snel.
Hele mooi accomodaties, leuke activiteiten en ze hadden ook nog eens fantastisch zonnig weer geregeld. Kortom wij hebben genoten en zouden Undiscovered bij iedereen aan willen raden.

Svar från Undiscovered
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.