Zojuist teruggekeerd van een 20 daagse (privé)rondreis door de Filipijnen. Mede dankzij Undiscovered hebben wij zorgeloos van onze vakantie kunnen genieten. Alle transfers, vluchten en ferry’s waren g... Se mer

Företaget har svarat
Mijn vrouw en ik komen net terug van onze huwelijksreis naar de Filipijnen. Undiscovered heeft alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen maar moesten genieten. Aanpak is enorm persoonlijk... Se mer
Företaget har svarat
Anouk van Schip van Undiscovered heeft op basis van onze wensen een prachtige individuele rondreis met 4x4 door Namibië en Botswana samengesteld. Er is veel persoonlijke aandacht en géén moeite is te... Se mer
Företaget har svarat
We hebben al veel reizen gemaakt via verschillende reisorganisaties. Undiscovered steekt daar echt bovenuit. Wat voor ons het verschil maakt: • Je krijgt een eigen webpagina met al je reisb... Se mer
Skrivet av företaget
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Skrivet av företaget
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, Nederländerna

Wij hebben 3 weken lang het gevoel gehad dat onze reis volledig werd ontzorgd. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten. Naast een dikke pluim voor Undiscovered ook een hele dikke pluim voor de lokale partner, met name de gidsen en de mensen die ons stonden op te wachten om ons naar onze bestemming te brengen.

Svar från Undiscovered
De reis verliep zoals gepland met goede transfers tussen verblijfslocaties en vluchten/ferrys. De accomodaties waren goed/prima en de geplande excursies erg goed met fijne gidsen en ook prive.
Er waren ook wel enkele minpuntjes, maar niet het noemen waard.

Svar från Undiscovered
We hebben een geweldige en onvergetelijke rondreis door Sri Lanka & de Malediven gemaakt met hulp van Undiscovered. Er is van tevoren goed naar onze wensen geluisterd, zoals een rustiger reistempo vanwege de kinderen en bij alle verblijven een zwembad, en dit was allemaal naar onze verwachting. Ze werken met betrouwbare lokale partners waardoor alles ter plekke goed geregeld is en je ontzorgd wordt - erg belangrijk tijdens je vakantie. Mocht er tijdens de reis toch iets zijn, dan staan ze altijd voor je klaar. De persoonlijke benadering tijdens de voorbereiding, maar ook tijdens én na de reis is wat Undiscovered onderscheidt van andere reisorganisaties. Dit was onze 2e reis via Undiscovered en dit zullen er nog wel meer worden :)

Svar från Undiscovered
Onze reis naar El Salvador was tot in de puntjes geregeld, zowel vooraf als tijdens onze reis.

Svar från Undiscovered
Goed georganiseerde & gevarieerde reis voor het hele gezin. Samenwerking met locale partner was goed.

Svar från Undiscovered
Alles goed georganiseerd, korte lijntjes met de contactpersonen, zowel in Nederland als op de Filipijnen

Svar från Undiscovered
Ondanks het feit dat we vrij laat waren met de aanvraag heeft Undiscovered heeft een prima reisvoorstel gedaan, die helemaal in lijn lag met de verwachtingen. Dit heeft ons toegelaten Reunion te ontdekken op de diverse manieren die het eiland te bieden heeft met 2 kinderen (9 & 11).
De communicatie verliep vrij vlot & het ter beschikking stellen van de benodigde informatie was prima!
Een reis die heel wat mooie herinneringen heeft opgeleverd!

Svar från Undiscovered
We hebben een onvergetelijke en mooie reis door de Filipijnen gemaakt. Het was een op maat samengestelde reis en voldeed helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Ter plaatse was alles perfect geregeld en door Undiscovered ga je totaal ontzorgd op pad. Een absolute aanrader ☀️👍

Svar från Undiscovered
Unieke locaties, exact conform onze wensen. Je wordt tijdens de reis geheel ontzorgt en alles is tot in de puntjes verzorgd. De begeleiding is persoonlijk en betrokken. Undiscoverd gaat 3 stappen verder dan elke ander reisbureau en mede daardoor werd het een vakantie om nooit te vergeten.

Svar från Undiscovered
Undiscovered heeft voor ons gezin een onvergetelijke reis door de Filipijnen samengesteld. Vooraf hadden we telefonisch contact met Eric. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft een mooi reisvoorstel op maat gemaakt. Telefonisch en per mail hebben we nog de puntjes op de i gezet zodat het helemaal naar onze wens was. Vlak voor vertrek ontvingen we een mooi boekje met alle benodigde informatie. De dag voor vertrek belde Eric nog even voor de laatste info.
We hebben super genoten van de reis. Mooie accomodaties en superleuke excursies. Overal stond iemand klaar om ons op te pikken en naar het resort, boot of vliegveld te brengen. We hoefden nergens over na te denken. Alles was tot in de puntjes geregeld door Undiscovered. Onze puberzoons en wij hebben mega genoten van de Filipijnen.

Svar från Undiscovered
Fijn boekingsproces en op reis was alles heel goed geregeld.

Svar från Undiscovered
Het was voor ons de 2e vakantie wat wij geboekt hadden met undiscovered.
Belangrijk hierbij is dat je eigen wensen, zoals jij je vakantie wilt, ook daadwerkelijk wordt uitgezocht en fantastische hotels of resort voor je geboekt wordt. Wat echt ster waardig is.
Prachtige locatie’s worden er geboekt. Bij alle excursies wordt je zelfs opgehaald/ terug gebracht naar je plek.
Geweldig reisbureau, goede uitleg!
Zelfs tijdens je reis wordt er gevraagd of alles naar wens verloopt! TOP 👌😎

Svar från Undiscovered
Onze gezinsvakantie in de Seychellen was in één woord geweldig ! Alles was tot in de puntjes geregeld zoals we met een eerdere reis ook al ervaren hebben met Undiscovered. Accomodaties waren echt pareltjes ! Een reis waar je compleet onzorgd wordt. Fenomenaal !

Svar från Undiscovered
Vanaf het eerste contact met Eric hadden we meteen een goed gevoel. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht actief met ons mee om de reis precies zo samen te stellen als wij voor ogen hadden. Dankzij zijn betrokkenheid en zorgvuldige planning hebben we een onvergetelijke reis door Borneo gemaakt. Alles klopte: we werden steeds op tijd opgehaald, hadden geweldige gidsen, en het programma sloot perfect aan bij onze verwachtingen. Het gaf ons bovendien veel rust dat er ter plaatse een contactpersoon beschikbaar was, die direct voor ons klaarstond bij vragen of onvoorziene situaties. Kortom, een reis die tot in de puntjes verzorgd was en waar we met veel plezier op terugkijken.

Svar från Undiscovered
Wij hebben een geweldige reis door de Filipijnen achter de rug. Alles klopte, de voorbereidingen, het mooie boekje, de planning, het vervoer, de gidsen, de accomodaties. We hoefden alleen nog maar te genieten en dat hebben we ten volste gedaan. Undiscovered is een absolute aanrader!

Svar från Undiscovered
Undiscovered heeft volledig aan onze grote verwachtingen voldaan. Overtroffen zelfs!
We hebben met het gezin een prachtige reis door de Filipijnen gemaakt, waarbij over alles goed was nagedacht en rekening werd gehouden met onze specifieke wensen. Léonie heeft goed met ons meegedacht en de locaties en het programma optimaal ingericht.

Svar från Undiscovered
Fantastische reis naar Filipijnen! Zowel qua samenstelling van het programma (goede variatie qua eilanden, mooie accomodaties en leuke activiteiten) als de service en persoonlijke communicatie voor en tijdens de reis! Alles perfect geregeld!

Vlotte service,
Goeie begeleiding met voldoende uitleg.
Accomodaties waren 1 voor 1 fantastisch.
Ook de ontvangst ter plekke was een goeie insteek.
Niks maar dan werkelijk niks aan toe te voegen.
Alles was tiptop. Allround, over de gehele lijn, een 11 op 10!
De Afrikaanse horeca kan nog wel wat verbeterd worden ( dom voorbeeld: als je 30 kamers hebt in je hotel, moet je 60 mensen kunnen zetten aan het ontbijt en ook 60 glazen voorzien, maar niet 30 mensen kunnen zetten en hopen dat ze niet al tegelijkertijd opdagen ).
Maar, niks die jullie richting uitgaat qua slecht geregeld, de lokale flow is nu eenmaal niet die van bij ons.
Ze deden wel hun uiterste best, en zijn overal supervriendelijk, dus in feite is dit niet meer dan wat muggenziften.
Als een mens in vakantie is, zet ie zich gewoon een half uurtje apart tot er dan wel plek is aan het ontbijt. Niks om je druk in te maken.

Svar från Undiscovered
Als je op zoek bent naar een zorgeloze, perfect georganiseerde reis - dan moet je bij Undiscovered zijn.
De communicatie vooraf is fantatisch, duidelijk en persoonlijk. Er wordt goed geluisterd naar wensen.
De reisbescheiden zijn zeer compleet en duidelijk, leuk vormgegeven ook.
De lokale vertegenwoordiging was ook super behulpzaam, betrouwbaar en reageerde snel.
Dit was onze eerste, maar zeker niet onze laatste reis met Undiscovered!

Svar från Undiscovered
De rondreis met ons gezin door de Filipijnen was heel goed georganiseerd. Mooie locaties en fijne accomodaties. Er stond altijd iemand klaar om ons op te halen of te begeleiden. De afwisseling tussen voldoende ontspanning en dagactiviteiten waren goed in balans. Ondanks de vele reisbewegingen tussen de eilanden is alles top verlopen!
Een paar praktische punten hadden wat beter gecommuniceerd kunnen worden: bij een activiteit was het handig om voldoende cash mee te nemen en bij een lange reisdag hadden wat lunch suggesties meegegeven kunnen worden. Verder hadden we één keer de tickets voor de ferry niet meegekregen. Gelukkig konden ze snel ter plekke via het lokale contactpunt online naar ons verzonden worden.
Overall hebben we enorm genoten van deze fantastische ervaring!

Svar från Undiscovered
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.