Banner for Undiscovered

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zojuist teruggekeerd van een 20 daagse (privé)rondreis door de Filipijnen. Mede dankzij Undiscovered hebben wij zorgeloos van onze vakantie kunnen genieten. Alle transfers, vluchten en ferry’s waren g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn vrouw en ik komen net terug van onze huwelijksreis naar de Filipijnen. Undiscovered heeft alles tot in de puntjes geregeld, waardoor wij alleen maar moesten genieten. Aanpak is enorm persoonlijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anouk van Schip van Undiscovered heeft op basis van onze wensen een prachtige individuele rondreis met 4x4 door Namibië en Botswana samengesteld. Er is veel persoonlijke aandacht en géén moeite is te... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben al veel reizen gemaakt via verschillende reisorganisaties. Undiscovered steekt daar echt bovenuit. Wat voor ons het verschil maakt: • Je krijgt een eigen webpagina met al je reisb... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Dykreseförmedling
  3. Resebyrå

Om Undiscovered

Skrivet av företaget

Undiscovered is gespecialiseerd in het organiseren van privé rondreizen naar bijzondere verre bestemmingen. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld naar de wensen van de reiziger. We stellen beleving centraal in elk facet van de reis en focussen op de minder bereisde paden. Nieuwe uitdagingen, de zintuigen prikkelen, net een stapje verder gaan dan doorgaans wordt ondernomen en echt onderdompelen in de plekken die je bezoekt. Dat is reizen met Undiscovered.

Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.

Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen

Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Waarom Undiscovered?

Skrivet av företaget

Beleving
Als ervaren reizigers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen. De mooiste momenten van een reis zijn vaak de onverwachte momenten, maar vinden vooral plaats op de bestemmingen met kleinschalig toerisme. We brengen je graag naar die plekken waar natuur onaangetast is.
Uniek ontwikkelde excursies
In samenwerking met onze lokale partners hebben we unieke excursies ontwikkeld die alleen door Undiscovered kunnen worden uitgevoerd. Hierbij reizen we doorgaans buiten de gebaande paden en ontwijken we de piekmomenten op populaire bestemmingen.
Lokaal getrainde gidsen
Undiscovered streeft ernaar om de reis zo duurzaam mogelijk in te zetten. Daarom kiezen wij o.a. voor lokaal gecertificeerde gidsen die we aanvullend trainen om onze reizigers optimaal te bedienen. Elke privé gids kan zich aanpassen, volgt geen standaard checklist.
Persoonlijke benadering
Elke reis die we organiseren is uniek afgestemd op de reiziger. En omdat iedereen andere wensen heeft voor zijn of haar reis, worden onze reizen volledig op maat samengesteld op basis van jouw wensen en interesses.
Verantwoord reizen
We zijn ons ervan bewust dat onze reizigers druk uitoefenen op de natuur en invloed hebben op de lokale cultuur in de aangeboden bestemmingen. En we willen graag dat ook in de toekomst reizigers kunnen genieten van deze uitzonderlijke oorden. We streven naar het zo min mogelijk belasten van milieu en natuur en zorgen ervoor dat de lokale bevolking profiteert.

Kontaktuppgifter

Promotion box for Undiscovered

Bijzondere bestemmingen

Undiscovered laat je grenzen verleggen. Verken de mogelijkheden!

4,9

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Onvergetelijke & zorgeloze reis

We hebben echt genoten van een super vakantie helemaal op maat! Dankjewel voor deze onvergetelijke en zorgeloze reis!!

14 mars 2025

Svar från Undiscovered

Fijn dat jullie volop hebben genoten van een zorgeloze en onvergetelijke reis Tinne! Bedankt voor deze review en erg leuk je vorige week nog even gesproken te hebben. Voor een volgende reis staan we graag weer voor jullie klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een prachtige en goed georganiseerde reis

Wij hebben een prachtige privé rondreis naar de Filipijnen met Undiscovered gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld. Bij aankomst stond iemand klaar om ons naar het resort te brengen. En als we weer naar een volgend eiland moesten werden we weer opgehaald en naar het vliegveld of de veerboot gebracht. De hotels en resorts waar wij in verbleven waren van zeer goede kwaliteit. We hebben er ontzettend van genoten. Een aanrader!

13 mars 2025

Svar från Undiscovered

Bedankt voor deze geweldige review en wat fijn dat jullie volop hebben genoten van een onbezorgde reis in de Filipijnen. Ontzettend leuk je gisteren gelijk al even gesproken te hebben, boordevol enthousiasme. Bedankt voor jullie vertrouwen en het fijne contact. In de toekomst staan we graag weer voor jullie klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige reis Guatemala en Belize…

Prachtige reis Guatemala en Belize gehad.
Alles was goed geregeld.
Vooraf mooie map met alle reisinformatie ontvangen.
We werden overal keurig op tijd opgehaald.
Aardige gidsen gehad.
Mooie excursies gedaan.
We wilden een excursie wijzigingen tijdens de reis en dit was geen enkel probleem.

13 mars 2025

Ha Suzanne en Martijn,
Hartelijk bedankt voor deze mooi review en fantastisch dat jullie reis door Guatemala en Belize zo prachtig is geweest! Erg leuk om je gisteren nog even gesproken te hebben en de reisverhalen te hebben vernomen. Mooie herinneringen om op terug te kijken!

Fantastische reis

Wij zagen ons genoodzaakt onze reisplannen te wijzigen en kwamen daardoor erg laat bij Eric van Undiscovered met het verzoek of het nog mogelijk was om een reis door de Filippijnen te organiseren. Hij slaagde er in om binnen enkele dagen een fantastische trip te regelen waarbij zowel de prachtige eilanden nabij Palawan als de onvergetelijke rijst- en groente-terrassen op Luzon ruimschoots aan bod kwamen. De service en bereikbaarheid van de lokale touroperator waren daarbij voortreffelijk.

21 februari 2025

Hi Signe,

Zo leuk om te ontvangen, dank je wel voor de geweldige review en mooie woorden! Fijn dat jullie zo hebben genoten van de reis!

Ik vond het erg leuk om deze uitdaging aan te gaan, mooi dat het zo goed heeft uitgepakt!

Tot spreeks!
Eric

REIS "OP MAAT"

REIS "OP MAAT"
Onze vraag en wensen over de invulling van ons programma is heel goed opgepakt en ingevuld.
Alles uitstekend verzorgd.
Heel prettig contact voor, tijdens en na de reis.

17 februari 2025

Ha Sylvia,

Bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie de reis als uitstekend verzorgd hebben ervaren. Jij ook bedankt voor het fijne contact en hopelijk tot spreeks!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dé undiscovered manier van reizen

De begeleiding van Undiscovered klopt van A tot Z. Vanaf het eerste mail-/telefooncontact, om überhaupt tot een reisplan te komen, tot de interesse en follow-up achteraf. De Undiscovered manier van reizen is zoveel méér dan een vakantie. Het is een ontdekkingstocht, een avontuur maar veel meer nog een ervaring die je voor de rest van je leven niet zult vergeten. Aan elke reis komt helaas een eind maar door Undiscovered blijf je de herinneringen koesteren. Hun betrokkenheid, Expertise en Kwaliteit van dienstverlening maakt voor ons hét verschil. Bedankt Undiscovered en in het bijzonder Leonie Uijttewaal.

19 februari 2025

Svar från Undiscovered

Bedankt voor deze uitgebreide en fantastisch mooie review Pieter en Cindy! Wat fijn dat jullie herinneringen hebben om nooit meer te vergeten. Dit is precies waar wij voor staan en wat geweldig dat jullie ook zo hebben ervaren. Ik bel jullie graag eerdaags nog even op om de reisverhalen verder te horen. Nogmaals bedankt!

Zorgvuldig en zorgzaam

Zorgvuldig en snel in de voorbereiding, met goede begeleiding en over het algemeen goede voorstellen over reisplan en accommodaties. Volledig ontzorgd op vakantie. Goed geluisterd naar onze wensen, hoewel er op een aantal punten verbeteringen mogelijk zijn, om drukte te vermijden of speciale bezienswaardigheden op de route van de reisdagen aan te bevelen.

11 februari 2025

Ha Arthhur,

Hartelijk dank voor de reactie op de reis. Wat fijn om te vernemen dat we jullie hebben kunnen ontzorgen op reis! We blijven onze reizen verbeteren voor de toekomst! Dank voor de feedback en hopelijk kunnen we nog eens een mooie reis voor jullie organiseren.

Fijn contact

Het contact voor onze reis en tijdens onze reis was heel goed. Er werd snel gereageerd op onze mails en de apps ter plaatse.

10 februari 2025

Ha Hanneke,

Bedankt voor de mooie review en fijn dat je de communicatie zo goed hebt ervaren. Graag bel ik je deze week nog even op om de reisverhalen aan te horen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis Filippijnen (januari 2025)

Via Undiscovered hebben we onze reis naar de Filippijnen geboekt. Edwin Qualm heeft ons geadviseerd en samen met hem hebben we de reis
samengesteld. (4 eilanden van de Visayas)
Onze reis (januari 2025 jl.) was onvergetelijk. We hebben veel gezien en meegemaakt en alles was perfect georganiseerd door Undiscovered en de lokale reisorganisatie. Niets dan lof.
Edwin, hartelijk bedankt voor alles.

7 februari 2025

Ha Gerard en Karien,

We hebben elkaar al even gesproken en ook erg leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de reis! Ik heb met veel plezier jullie reis georganiseerd en hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De hele reis was fantastisch.

De hele reis was fantastisch.
Goede begeleiding, alles tot in de puntjes geregeld.

4 februari 2025

Svar från Undiscovered

Bedankt voor deze fijne review! Erg leuk jullie vorige week gesproken te hebben en jullie enthousiaste reisverhalen te hebben vernomen. Graag tot een volgende keer!

Fijn georganiseerde reis

Het was perfect in elkaar gezet. We hebben veel gezien en gedaan en zijn op unieke plekjes verbleven. De lokale agenten waren ook heel erg behulpzaam en goed bereikbaar.

6 februari 2025

Ha Gisela,

Wat leuk om deze review te ontvangen, hartelijk dank daarvoor!

Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten van de reis. Ik neem nog even contact op om jullie even persoonlijker te bedanken.

Tot snel,
Eric van Undiscovered

Geweldige vakantie naar Sri Lanka en de Maladiven

Twee jaar geleden voor het eerst met Undiscovered gereisd naar Belize. Dat was een geweldige vakantie. In januari 2025 hebben we weer een reis gemaakt naar Sri Lanka en de Maladiven. Wederom was een prachtige vakantie. Heel goed geregeld, prachtige boutique hotels met een eigen chauffeur. Vooraf hadden we al veel geregeld via Undiscovered. Ter plaatse konden we nog veel extra activiteiten regelen met onze geweldige chauffeur. Veel en duidelijke informatie vooraf en prettig contact. Wij raden iedereen deze reis aan.

3 februari 2025

Ha Linda,

Dank je wel voor je mooie review en wat fijn dat jullie na Belize ook zo van Sri Lanka en de Malediven hebben genoten! Wellicht kunnen we in de toekomst weer een mooie reis voor jullie organiseren.

Top bedrijf!

Hele goede ervaring. 16-daagse reis naar de Filipijnen via undiscovered verzorgt. Tot in de puntjes goed geregeld! Alles verliep soepel en prachtige reis gemaakt mede door hun. Zeker een aanrader!

28 januari 2025

Svar från Undiscovered

Wat een fijne woorden en wat geweldig om te zien dat jullie een prachtige reis in de Filipijnen hebben gemaakt! Heel erg leuk om jullie enthousiaste verhalen te hebben aangehoord, herinneringen om nooit meer te vergeten!

Léonie - team Undiscovered

Mooie reis door de Filepijnen

Alles perfect geregeld door Undiscovered. Fijne hotels en leuke excursies. Prachtige reis in de Filepijnen gehad waar al onze zorgen uit handen waren genomen.

21 januari 2025

Svar från Undiscovered

Bedankt voor de mooie woorden Cathy! Fijn dat jullie zo'n fijne en geslaagde reis hebben gehad vol bijzondere herinneringen! Bedankt voor het leuke contact en in de toekomst staan wij graag weer voor jullie klaar.

Privé reis Borneo en de Filipijnen

Wat hebben wij een ontzettend mooie reis achter de rug! Undiscovered heeft alles vooraf goed met ons doorgenomen en goed naar onze wensen geluisterd. Tijdens onze reis was alles enorm goed geregeld, tot in de kleine details. We waren voorbereid op wat we konden verwachten. Zo hebben we een nacht in het Bako National Park overnacht, waar een wat meer luxe overnachting niet mogelijk is, dus hier waren we goed over ingelicht. Undiscovered had volledig gelijk dat dit onze keuze om er toch de nacht te verblijven niet moest beïnvloeden en daar hadden ze volledig gelijk in - hierdoor konden we namelijk meedoen aan de avondwandeling en deze was onvergetelijk mooi!
Alle transfers waren ook tot in de puntjes geregeld.
Wij hebben hierdoor een ontspannen vakantie gehad en zoveel moois kunnen zien! Absoluut een aanrader om je reis door Undiscovered te laten organiseren!

28 december 2024

Ha Janine,

Nogmaals dank voor deze mooie review. We hebben elkaar natuurlijk al even gesproken via de telefoon en jullie ervaringen doorlopen. We zijn blij dat jullie terugkijken op zo'n geslaagde reis en hopen jullie opnieuw van dienst te zijn in de toekomst.

Ook veel dank voor het leuke contact!

Eric en team Undiscovered

Hidden Gems - Undiscovered

Wij kunnen ons volledig vinden in alle voorgaande positieve reviews over de privé rondreis in de Filipijnen. Door het transport van eiland naar eiland en de privé-transfers zijn het geen goedkope reizen, maar het is het waard. Daartegenover zijn de levensonderhoudkosten laag te noemen. De Hidden Gems reis is voor ons maatwerk gemaakt en omgezet met meer accenten op duiken en snorkelen op prachtige lokaties. Dat geldt ook voor de hotels. Enig minpuntje van het land zijn de hanen, dus oordopjes mee voor enkele hotels. Undiscovered en in het bijzonder Léonie bedankt!!

23 december 2024

Svar från Undiscovered

Bedankt voor deze mooie woorden, Willem! Ook erg leuk je gisteren weer even gesproken te hebben en wat fijn dat jullie een geweldige reis hebben gehad met bijzondere ontmoetingen onder water. Mooie herinneringen!

Bedankt voor het vertrouwen en het leuke en gezellige contact!

Léonie - Undiscovered

Fantastische rondreis Filipijnen door Luzon, Negros, Cebu en Bohol

Undiscoverd heeft goed naar onze reiswens-doel geluisterd en hebben een fantastische rondreis door de Filipijnen voor ons samengesteld. We zijn voor de reis goed geinformeerd en tijdens de reis was er ook contact. Undiscoverd werkt met betrouwbare partners en alles was in de puntjes geregeld zodat wij optimaal konden genieten van onze rondreis door de Filipijnen.

7 januari 2025

Ha Jva,

Super om te horen dat jullie een geweldige reis hebben beleefd, we hebben er met veel plezier aan gewerkt!

Dank voor het vertrouwen en het leuke contact dat we hebben gehad, ik hoop dat we jullie in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn!

Eric - Undiscovered

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was allemaal perfect geregeld!

Was allemaal perfect geregeld: de organisatie, de accomodaties, de excursies.
Goede gidsen en een mooi programma op maat!

4 januari 2025

Ha Ine,

Veel dank voor de review, fijn om te vernemen dat alles zo perfect is geregeld!

Ik zal nog even bellen om jullie persoonlijk nog even te bedanken en te horen hoe alles is geweest.

Eric van Undiscovered

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tweede keer Filipijnen, hoe mooi kan het zijn

Tweede keer Filipijnen met Undiscovered, en weer alles tot in de puntjes goed geregeld. Deze keer anders dan vorig jaar, maar wat weer geweldig. Volgens Eric moesten we Miniloc niet overslaan, en dat hebben we ook niet gedaan, dit is ook echt iets om niet te vergeten ( wel een dikke portemonnee meenemen ). Al met al blijf ik zeggen, de Filipijnen daar kun je 20 jaar naar toe gaan, en dan heb je 20 jaar, als je het goed doet, een andere vakantie.
Eric, en de rest van Unduscovered bedankt, en zeker tot een volgende keer ( waarschijnlijk dit jaar al).

21 december 2024

Ha Ronny,

Veel dank voor jullie review, super leuk dat ook jullie tweede reis in de Filipijnen zo'n succes was!

Dank voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Team Undiscovered

Toppertje!

Een fijne reisorganisatie die alles naar onze wens tot in de puntjes heeft geregeld. Ook bij betrokken tijdens de reis. Kleinschalig, persoonlijk en professioneel.
Lieve mensen van Undiscovered bedankt voor een prachtige reis naar de Filipijnen.

29 december 2024

Svar från Undiscovered

Heel erg bedankt voor de lieve woorden Arleta! Heel erg fijn om te zien dat jullie reis tot in de puntjes naar wens is geweest en volop hebben kunnen genieten. We zijn jullie in de toekomst weer heel graag van dienst.

Léonie van Undiscovered

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.