Bykz.nl / Tweewielerhuis Dekker Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en eerlijk advies, liefhebbers, alleszins redelijke prijzen, heerlijke fiets, erg tevreden! Adres waar ik met plezier weer kom, voor een nieuwe fiets en in ieder geval voor het periodieke onderho... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect op weg geholpen door dit enthousiaste jonge stel! Prachtige huurfietsen, rijden heerlijk, netjes afgesteld voor vertrek. Als er iets was konden we bellen, kwamen ze ons halen met de bus. Was g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Im Onlineshop ein neues Rennrad gekauft, Preis Leistung 🔝👍 Hatte dann nach ein paar Wochen eine Reklamation ( Probleme Lenker) Wurde schnell und unkompliziert ausgetauscht. Ich wohne in Süd... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Skrivet av företaget

Voor verkoop en reparaties van fietsen in Tynaarlo en omstreken! ✓ Stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes en racefietsen ✓ Reparaties ✓ Fietsverhuur ✓ Fietskleding ✓ Accessoires Ben je op zoek naar een nieuwe fiets of is je fiets aan reparatie toe? Wij zorgen ervoor dat je passend advies krijgt en weer zorgeloos op de fiets kunt stappen. Wij weten hoe belangrijk het is dat materiaal van de hoogste kwaliteit is en met grote zorg wordt onderhouden. Dit zorgt voor de langste levensduur. We zorgen ervoor dat jouw fiets zo snel mogelijk gerepareerd wordt en weer loopt als een zonnetje.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

119 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en eerlijk advies van liefhebbers

Goed en eerlijk advies, liefhebbers, alleszins redelijke prijzen, heerlijke fiets, erg tevreden! Adres waar ik met plezier weer kom, voor een nieuwe fiets en in ieder geval voor het periodieke onderhoud !

6 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Can't manage their stock properly and don't take ownership for mistake

Ordered 2 pairs of cycling shoes on their website. Next day, been told "Unfortunately we found out there was a flaw in our stock system and it hasn't been updated after last weekend". So postage abroad a bit too expensive for just a single pair. When asked if they could do an effort on postage they declined. Missed another nice sales offer on another website because of their mistake but no gesture whatsoever to try to offest it. Plus refund was less than I had paid because of exchange rate.
Would not use again

6 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waar met een scherpe prijs

Waar met een scherpe prijs, top kwaliteit en een uitstekende service het verschil gemaakt wordt. De verzending van de racefiets verliep ook vlekkeloos.

19 januari 2026

Vakman en liefhebber

Vakman en liefhebber. De winkel staat dus vol met mooie fietsen en frames, nieuw en jong gebruikt. Prima prijzen en prima service, aanrader!

3 december 2025

Topservice!

Wat een goede ervaring met dit bedrijf! Ze dachten mee, zorgden snel dat het uitverkochte product er weer was, stuurden we via een whatsapp nog wat informatie. Als alle bedrijven zo enorm klantvriendelijk waren zou dat geweldig zijn!! Ze zitten voor ons een paar provincies verderop, anders zouden we regelmatig langsgaan. Echt top!

29 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.